Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru cocos luna martie 2021

zodia Cocos

      Unele evenimente neprevazute ar putea sa va ia prin suprindere si chiar sa va destabilizeze. Starea voastra de nervozitate ar putea atinge cote maxime, insa nu trebuie sa reactionati violent, pentru ca lucrurile pot degenera foarte repede, in acest context. Este nevoie sa va repliati cat mai curand cu putinta, sa analizati lucrurile obiectiv, fara influenta zvonurilor sau a persoanelor prea implicate, si astfel veti reusi sa aveti o reactie corecta si concreta. In nici un caz nu trebuie sa disperati, pentru ca orice problema trebuie sa aiba si o solutie, indiferent cat de dificila ar fi ea. Daca simtiti ca aveti nevoie de sfaturi, este bine sa alegeti persoane in care aveti incredere; nu este un moment in care sa riscati si sa acordati incredere persoanelor pe care le cunoasteti prea putin.
      In plan profesional, chiar daca nu veti ezita sa actionati, dovedind curaj si initiativa, nu veti reusi sa va controlati anumite anxietati care va vor face sa actionati ezitant, uneori incoerent. Riscati sa pierdeti ocazii importante in acest fel si sa lasati impresii deloc pozitive celor din jur. Este important ca macar sa mascati aceasta stare de spirit, sad at impresia de siguranta in actiune, astfel incat sa puteti sa va impuneti sis a actionati asa cum va cere desfasurarea evenimentelor.
      Psihicul oarecum labil in aceasta perioada, nu va ajuta sa aveti pareri ferme in privinat pasilor ce trebuie facuti intr-o relatie. Intr-o casnicie, se poate sa aveti ezitari in privinta unor actiuni, care ar putea aduce consolidare relatiei de cuplu; faptul ca nu stiti cum trebuie sa procedati nu trebuie sa va impiedice sa treceti la actiune. In cel mai rau caz, cereti, in mod subtil, indicia partenerului sau altor persoane de incredere, care v-ar putea ajuta. Cei singuri trebuie sa faca unele eforturi pentru a pune bazele unei relatii de cuplu; mai degraba, pentru acestia, este o luna mai favorabila testarii terenului, decat asumarii de angajamente ferme.
      Metabolismul este usor incetinit luna aceasta, asa ca veti avea dificultati in a arde caloriile in exces. In aceste conditii, ori vatrebui sa va ajustati portia zilnica ori va trebui sa faceti mai mult sport, mai multa miscare. Recomandabil ar fi sa optati pentru ultima varianta, care ar putea sa va stimuleze atat fizic, cat si psihic. Endorfinele confera o stare de bine, care sa poate fi de ajutor, atat in plan personal, cat si in cel profesional.

TOP