Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru leu luna noiembrie 2023

Leu

      Va fi o luna cu evolutii duale pentru voi, nativii acestei zodii. Va veti simti foarte curajosi, in unele situatii, si foarte retrasi, in privinta altora. Din fericire, adversarii vostri nu va vor putea face fata, fie din pricina perioadelor in care actionati cu mai mare indrazeala, fie din pricina propriei lor slabiciuni. Este o perioada perfecta sa participati la activitati competitive, concurentiale; provocarile nu va sperie, ci, dimpotriva, va impulsioneaza sa actionati. Veti depune un mare efort in a face schimbari, de a iesi din rutina zilnica. Cu cat veti fi mai cinstiti, chiar daca fermi, in relatiile cu cei din jur, cu atat veti fi mai apreciati si mai bine vazuti, cu atat reputatia voastra va avea mai mult de castigat.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta va fi plina de dragoste, chestiunile sentimentale devenind foarte importante pentru voi; trebuie insa, sa aveti in vedere faptul ca stabilirea unor asteptari prea mari, in plan sentimental, nu poate sa fie benefica numanui. Voi, in principal, ati putea sa fiti mereu nemultumiti, ceea ce nu va ajuta deloc in punerea unor baze solide pentru o relatie de cuplu. Din pacate, in acest context, nu prea exista perspective pentru mariaje. In cuplurile deja formate, at putea sa apara discutii in contradictoriu sau chiar certuri.

BANI SI CARIERA
      Este posibil ca, luna aceasta, sa aveti parte de unele castiguri neasteptate, care vor prinde foarte bine bugetului vostru. Eset o luna promitatoare si in ceea ce priveste economiile. Starea financiara va fi excelenta, in comparatie cu alte luni, asa incat veti avea resursele necesare pentru diverse proiecte sau alte demersuri care implica utilizarea finantelor. Este o perioada potrivita pentru a incerca lucruri noi, si in domeniul financiar, insa fara a va asuma riscuri prea mari. Va fi important sa luati deciziile potrivite la momentul potrivit, si trebuie sa va concentrati pe acest lucru. Evolutiile in cariera se vor stabiliza, mai ales daca perioada anetrioara a fost ceva mai agitate. Evident, nu vor lipsi momentele mai incordate, insa competitia va anima, si, in general, veti reusi sa dati replica potrivita celor ce va contesta.

SANATATE
     Starea de sanatate pare sa se metnina pozitiva pe parcursul intregii perioade; finalul lunii ar putea sa aduca o oboseala accentuata care, daca nu se remediaza in maniera obisnuita, ar trebui investigate mai indeaproape. Stresul poate avea efecte nedorite asupra voastra, daca nu veti sti sa il gestionati. Anumite relatii cu unele rude ar putea sa va afecteze psihic, desi nu aratati acest lucru; daca lucrurile sunt grave, gasiti pe cineva cu care sa discutati, caruia sa va descarcati sufletul.

TOP