Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru dragon luna martie 2021

Dragon

      Cei care lucrati in echipa, trebuie sa va asteptati la deficiente in colaborarea cu cei alaturi de care va desfaurati activitatea. Este bine sa nu va epuizati incercand sa puneti la punct o coagulare a activitatii, pentru ca este putin probabil sa aveti succes. Daca vedeti ca acest demers al vostru este sortit, din start, esecului, este bine sa nu va mai chinuiti degeaba. Semnele bune se arata inca de la inceput si numai in acest caz este recomandabil sa continuati cu refacerea coeziunii grupului. Munca in echipa este un effort colectiv, iar voi trebuie sa fiti constienti ca nu puteti sa-I trageti pe toti dupa voi, oricat de mult ati vrea acest lucru. Nu veti putea realiza nimic daca veti vasli impotriva curentului. In conditiile in care acest lucru se permanentizeaza si va afecteaza calitatea muncii, poate ca ar fi momentul potrivit sa va ganditi la o schimbare in acest sens.
      Trebuie sa fiti foarte precauti in ceea ce priveste investitiile financiare, in toata perioada acestei luni. Este foarte posibil ca unele scheme de investitii sa va para foarte promitatoare la inceput, insa daca riscurile asumate sunt prea mari, posibilitatile ca evenimente neprevazute sa va strice socotelile cresc la fel de mult. Si in privinta cheltuielilor curente, trebuie sa fiti ceva mai precauti. Rezistati tentatiei de a achizitiona lucruri de care nu aveti neaparata nevoie, chiar daca valoarea lor nu este mare; daca, insa, va faceti un obicei din a face mereu astfel de achizitii, valorile se aduna, iar finalitatea popate fi o gaura destul de substantial in bugetul lunar.
      In plan personal, lucrurile se anunta destul de linistite. Prima parte a lunii ar putea fi ceva mai agitata, mai ales in relatia de cuplu, insa nu se va ajunge la tensiuni semnificative, mai ales daca si voi si partenerii de relatie, veti face eforturi pentru ca lucrurile sa se mentina pe un fagas normal. Aveti grija sa va menajati parintii; unele lucruri spuse la nervi ar putea starni sensibilitati care sa va puna in situatii delicate.
      Dozati-va eforturile in mod constructiv, astfel incat sa nu va epuizati toate rezervele de energie dintr-o data; organismal vostru poate prezenta unele suplimente, la un anumit moment, dar cand se vor epuiza si acelea, veti ramane fara resurse.

TOP