Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru iepure luna martie 2021

Iepure

      Chiar daca luna nu va fi una usoara, ci veti avea de depasit unele obstacole destul de dificile, nu vreti sa va lasati doborati. Ba chiar incercati sa va multiplicati iesirile, distractiile, astfel incat sa puteti sa mai uitati de greutati; nu va retrageti deoparte, in autocompatimire! Este cel mai nociv lucru pe care vi-l puteti face voua insiva. Ganditi-va ca, prin toate aceste iesiri, este posibil sa gasiti si solutii viabile problemelor cu care va confruntati, este posibil sa cunoasteti persoane care v-ar putea fi de ajutor. Intalnirile intr-un cadru informal pot sa se transforme, atata timp cat ambele parti sunt interesate, in legaturi durabile si, de ce nu, foarte productive. Climatul astral avertizeaza ca vechile prietenii trebuie revitalizate, reanalizate, reconcepute chiar, daca evolutiile din viata voastra o impun.
      In relatiile cu apropiatii, exista riscul de a fi dezamagiti; prin actiuni, prin vorbe, de acolo de unde va asteptati mi putin, se poate sa vina o lovitura la care nu va asteptati deloc. Si va fi greu, fiindca va va prinde total nepregatiti, asa ca veti avea nevoie de ceva timp sa va reveniti, sa analizati ce s-a intamplat si sa reactionati in consecinta. Nu veti avea ce face decat sa va pregatiti psihic si de o astfe de posibilitate, chiar daca acest lucru pare aproape imposibil. Nu este usor sa tii sub supraveghere persoanele care iti sent mereu aproape si in care ai inceput sa ai incredere. Totusi, de cele mai multe ori, pot sa existe semne prevestitoare, care ar putea constitui un avertisment al unui astfel de eveniment.
      In relatia de cuplu domneste o oarecare ambiguitate, iar acest lucru va face sa va simtiti nesiguri pe voi, atat in plan personal, cat si in alte domenii ale vietii voastre. Aceasta nesiguranta ar putea deveni mult mai puternica spre finele lunii, astfel ca este posibil ca si reusitele sa se imputineze, rezultatele asteptate sa nu mai fie la inaltimea dorintelor voastre. Celibatarii trebuie sa se asigure ca eventualii parteneri urmaresc obiective similare cu ale lor; interesele divergente, materiale sau sentimentale, nu vor putea duce la o relatie pe termen lung.
      Va fi dificil sa faceti fata provocarilor acestei luni, insa veti face eforturile care se cer; din pacate, asta inseamna consum ridicat de energie, ceea ce se poate reflecta negative, atat asupra starii voastre psihice, cat si a celei fizice. Este nevoie sa gasiti debusee, care sa va ajute sa refulati, atunci cand simtiti nevoia. Eliberarea de stress este importanta si nu trebuie sa neglijati acest lucru.

TOP