Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru gemeni luna mai 2021

Gemeni

     Latura personala a vietii nu trebuie neglijata in favoarea sarcinilor din viata profesionala. Problemelor pe care le experimetati la locul de munca li s-ar putea adauga foarte repede altele, in plan personal. Familia va va solicita atentia mult mai mult ca de obicei, iar aici trebuie sa raspundeti prompt, fara ezitari. Exista un oarecare negativism care planeaza asupra perioadei acestei luni, insa daca va veti lasa doborati, riscati sa ratati orice proiect pe care vi l-ati propus pentru acest rastimp; va trebui sa actionati in mod ferm, pentru a nu va lasa cuprinsi de pesimism.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Atmosfera oarecum gri a acestei perioade isi pune amprenta si asupra modului in care va comportati in familie, asupra intregului ambient domestic. Daca nu veti avea norocul ca partenerul sa intervina si sa va ridice moralul, puteti chiar ajunge la depresie in relatia de cuplu, ceea ce nu este deloc de dorit. Ar trebui sa va luati masuri de precautie, dinainte, pentru a preveni o astfel de situatie. Nu alegeti sa va retrageti in carapacea proprie, ci discutati cu partenerul, cu prietenii apropiati, pentru a lucra impreuna la rezolvarea problemelor cu care va confruntati, mai ales a celor de natura psihica. Doar astfel veti reusi sa treceti cat de cat bine prin aceasta perioada nefasta.

BANI SI CARIERA
     Avand in vedere atmosfera acestei perioade, este clar ca productivitatea voastra la locul de munca nu va fi deloc pe masura asteptarilor. Va trebui sa faceti fata si circumstantelor nefaste, dar si unor colegi care va contesta si care par sa faca front comun impotriva voastra. Daca simtiti ca nu mai faceti fata, puteti sa adoptati tactica tragerii de timp, in asteptarea unor zile ceva mai favorabile. Daca acest lucru nu este posibil, va fi nevoie sa va mobilizati mult mai mult, pentru a face fata adversitatilor.
      Nici nu se poate discuta de initierea unor noi proiecte. Cel mai bine ar fi sa asteptati, pentru ca orice veti incepe in aceasta perioada va avea sanse minime de reusita.

SANATATE
     Masura stresului din aceasta perioada va avea impact direct proportional asupra starii de sanatate. Mai multe perioade de liniste si relaxare v-ar putea ajuta sa iesiti cu bine la liman, asa incat, ori de cate ori simtiti nevoia si aveti posibilitatea, nu ezitati sa faceti o iesire undeva, in afara ariei care va accentueaza starea de tensiune.

TOP