Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru dragon luna noiembrie 2023

Dragon

      Trebuie sa va pregatiti pentru o explozie de energie benefica, ce va va da forta necesara pentru a va face remarcati in diverse aspecte ale vietii. Este un lucru important, avand in vedere ca va place sa fiti in centrul atentiei, lucru care va stimuleaza si va da forta pentru a realiza ceea ce v-ati propus. Este bine cand va eliberati de tensiunile mintii si va revigorati spiritul, eul interior.
      In domeniul profesional, este vremea potrivita pentru decizii de anvergura. Nu va pripiti, dar nici nu taraganati prea mult lucrurile. Daca, in urma analizelor atente, considerati ca un anume lucru merita a fi facut, nu ezitati sa va implicati, cu multa consecventa si daruire. In aceste conditii, rezultatele nu pot fi decat satisfacatoare. Castigurile financiare vor fi stimulante si nici avansul in cariera nu va fi neglijabil.
      Daca sunteti in cautarea perechii ideale, sa stiti ca nu veti reusi s-o gasiti luna aceasta. Va trebui sa va multumiti cu vreo relatie pasagera, insa aveti mare grija. Exista riscul ca o astfel de relatie, daca va incurcati cu cine nu trebuie, sa devina o legatura complicata, de care sa nu puteti scapa foarte usor.
      Nici pentru cei casatoriti lucrurile nu stau mai bine, deoarece este posibil sa apara momente de tensiune in relatia de cuplu, cauzate de o serie de lucruri incorect percepute. De aceea comunicarea este esentiala si joaca un rol cheie in aplanarea situatiei. De asemenea, nu ignorati romantismul si momentele de tandrete. Acestea pot avea un rol foarte important, mai laes daca lucrurile tind sa degenereze.
      Apa apare ca un pericol in aceasta perioada, asa ca aveti grija daca mergeti la inot, nu va aventurati in zone periculoase si asigurati-va ca va simtiti bine atunci cand va propuneti sa intrati in apa, inclusiv la piscina. Aveti grija cand umblati cu apa fierbinte, sa nu va frigeti.
      Este clar deci, ca perioada va fi favorabila vietii profesionale, insa in plan personal, lucurile se vor dovedi a fi ceva mai greu de gestionat, ceea ce va creste consumul de energie in aceasta directie si va va solicita ceva mai multa atentie ca de obicei.

TOP