Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru fecioara luna februarie 2024

Fecioara      Luna aceasta ar trebui sa va orientati mai mult spre cariera si spre oportunitatile de businsess care vi se ofera; dar nici familia sau chestiunile ce o privesc, nu ar trebui ignorate. Ideal ar fi sa gasiti un echilibru intre aceste doua componente majore ale vietii voastre, care sa nu prejudicieze nici pe una, nici pe cealalta; totusi, situatia reala va fi cu totul alta. Eforturile personale intense vor fi esentiale in atingerea obiectivelor stabilite. Calea pe care ati adoptat-o este cea care vi se potrieste cel mai bine pentru a va transforma viata asa cum va doriti. Nu este nevoie sa tineti seama de capriciile celor din jurul vostru.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Casa prieteniei este foarte puternica luna aceasta; in consecinta, prieteniile vor fi mai puternice decat relatiile sentimentale. Veti fi mult mai implicati in relatii sociale, in interrelationare, in general. Dragostea va veni in mod natural, va apare de unde va asteptati mai putin. Nu urmariti idealul atunci cand va cautati perechea; pana la urma, daca e sa ne gandim corect, nici voi nu sunteti persoane ideale. Relatiile existente vor trebui mult imbunatatite, daca doriti sa functioneze asa cum trebuie.
     Spre finalul lunii, viata sentimentala va cunoaste o serie de turbulente semnificative, care isi vor lasa urme asupra cuplurilor, dar si asupra indivizilor.

BANI SI CARIERA

      Situatia financiara se va clarifica mult luna aceasta; daca aveati anumite rezerve cu privire la evolutiile din acest domeniu, este momentul sa priviti situatia asa cum este in realitate si sa luati masurile care se impun. Va trebui sa faceti eforturi suplimentare pentru a crea surse de venit suficiente. In aceasta perioada, urmariti recunoasterea in cercurile implicate financiar si va intereseaza mai putin castigurile efective.
      Cariera este importanta pentru voi, in conditiile in care astrele va sustin in a progresa sau a face schimbari, in functie de fiecare caz in parte. Ganditi bine inainte de a actiona si nu fiti impulsivi, atunci cand vine vorba de modificari in situatia voastra lucrativa.

SANATATE
     Starea de sanatate se va imbunatati luna aceasta, chiar foarte mult, daca veti depune eforturile care se cer, in aceasta directie. Pot sa apara crampe la glezne, din cauza sedentarismului si umflarea picioarelor, din cauza retentiei de apa.

TOP