Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru dragon luna mai 2019

Dragon

     Luna aceasta veti beneficia de un aflux substantial de energie, asa incat putini dintre cei din anturajul vostru vor reusi sa tina pasul cu voi. Unii chiar va vor invidia pentru aceasa vivacitate greu de egalat. Mai ales colegii de munca, ce nu va vor putea face fata, concurenta care se teme ca nu va putea sa intretina acelasi ritm de lucru, aceeasi cretivitate si originalitate. Aveti grija sa tineti cont si de persoanele din jurul vostru, care intr-adevar conteaza pentru voi. Acestea trebuie menajate si ajutate, daca voi aveti resursele necesare, iar lor le lipsesc.
      In plan profesional, este clar ca nu va va fi deloc greu sa faceti fata sarcinilor pe care le veti avea de indeplinit. Daca doriti sa va faceti remarcati, acum ar fi un moment ideal. Aveti insa grija sa nu promiteti mai mult decat puteti da, fiindca astfel va veti face singuri rau. Orice angajamente v-ati lua, trebuie sa le indepliniti cu cea mai mare rigurozitate, daca vreti sa lasati o impresie pozitiva, care sa contribuie la ascensiunea voastra profesionala. Daca nu sunteti multumiti de locul de munca, daca doriti sa transformati o pasiune anume intr-un mijloc de a face bani, este bine sa actionati acum, cat va simtiti la un varf al energiei vitale. Totusi, aveti grija ca mutarile pe care le veti efectua in aceasta privinta sa fie bine documentate si gandite. Nu este cazul sa va asumati riscuri inutile! Si din punct de vedere financiar, este bine sa abordati modalitati prudente de actiune, sa va chibzuiti cat mai bine banii pe care-i castigati, sa nu cheltuiti mai mult decat puteti duce, pentru a nu ajunge in situatii regretabile.
      In ceea ce priveste planul personal, este bine sa fiti alaturi de cei dragi, care ar putea avea nevoie de ajutorul vostru. Nu trebuie sa acceptati sa se profite de voi, insa daca ajutorul, sprijinul vostru este neaparat necesar, nu ezitati sa-l acordati, mai ales persoanelor care mereu v-au sustinut neconditionat. Spre finele lunii, exista un risc crescut de a experimenta, dintr-un motiv sau altul, emotii violente, care sa va dea complet peste cap. Nu trebuie sa priviti aceste lucruri ca pe o catastrofa, insa trebuie sa va mobilizati pentru a le face fata, indiferent de cauza care le-ar putea genera.
      Veti fi predispusi unor disfunctionalitati digestive, ca urmare a trairilor emotionale intense, la dureri de cap mai puternice, migrene chiar, care s-ar putea acutiza daca episoadele sunt frecvente si complicate. Daca nu reusiti sa iesiti cu bine la liman de unii singuri, nu ezitati sa cereti ajutor de specialitate, pentru a nu aparea probleme de sanatate mai grave in viitor.

TOP