Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru cocos luna februarie 2019

Cocos      Norocul vostru va oscila luna aceasta, de aceea va trebui sa aveti grija pe ce va bazati in intreprinderile pe care le veti initia. este bine sa aveti grija fata de cine va destainuiti, ce informatii impartasiti; unele persoane nu sunt atat de binevoitoare si abia asteapta sa profite de slabiciunile voastre. Competitorii vor fi puternici in domeniul profesional; va trebui sa faceti eforturi mari pentru a va mentine pozitia obtinuta, cu atat mai mult daca doriti sa promovati pe o pozitie superioara. S-ar putea sa trebuiasca sa dedicat mai mult timp profesiei, in detrimentul familiei, care va va simti lipsa.
      Daca va simtiti singuri, nu stati in casa, plangandu-va de mila; nici macar nu sunteti genul. Gatiti-va cum stiti mai bine si iesiti in lume; s-ar putea sa aveti supriza de a intalni persoane foarte interesante. Nu este exclus sa aveti parte si de intanirea vietii voastre, cu persoana alaturi de care sa claditi o viata impreuna. Contextul astral este stimulant in acest sens, asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti direct la actiune! Cei casatoriti vor gasi sprijin din partea familiei, doar in conditiile in care comportamentul lor fata de memebrii acesteia a fost la fel de suportiv, in perioade anterioare. E ceva de genul "culegeti ce ati semanat"!
      Va fi nevoie sa aveti mare grija in ce investiti, ce hotarari luati cu privire la evolutia voastra profesionala si financiara si, mai ales, sa fiti atenti ce parteneriate stabiliti, astfel incat sa nu aveti supriza ca acordati incredere unor persoane care nu merita acest lucru. Nu luati in seama zvonurile, bazati-va doar pe fapte concrete, dovedite. Implicati-va si in activitati in afara profesiei de baza, daca timpul va permite. Nu va implicati in dispute legate de activitatea voastra, pentru ca, oricum, nu veti iesi cu nici un castig; dimpotriva, s-ar putea sa inregistrati pagube.
      Va fi nevoie sa adoptati un mod de viata foarte echilibrat, daca doriti sa va pastrati o stare de sanatate optima; nu faceti nopti albe si abtineti-va de la excesele alimentare, care va pot destabiliza ritmul zilnic de functionare.

TOP