Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru iepure luna mai 2019

Iepure

      Contextul astrologic se anunta a fi destul de zbuciumat, pentru voi, nativii acestei zodii, in perioada acestei luni. Mai ales in plan personal, se pare ca incercarile nu vor fi putine si vor avea potential de a va rasturna complet sistemul de valori, de apreciere asupra a ceea ce se petrece in jurul vostru. Ar fi bine sa va mentineti la nivelul a ceea ce puteti face, sa nu promiteti mai mult decat puteti duce. Se stie ca vreti sa faceti cat mai mult, insa uneori, din diverse motive, nu se pot depasi anumite limite ce trebuie, de regula, respectate. Pe de alta parte, suprasolicitarea nu este deloc sanatoasa, nici din punct de vedere fizic, nici din punct de vedere psihic.
      In domeniul profesional, nu este de dorit sa va angajati in proiecte pe care nu le puteti sustine. Chiar daca doriti sa va faceti remarcati, este foarte posibil sa ajungeti s-o faceti in mod negativ, daca nu veti reusi sa va onorati angajamentele asumate. Asa incat, ar fi bine sa va ganditi bine, inainte de a va implica. De asemenea, pastrati-va realisti si apreciati-va la justa valoare. Financiar, ar fi bine sa supravegheati mai indeaproape modul in care va organizati cheltuielile. Nu ar fi rau sa va ganditi la liste, atunci cand mergeti la cumparaturi, ba chiar sa le si faceti si sa le si respectati, ceea ce ar fi excelent. Mai bine sa preveniti anumite complicatii, care ar fi mai greu de remediat. Nu este un moment prielnic pentru a face investitii de mari dimensiuni. Si oricum, daca veti fi pusi in situatia de a face, in mod obligatoriu, astfel de investitii, este recomandabil sa apelati la specialisti.
      In plan personal, exista risc sporit de contacte tumultoase din punct de vedere sentimental. Atat in viata de familie, cat si pentru cei necasatoriti, viata sentimentala in aceasta perioada va fi o suma de evenimente, care mai de care mai surprinzatoare, si nu intotdeauna la modul pozitiv. Nu vor lipsi scene de gelozie, certuri si momente de tensiune, care nu va vor face bine nici voua personal si nici relatiei de cuplu. Este bine sa va controlati izbucnirile, insa nici nu trebuie sa acceptati la infinit astfel de iesiri din partea partenerului. Trebuie sa gasiti o cale de mijloc intre diplomatie si fermitate. Si in ceea ce priveste copiii, este bine sa va folositi de tact si diplomatie, asa incat sa ajungeti la un limba comun cu acestia, sa va faceti bine intelesi.
      Nu va fi o perioada usoara pentru voi, veti fi destul de solicitati, fara indoiala, insa va depinde numai de voi sa va mentineti la suprafata si sa mergeti inainte asa cum trebuie. Fiecare dintre voi trebuie sa gaseasca in interiorul sau resursele necesare, chiar daca viata personala pare a fi destul de afectata in aceasta perioada. Tineti-va alaturi persoanele de incredere, care v-ar putea ajuta, fie si numai ascultandu-va povestind prin ceea ce treceti.

TOP