Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru iepure luna noiembrie 2023

Iepure

      Luna promite nativilor din aceasta zodie o existenta pasnica, confort si siguranta. Veti avea parte de momente linistite alaturi de cei dragi, ceea ce nu poate decat sa va relaxeze si sa va dea o stare generala extrem de benefica.
      Fiti foarte atenti la cei de a caror prietenie nu sunteti forate siguri, analizati-va bine relatiile de acest fel si evitati sa va lasati folositi, mai ales in ceea ce priveste domeniul financiar. Nu amestecati deloc finantele cu prietenia. Va aflati in pericol de a pierde fie bani, fie prieteni, fie pe amandoua. Tineti lucrurile separate si totul va fi cum nu se poate mai bine.
      In plan sentimental, daca doriti sa intrati intr-o relatie, luati lucrurile pe rand, mergeti intr-un ritm natural si lasati relatia sa creasca firesc, fara a forta lucrurile. Daca deveniti nerabdatori, s-ar putea ca socotelile sa nu va iasa precum v-ati dorit.
      Atat in planul relatiilor interpersonale, cat si in plan profesional, faceti in asa fel incat sa evitati confruntarile verbale. Fie ca vi se vor adresa anumite vorbe care, chiar daca sunt sau nu adevarate, sunt realmente deranjante, fie ca veti adresa anumite cuvinte cuiva, faptul in sine va va afecta serios din punct de vedere al stabilitatii psihice, ceea ce trebuie evitat. Un alt aspect care trebuie luat in considerare, in contextul sanatatii psihice, se refera la necesitatea inlaturarii, pe cat posibil, a viziunilor pesimiste, care prezinta un real pericol de a va trezi incoltiti de tot felul de temeri, ceea ce va va provoca insomii si, de aici, o afectare a starii de sanatate.
      Ca idee generala, daca va veti pastra in anumite limite modul de a gandi si a actiona si daca nu va veti lansa in polemici inutile, care sa va destabilizeze emotional, lucrurile ar trebui sa mearga destul de bine in perioada acestei luni.

TOP