Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru gemeni luna noiembrie 2023

Gemeni

      Contextul astral al acestei luni este destinat sa va confere mai mult curaj, mai multa incredere in ceea ce puteti face voi insiva. Vor fi destul momente in care veti putea sa va dovediti aceste calitati. Inclusiv capacitatile voastre mentale vor fi stimulate, astfel incat veti reusi sa gasiti, mai usor, solutiile potrivite pentru problemele cu care va confruntati. Aspectele pozitive vor incepe sa se resimta in multe dintre aspectele vietii voastre de zi cu zi, insa domeniul profesional va fi cel mai favorizat, pe peroada acestei luni. Veti fi concentrati pe achizitii: de cunoastinte, de bunuri, de resurse financiare. Viata sentimentala va fi undeva, in plan secundar, insa nu este exclus sa reusiti, intre timp, sa transformati o frumoasa prietenie intr-o relatie romantica de perspectiva.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Daca sunteti deja intr-o relatie de cuplu, este bine sa va asteptati de la surprize placute din partea partenerului de cuplu; daca inca nu sunteti casatoriti, este posibil ca cererea in casatorie sa survina pe perioada acestei luni. A doua parte a lunii va fi ceva mai putin favorabila, mai ales celor deja casatoriti, mai ales daca voi nu veti depune nici un efort in cadrul casniciei, lasand lucrurile sa se dezvolte din inertie.

BANI SI CARIERA
      Castigurile financiare nu vor fi problematice, in general, in ceea ce va priveste, pe perioada acestei luni. Problemele apar cand vine vorba de cheltuieli. Va veti dori destul de multe lucruri, insa veti fi limitati de posibilitatile financiare, iar acest lucru va naste frustrari. Nu este cazul sa depasiti anumite limite; puteti face imbunatatiri in confortul vostru personal sau al locuintei, cautand variante mai ieftine, ce pot fi la fel de potrivite.

SANATATE
     Un tonus pozitiv va imbunatati performantele voastre, luna aceasta. Starea psihica va fi, in general, buna; nu exista pericol de depresie, deoarece veti avea mereu cate ceva de facut. Forma fizica va depinde si de modul in care va intretineti voi insiva.

TOP