Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru dragon luna iunie 2021

Dragon

     Unele frictiuni este posibil sa apara intre voi si anumite persoane situate in apropierea voastra, mai ales la inceputul lunii, cand atmosfera astrala este ceva mai agitata. Poate fi vorba atat de membrii familiei, cat si de vecini sau colegi de munca, persoane cu care va veti intalni frecvent pe parcursul acestei perioade de timp. Partea proasta este ca, psihicul vostru suprasolicitat nu va va da posibilitatea sa actionati rational, astfel ca, din pacate, temperamental vostru vulcanic risca sa erupa in multe randuri, in diverse contexte.
     Impulsivitatea necontrolata va face, insa, destul de mult rau. Va trebui sa faceti eforturi majore pentru a va abtine, mai ales in acele situatii in care o interventie nechibzuita va poate zadarnici munca depusa de mai multa vreme sau chiar va poate strica de tot unele aranjamente importante pentru voi. Sustineti-va punctele de vedere cu mai multa diplomatie si fara patima. Faceti uz, mai mult, de ratiune si lasati sentimentele deoparte de viata profesionala.
     In domeniul finantelor, din pacate, intuitia nu va va fi un prea bun sfatuitor. Va trebui sa va bazati pe expertiza si experienta persoanelor care dispun de asa ceva si care va pot sfatui cu buna credinta cum sa va investiti banii. Daca nu sunteti siguri ca sfaturile primite va vor ajuta, mai bine mai asteptati un timp pana la a lua decizii in aceasta privinta.
     Relatiile cu familia vor cunoaste momente de extrem. De la liniste, la turbulente, de la agonie la extaz. In ceea ce va priveste, situatia nu este tocmai nociva. Dimpotriva, un astfel de context pe voi va stimuleaza, pasiunea va incita. Incercati, totusi, sa mai temperati unele momente, daca simtiti ca lucrurile o iau razna. Chiar daca impacarea este dulce dupa o cearta, daca aceasta discutie este foarte aprinsa, atunci lucrurile ar putea lua rapid o intorsatura nedorita.
     Odihniti-va indeajuns si nu va faceti griji pentru maruntisuri. Concentrati-va doar pe acele chestiuni care conteaza realmente. Tineti cont ca prea mult stres dauneaza!

TOP