Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru leu luna februarie 2019

Leu      Si pentru voi, cariera va fi importanta in aceasta perioada. Intrevedeti sansele care vi se ofera si ardeti de nerabdare sa va atingeti obiectivele fixate; conteaza, insa, si cum faceti asta. Respectarea eticii este foarte importanta; corectitudinea trebuie sa guverneze fiecare actiune, daca doriti ca satisfactiile sa fie totale, iar voi sa puteti sa va bucurati din plin de rezultatele eforturilor depuse. Chestiunile domestice si armonia emotionala sunt doua elemente care se vor mentine in plan secundar, pe intreg parcursul perioadei. Ambitiile personale vor fi extrem de importante pentru voi. Sarmul innascut va va fi de mare ajutor, in demersurile pe care le veti initia.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Pana la mijlocul acestei luni, chiar daca uneori inconstient, veti cauta mai mult o potrivire intelectuala intr-o relatie, decat o compatibilitate sentimentala; nu este deloc rau ca ganditi astfel, mai ales ca sunteti personalitati profund cerebrale. Din cand in cand, insa, este bine sa va lasati si in seama inimii, sa mai ascultati si ce va zice aceasta. Sentimentele sunt un element indispensabil al unei relatii de cuplu reusite. Stiti sa va urmariti cu perseverenta obiectivele si sunteti foarte expusi riscului de a accepta un mariaj sau o relatie serioasa doar in scopul de a va asigura o pozitie sociala sau profesionala. Astfel de legaturi sunt, de la inceput, condamnate sa esueze.

BANI SI CARIERA

      Veti munci din greu pentru fiecare banut pe care-l veti castiga luna aceasta si acest lucru ar trebui sa va impulsioneze sa pretuiti aceste castiguri. Situatia financiara se va mai relaxa in a doua jumatate a lunii.
      Cariera este pe primul plan, insa trebuie aplicate masurile corecte pentru a trage foloase maxime din munca voastra. Va va inspira mai mult individualismul, insa acesta nu va va ajuta sa atrageti atentia acelor persoane care ar trebui sa va remarce. Sau poate o vor atrage, insa in sens negativ. Pe de alta parte, nici o colaborare fatarnica, doar de dragul aparentelor, nu va stimuleaza prea mult. Totusi, va trebui, pana la urma, sa faceti unele compromisuri.

SANATATE
     Sunteti avertizati ca trebuie sa iti precauti in ceea ce priveste sanatatea voastra, mai ales in prima parte a lunii. Trebuie sa mai luati, din cand in cand, o pauza de la rutina de zi cu zi, care va macina psihic, sa socializati mai mult, in ciuda tendintei evidente spre izolare.

TOP