Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru fecioara luna martie 2021

Fecioara      Se pare ca, in perioada acestei luni, relatiile cu apropiatii vor fi dintre cele mai stranse. Fie ca este vorba despre sotie, copii, despre parinti sau frati, este o perioada foarte benefica pentru a repara aceste relatii sau pentru a le consolida. Ambitiile personale si propriile probleme emotionale vor trece pe planul doi, desi nu vor fi lipsite total de semnificatie. Pe de alta parte, trebuie sa stiti ca nu este o luna prea buna pentru a forta lucrurile, indiferent de ce domeniu al vietii vorbim; lasati lucrurile sa se intample, intervenind doar atunci cand este neaparat necesar. Totul trebuie lasat sa curga de la sine, trebuie sa va adaptati voi evenimentelor si nu sa incercati sa adaptati evenimentele la ceea ce va doriti.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este o luna excelanta pentru a va intensifica prezenta in mediile sociale in care activati. Va va face extrem de bine sa va manifestati in mediile sociale cunoascute, dar veti avea si ocazia de a va face noi cunoastinte si, de ce nu, sa va cunoasteti viitorul partener de viata. Nu este exclus sa observati anumite semnale in acest sens inclusiv la locul de munca, de la o persoana la care nu va asteptati, de altfel, dar cu atentia careia ati cochetat la un anume moment. Poate n-ar fi bine ca acum sa va ganditi la razbunare. Ar fi bine sa dati o sansa acestei relatii, pentru ca nu se stie niciodata.
      In familie, flirturile si micile surpirze intre parteneri ar reprezenta « sarea si piperul » relatiei si ar face ca lucrurile sa mearga ca unse in cuplu.

BANI SI CARIERA
    Cei dintre voi care-si cauta un loc de munca in aceasta perioada, isi doresc sa obtina, pe langa ascensiune profesionala, si un job placut, care sa-i satisfaca nu doar din punct de vedere financiar. Exista sanse mari sa-l si obtineti. Orice sprijin in acest sens este bine venit, asa ca nu refuzati, daca vi se ofera.
     Oamenii de afaceri au un ambient propice pentru a incepe proiecte noi, care se pot finaliza cu succesul dorit. Stagnarea nu inseamna esec, ci doar un moment in care sa va adunati fortele pentru etapa urmatoare. Este un moment propice pentru asocieri in afaceri, care pot aduce castiguri insemnate in perioada urmatoare.
     Contactele cu oameni influenti, cu pozitii inalte, este extrem de benefic si poate aduce castiguri financiare semnificative. Contrar asteptarilor, in aceasta perioada exista sanse mari pentru a obtine succes din investitii speculative.

SANATATE
     S-ar putea sa existe momente de rascruce in aceasta perioada, in ceea ce priveste starea de sanatate, asa ca, poate ar fi nevoie sa monitorizati mai atent acest aspect. Ar fi bine sa fiti atenti si la sanatatea emotionala, deoarece aceasta are impact direct asupra starii voastre generale.
     Finele perioadei ar putea aduce ceva ameliorari in problematica acestui sector al vietii, insa, in continuare, este bine sa va mentineti un stil de viata sanatos si sa faceti miscare, pentru a va pastra in forma.

TOP