Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru gemeni luna iulie 2020

Gemeni

      S-ar putea spune ca luna aceasta va va oferi numeorase aspect pozitive; provocarile, insa, nu vor lipsi, si trebuie sa fiti pregatiti pentru asta. De munca veti avea fara intrerupere, mai ales daca lucrati intr-o functie de conducere; va fi destul de greu sa va delegati din responsabilitati si, pe de alta parte, sunteti genul de persoane care prefera sa faca totul personal, pentru a fi siguri ca lucrurile ies bine. S-ar putea, insa, sa aveti supriza ca defectiuni sa apara si in cazul in care va implicati direct; trebuie sa constientizati ca nu va veti putea ocupa de toate cu la fel de multa competenta. Prioritizati sarcinile, ocupati-va de ceea ce este mai important si apelati la ajutor atunci cand simtiti ca multimea de treburi va copleseste. Acest lucru este valabil si in plan personal; solicitati sprijin in treburile domestice si celorlalti membri ai familiei. Este un lucru constructiv atat pentru voi, cat si pentru ei. In prima parte a lunii, este bine sa evitati a incheia parteneriate profesionale, mai ales in chestiuni mai delicate, pentru ca sansele de succes sunt minime; puteti sa mai targeti putin de timp, pana spre finele perioadei, cand auspiciile se arata a fi mult mai favorabile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este o perioada foarte potrivita pentru a rezolva afaceri sentimentale, pentru a pune la punct chestiuni in acest domeniu. Nu este o rusine sa cereti sprijin, daca nu stiti exact ce decizie sa luati; hotararea rupturii este destul de greu de luat si acceptat ulterior. Pe de alta parte, se prea poate ca munca sa va tina, pe unii dintre voi, de parte de sotie, de familie, ceea ce poate raci relatiile conjugale; acest lucru poate fi foarte nociv pentru viitorul legaturii dintre voi si parteneri, dar si pentru cele cu alti membri importanti ai familiei. Va fi o provocare pentru voi sa gasiti modalitati de a preveni astfel de situatii.

BANI SI CARIERA
      Cresterile de venituri pot incita si la cresterea cheltuielilor, ceea ce nu este deloc benefic; trebuie sa gasiti un echilibru intre cele doua componente, astfel incat veniturile a ramana mereu pe plus. Pot sa apara unele dispute legate de mosteniri, de achizitii ale unor proprietati; sunt chestiuni sensibile, care necesita cheltuieli mari si care presupun, daca nu sunteti suficient de atenti, batai de cap ulterioare.

SANATATE
     Nivelurile de energie sunt Ok, la inceputul perioadei; daca nu veti sti, insa, sa va dozati asa cum trebuie eforturile, este foarte posibil sa ramaneti descoperiti, catre finele perioadei, iar randamentul sa scada simtitor. Mai lucrati putin la psihic; se semnaleaza o oarecare labilitate, din acest punct de vedere.

TOP