Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru dragon luna aprilie 2020

Dragon      Va fi o luna cu foarte multe lucruri de facut, multe chestiuni de solutionat, cu multe sarcini asumate ce trebuie duse la bun sfarsit. Solicitarea va fi maxima, asa incat uneori veti uita sa mai mancati sau veti avea foarte putin timp pentru a va odihni. Pentru o parte dintre voi, eforturile vor fi rasplatite cu un plus la salar sau cu o promovare. Sunt vizate, in primul rand, persoanele care lucreaza in domenii precum finante, publicitate sau in domeniul artelor – pictura, actorie, etc. Mentinerea unor relatiii bune cu partenerii sau colegii de munca reprezinta o garantie pentru obtinerea acestor bonificatii.
      Viata profesionala va decurge destul de tumultos, daca nu aveti relatii bune cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea. Va trebui sa va consumati resurse importante pentru a face un traseu sinuos printre diverse situatii mai mult sau mai putin tensionate. Nu este vorba ca ar trebui sa va eschivati, insa, in anume momente, a evita astfel de situatii poate fi una dintre cele mai intelepte solutii posibile.
      Veniturile vor cunoaste cresteri importante pentru unii nativi ai acestei zodii, insa numai dupa o implicare sustinuta si un efort care va lasa urme destul de vizibile asupra echilibrului vostru psihic si fizic. Odata bonusul obtinut, asteptarile vor creste si de aici, si presiunea asupra voastra.
      In dragoste va merge destul de bine. Familistii vor primi sprijin important din partea membrilor familiei, care vor intelege perioada foarte solicitanta pe care o parcurgeti si care se vor mobiliza tacit pentru a va oferi suportul de care aveti atata nevoie. Chiar daca nu aveti prea mult timp sa intoarceti atentia care vi se ofera, este bine ca macar sa aratati ca ati observat ceea ce se face pentru voi si sa multumiti pentru sprijinul primit. Cei singuri vor avea nenumarate ocazii de a intalni persoane potrivite, insa este posibil sa ratati ocazia, din cauza faptului ca sunteti foarte prinsi cu multe alte probleme.
      Sanatatea va este amenintata serios de desfasurarile dense din viata voastra din aceasta perioada. Trebuie neaparat sa va ingrijiti de propria sanatate, altfel pericolul de a va imbolnavi creste semnificativ. Este imperativ necesar sa va rezervati timpul necesar pentru odihna si sa respectati orarul de masa. Niste suplimente vitaminice nu v-ar strica in aceasta perioada sau niste shake-uri energizante care sa va sustina efortul sustinut.

TOP