Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru gemeni luna aprilie 2020

Gemeni

     Prioritatea voastra pe parcursul acestei luni va fi munca, insa viata personala va avea mult de suferit, chiar daca lucrurile par sa mearga bine si fara prea mari probleme in aceasta privinta. Daca veti uita de cei dragi, va veti instraina de ei si va va fi foarte greu sa refaceti legaturile deje afectate. Nu mai bine mai priviti din cand in cand si catre ei, daca chiar nu aveti timp, caci ei nu va cer foarte mult. Daca ii veti desconsidera total, ei nu vor uita.
     In general, veti manifesta multa putere de caracter si spirit independent. Succesul nu va va ocoli luna aceasta, si ar fi bine sa aveti cu cine sa-l impartasiti, de aceea este bine sa-i pastrati aproape pe cei dragi.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Relatiile cu familia vor fi afectate de modul in care va va domina interesul pentru cariera. Daca veti acorda intreaga atentie vietii profesionale, ignorandu-va familia, relatiile cu aceasta vor intra intr-o etapa destul de neplacuta, tensionata chiar, iar acest lucru nu va va face deloc bine. La fel si cei care nu sunt casatoriti, dar sunt intr-o relatie serioasa, vor experimenta turbulente in cuplu.
      Daca vreti ca lucrurile sa va mearga bine in plan profesional, este bine sa va mentineti o stare psihica buna, iar familia este o unul dintre pilonii principali in mentinerea acestei stari.

BANI SI CARIERA
     Din punct de vedere profesional, avand in vedere ca aveti intreaga forta concentrata in aceasta directie, lucrurile vor merge excelent. Este un moment propice pentru a creste profesional, insa trebuie sa aveti si cu cine impartasi bucuriile si reusitele din plan prefesional.
     Afaceristii vor avea succes in intreprinderile lor, vor incheia contracte profitabile care le vor asigura diferite grade de bunastare in perioada imediat urmatoare.
     Proiectele financiare vor avea rezultate mult peste asteptari, asa incat veti putea sa va satisfaceti si unele extravagante pe care vi le doriti. Nu e bine, totusi, sa exagerati si nici sa va aventurati in intreprinderi financiare riscante, pornind de la euforia momentului.

SANATATE
     Starea de sanatate nu va va pune probleme majore. Ar fi bine sa va reevaluati cumva stilul de viata si sa adoptati obiceiuri ceva mai sanatoase, daca obisnuiti sa faceti excese, de cele mai multe ori. Spre finalul lumii, o activitate profesionala prea sustinuta va poate induce o stare de oboseala cronica, care va poate afecta si starea fizica, dar si pe cea psihica, emotionala.

TOP