Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru fecioara luna iulie 2020

Fecioara

      Nu se poate spune ca va fi luna extraordinar de buna pentru voi, insa nici rau nu va va merge. Aveti tendinta de a filosofa cam mult, asupra evenimentelor din viata voastra, iar acest lucru va poate rapi mult timp pe care il puteti folosi intr-o maniera mult mai productiva. Nu ca nu ar fi utila ceva auto-analiza, insa ganditi-va ca timpul inseamna bani. Utilizati din plin expertiza de care dispuneti pentru a pune lucrurile in miscare. Astrele semnaleaza oarecare vulnerabilitati in starea de sanatate, asa ca va trebui sa luati masuri rapide, pentru ca problemele cu care va confruntati sa nu se acutizeze. Relatiile profesionale vor fi primordiale in viata voastra, pe perioada acestei luni; ca urmare, este foarte posibil sa neglijati oarecum viata de familie, de unde si sursa unor tensiuni ce ar putea sa izbucneasca pe neasteptate. Aveti o mare putere de convingere; astfel veti putea atrage de parte voasta numerosi sustinatori. Si parteneriatele de afaceri au mari sanse de a se concretiza in mod fericit; trebuie sa aveti grija insa, caci exista unele persoane care nu au cele mai bune intentii, in ceea ce va priveste. Partea financiara a vietii voastre ar putea sa va puna probleme, daca va dedati extravagentelor. Este o perioada in care se recomanda calm, moderatie si rabdare.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Aveti sanse sa fermecati o anumita persoana, alaturi de care sa puneti bazele unei relatii sentimentale de mai lunga durata. Viata sentimentala ar putea fi plina de romantism si pasiune, cu numeroase surprize placute. Calatoriile impreuna ar putea stimula din plin latura voastra romantica. Sustinerea familiei va fi foarte importanta pentru voi, asa ca veti fi dispusi sa faceti multe pentru a intretine bunele relatii domestice.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta va va merge binisor din punct de vedere financiar; ar putea merge si mai bine, daca veti fi dispusi sa acceptati sfaturi avizate, care v-ar putea feri de multe neplaceri mai tarziu. Cheltuielile extravagante, pe de alta parte, precum si investitiile proaste, pot sa va aduca foarte repede pe minus, iar acest lucru trebuie evitat cu orice pret. De asemenea, este foarte posibil sa inregistrati si unele pierderi, de aceea se impune foarte multa prudenta, precautie in plan financiar.

SANATATE
     In aceasta perioada, pot sa apara unele probleme cu ochii; moralul ar putea fi oarecum scazut, mai ales atunci cand lucrurile nu va merg asa cum trebuie. Nu va consumati degeaba, pentru lucruri marunte; pastrati-va sanatatea psihica, pentru a fi in forma si din punct de vedere fizic.

TOP