Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru iepure luna aprilie 2020

Iepure      Pe parcursul acestei luni, nu vor fi probleme legate de locul de munca sau cuantumul veniturilor obtinute, daca veti invata sa fiti ceva mai conventionali si sa respectati ceva mai bine regulile jocului. Responsabilitatea asumata trebuie indeplinita pana la ultimul punct, daca doriti ca ceea ce v-ati planificat sa va iasa bine. Daca lasati lucruri neterminate si va mai aratati si impasibili fata de cei care sunt indrepatiti sa va reproseze acest lucru, veti descoperi cat de curand ca ati facut o mare greseala.
      Viata profesionala poate fi foarte linistita, daca alegeti sa va respectati angajamentele asumate si sa faceti in asa fel incat sefii sa fie cat mai multumiti de prestatia voastra la locul de munca. Nu insistati intr-o atitudine necooperanta sau sfidatoare, deoarece este extrem de paguboasa. Puteti chiar sa va piedeti jobul, daca nu respectati anumite limite.
      Finantele va vor pune probleme doar in masura in care va veti cauza singuri aceste probleme. In cazul in care ajungeti sa va nemultumiti sefii sau sa fiti demisi de la locul de munca, este clar ca nivelul veniturilor voastre va fi afectat serios si ca ati putea ajunge in situatii destul de dificile din punct de vedere al banilor.
      Viata personala va merge exact asa cum veti face voi insiva sa mearga. Pentru cei casatoriti, mai ales daca aleg sa fie prea nonconformisti cu membrii familiei, s-ar putea ivi probleme legate de suportabilitate si de lipsa de comunicare. Cei singuri ar gasi dificil sa se inteleaga cu eventualii parteneri si multe relatii s-ar putea rupe daca veti ajunge la acea stare de indiferenta cand pare ca nu va mai pasa de absolut nimic decat de propriile voastre nazuri.
      Starea de sanatate nu exceleaza, dar nici nu va pune probleme deosebite. Sunteti maestri in a va detasa de focul evenimentelor, de a va neutraliza emotiile pentru a face fata cu brio unor situatii tensionate, incat rareori poate fi vorba despre stres care sa va afecteze fizic si psihic. Se poate intampla totusi, asa ca nu ar fi rau sa fiti atenti la acest aspect.

TOP