Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru fecioara luna aprilie 2020

Fecioara

     Este un moment prielnic in care sa va indreptati atentia catre obiectivele pe care vi le-ati stabilit si sa va urmati propriul curs in viata, fara sa va lasati influentati foarte mult de cei din jurul vostru. Nu este neobisnuit sa acceptati ajutor atunci cand vi se ofera la modul binevoitor si bine inetentionat, sa acceptati sugestii si sfaturi, insa nu trebuie sa acceptati sa vi se impuna sa faceti anumite lucruri.
     Mai multa incredere in sine nu strica, atat in rezolvarea problemelor personale, cat si in rezolvarea celor profesionale. Nu cautati mereu ajutorul alcuiva, pentru ca sunteti suficient de capabili si voi. Apoi, este posibil ca, acceptand asa, ajutorul orcui, sa aveti, la un moment dat, neplacuta surpiza de a constata ca unii v-au fost alaturi numai pentru a profita de voi. Iar asta este o senzatie extrem de neplacuta!

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Nativii necasatoriti si fara o relatie stabila, ar putea gasi dragostea chiar la locul de munca sau intr-unul din cercurile sociale in care activeaza. Deschideti ochii si priviti cu atentie in jurul vostru pentru ca nu stiti momentul cand veti da tocmai peste sufletul vostru pereche. Daca sunteti deja intr-o relatie, compatibilitatea sexuala se va imbunatati considerabil, mai ales in a doua jumatate a perioadei.
     Cei casatoriti vor beneficia de sprijinul familiei, mai ales in intreprinderile financiare in care se vor implica. Acceptati ajutorul cu cea mai mare placere, insa nu va conformati sa urmati orbeste anumite directive. Nu va urmati partenerul in cheltuieli costisitoare pentru renovari sau remobilarea casei, deoarece veti regreta mai tarziu ca ati fost atat de largi la punga.

BANI SI CARIERA
     Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, veti beneficia de ajutor si recomandari din partea prietenilor si a apropiatilor. Astfel, veti putea obtine mai usor pozitia pe care o urmariti, insa trebuie sa fiti constienti de responsabilitatile pe care le presupune si daca sunteti capabili sa faceti fata cerintelor jobului respectiv.
     Veti castiga destul de mult din munca depusa in profesia pe care o exeecitati, insa este posibil sa mai obtineti si venituri suplimentare, dintr-un hobby care va face o deosebita placere. Este bine sa va infrangeti dorintele si sa va pastrati echilibrul care va caracterizeaza in ceea ce priveste cheltuielile. Un management eficient al finantelor va poate scapa de multe batai de cap in perioada ce va urma.

SANATATE
     Starea de sanatate nu va va da prea multe batai de cap. Nu veti avea probleme deosebite, iar cei care se stiu deja cu afectiuni medicale nu vor experimenta exacerbari ale bolilor pe care le au, daca vor respecta sfaturile primite de la medicii curanti. Echilibrul este foarte important, din toate punctele de vedere. Evitarea exceselor trebuie sa fie cuvant de ordine !

TOP