Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru iepure luna iunie 2021

Iepure

     Nervozitatea nu prea va este caracteristica, asa ca cei din jur vor fi foarte uimiti sa va vada intr-o astfel de stare. Apopae ca nu va gasiti locul, va este greu sa va linistiti, de aceea va fi o perioada dificila si foarte greu de suportat, atat din perspectiva voastra, cat si a celor dein jurul vostru, familie sau colegi de serviciu. Poate fi si ca urmare a unui context iritant, dar poate fi si din cauza unor disfunctionalitati fizice, ca, de pilda, lipsa vitamiei B1 sau a magneziului din organism.
      Viata profesionala se anunta a fi foarte productiva. Veti fi pusi in situatia de a munci mult, insa si satisfactiile vor fi pe masura. Munca in echipa va fi foarte importanta. Organizati-va cat mai bine ceea ce aveti de facut, astfel incat sa va ramana timp si pentru voi insiva. Banii vor veni si se vor duce, insa ar fi bine sa va ganditi si cum ati putea face sa economisiti, astfel incat sa fiti asigurati pentru perioade cu mai putine castiguri.
     Viata de familie nu va fi perturbata de chestiuni majore, insa nu veti fi scutiti de unele neintelegeri, legate, mai ales, de implicarea voastra in chestiunile domestice. In masura in care aceasta implicare este nesemnificativa, ar fi bine sa schimbati acest lucru, deoarece poate cauza, in timp, probleme negative semnificative in viata voastra personala. Partea sentimentala a vietii voastre va fi temperamentala, cu suisuri si coborasuri, in functie de modul in care veti sti sa va calmati partenerul.
     Sunteti predispusi la migrene, luna aceasta, asa ca aveti grija sa va odihniti suficient de la o zi la alta. Noptile pierdute, odihna insuficienta, va pot face atat probleme fizice, cat si psihice. Si cum sunteti destul de usor de destabilizat din acest punct de vedere, nu mai aveti nevoie sa mai adaugati factorilor de risc existenti deja si altii noi.

TOP