Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru gemeni luna martie 2021

Gemeni      Este o perioada propice pentru a va concentra mai mult pe sarcinile pe care le aveti de indeplinit, fara a neglija, in nici un caz, latura personala a vietii voastre. Nu veti fi scutiti, insa, de probleme. Ba chiar, daca ar fi sa comparam cu atmosfera generala a celorlalte zodii, luna aceasta ar putea sa va aduca, mai multe dificultati ca celorlalti. Este un moment in care vi se va testa, intr-o masura mai mare sau mai mica, taria de caracter, rabdarea si psihicul. Viata personala este afectata, iar starea de sanatate nu va fi stralucita; este nevoie sa va oferiti momentele necesare pentru a reflecta la ceea ce nu faceti bine, pentru a lua masurile necesare pentru ca lucrurile sa revina, cat mai rapid, la normal.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dupa cum spuneam, atmosfera este cumva gri, daca vreti, si asta e un lucru bun in conditiile actuale. Sa nu va mirati daca anumiti prieteni decid sa nu va fie alaturi in anumite momente. Dezamagirea va fi la ea acasa luna aceasta, ceea ce va va face si mai inchisi si mai retrasi ca de obicei.
     Viitorul relatiilor dumneavoastra personale va depinde, in mare masura, de modul in care veti alege sa actionati in contextul dat. Daca veti considera ca altii sunt vinovati de starea dumneavoastra de spirit sau de orice altceva care va afecteaza, fara ca acest lucru sa aiba o baza reala si va veti comporta in consecinta, atunci trebui sa va asteptati la o deteriorare vizibila a raporturilor cu cei din jur si nu va fi din vina altora. Daca, insa, veti alege sa fiti obiectivi si sa actionati in functie de imprejurari, fara sa aduceti in prim plan ranchiuna si amaraciunea, atunci aveti sanse mari sa iesiti cu foarte putine prejudicii din aceasta perioada ceva mai nefasta.

BANI SI CARIERA
     Finalizarea proiectelor in care sunteti implicati va fi ceva mai dificila in aceasta perioada. Atat circumstantele sunt potrivnice, dar si persoanele din jur ar parea ca fac front comun pentru a va pune bete-n roate. In aceasta situatie, multi s-ar vedea pusi in postura de a lasa totul balta si a astepta zile mai bune. Si poate ca nu ar fi o idee foarte rea sa adoptati o astfel de tactica a tragerii de timp, acolo unde este posibil, binenteles. Unde nu se poate, trebuie sa gasiti puterea necesara de a va mobiliza de doua ori mai mult, pentru a face fata, in mod onorabil, cerintelor.
     Nu este recomandabil sa porniti nimic in aceasta perioada, sa va ganditi la proiecte noi, fiindca sansele de succes sunt minime.

SANATATE
     Veti fi suprasolicitati, in aceasta perioada, fie de nereusite, care nu vor fi de neglijat, fie de eforturile necesare pentru a indeplini, pe cat posibil si cat mai bine, ceea ce trebuie facut. In aceste conditii, ar trebui sa optati cat mai des pentru perioade de liniste si relaxare. Trebuie, cu orice pret, sa evitati starile conflictuale, in sensul de a nu le provoca dumneavoastra si a adauga o presiune in plus pe propriul psihic. Si-asa starea dumneavoastra psihica este la un nivel minim.
     Recomandabil este sa aveti o dieta cat mai variata, care sa va asigure rezervele de energie de care veti avea nevoie pentru a depasi cu bine fiecare zi si cat mai multa odihna, ca sa puteti sa va refaceti fortele.

TOP