Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru gemeni luna februarie 2019

Gemeni      Obiectivele personale si evolutia in cariera va vor interesa, in mod deosebit, pe perioada acestei luni, insa nu doriti sa neglijati celelalte aspecte ale vietii voastre, mai ales cand acestea va reclama atentia. Imbunatatirea abilitatilor profesionale prin cursuri de specializare si supra specializare reprezinta un deziderat important pentru voi; de asemenea, obtinerea unor astfel de acreditari poate da un avant puternic carierei voastre. Cercurile sociale in care activati vor supune atentiei probleme de importanta semnificativa, care vor cere o implicare activa pentru rezolvarea lor. Actiunile independente nu vor avea succes; va fi foarte favorizata activitatea in echipa, alaturi de persoane care va sprijina de obicei.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu veti sta deloc rau din punct de vedere sentimental, luna aceasta. Totusi, va fi vorba de o chestiune mai mult sexuala, decat romantica, mai ales in prima parte a lunii. Daca sunteti in cautare de aventuri de-o noapte, atunci e numai bine; daca, insa, va doriti relatii de lunga durata, momentul nu este deloc prielnic. In a doua parte a lunii, se poate sa aveti ceva mai multe sanse in acest sens.
     Reputatia si carisma persoanelor care se afla in jurul vostru va atrage foarte mult. Partenerii de relatie, pentru cuplurile casatorite, vor fi destul de imprevizibili in atitudine, asa ca, orice chestiune care ii priveste trebuie taratata cu o atentie speciala, chiar daca este obositor si chiar frustrant pentru voi.

BANI SI CARIERA

      Castigurile voastre financiare vor fi mai mult decat suficiente, in perioada acestei luni. Spre finele lunii, eforturile voastre vor trebui amplificate, pentru a mentine constant nivelul veniturilor. Necesitatile domestice vor fi cele care va vor solicita fonduri sporite, insa va trebui ca, si in aceasta directie, sa va ganditi foarte bine inainte de a face orice achizitie. Investitiile si achizitiile necesita multa luciditate, de-a lungul perioadei in discutie. Totusi, per ansamblu, evolutiile monetare, in ceea ce va priveste, par destul de optimiste.
     Mersul ascendent al carerei voastre depinde de contactele sociale pe care vi le-ati facut de-a lungul timpului si de partenerii de lucru. Amestecul cu oameni influenti poate fi de mare ajutor pentru promovarea unui business, mai ales in cazul intreprinzatorilor aflati la inceput de drum.

SANATATE
     Luna aceasta veti fi mult mai interesati ca de obicei, in mentinerea unei stari de sanatate optimie, in intarirea sistemului imunitar. Motivatiile pot fi multiple si, pana la urma, nici nu prea conteaza; important este rezultatul final si, daca acesta este spre binele vostru, atunci este clar ca nu trebuie sa abandonati aceasta linie de evolutie.

TOP