Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru leu luna mai 2021

Leu

     O serie de chestiuni cu o incarcatura emotionala puternica ar putea sa va bulverseze si sa va afecteze modul in care ati putea vedea sau rezolva problemele in aceasta perioada. Nu trebuie sa va lasati purtati de valul sentimentelor, pentru ca exista potential crescut de erori, care pot sa afecteze ceea ce intentionati sa faceti. Trebuie sa va pastrati increderea in propriile forte si independenta de miscare, pentru a reusi sa va atingeti tintele vizate. Provocarile ce vor aparea ar trebui sa va ambitioneze…

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dragostea si finantele par a fi legate pentru voi in aceasta perioada. Poate veti reusi sa va gasiti dragostea in vreme ce incercati sa va indepliniti scopurile financiare. Poate ca unele demersuri legate de finante va vor aduce mult dorita implinire sentimentala. Daca aveti obiceiul sa lasati lucrurile sa se desfasoare de la sine in aceasta privinta, poate ca ar fi bine sa treceti si la actiune, daca vreti ca ceva sa se intample, intr-adevar.
      In familie, comunicarea cu partenerul va fi esentiala pentru rezolvarea problemlor care apar. O serie de chestiuni domestic ar putea fi motiv de disputa si, in acest caz, spiritual conciliator ar trebui sa predomine, pentru ca atmosfera familiala sa nu fie perturbata.

BANI SI CARIERA
     Luna aceasta este foarte propice dezvoltarii carierei, in conditiile in care alegeti sa colaborati foarte strans cu cei alaturi de care lucrati zi de zi si sa tineti seama de ideile si expertiza pe care o aduc in proiect. O recunoastere a meritelor poate impulsiona spiritul de echipa si creste entuziasmul.
      Castigurile financiare nu vor lipsi in aceasta luna, ba chiar aveti posibilitatea de a primi o serie de bonusuri sau de a face venituri suplimentare din activitati in afara serviciului. Este o perioada propice pentru a va asuma o serie de riscuri in domeniul financiar, insa nu dintre cele maxime.

SANATATE
     Starea de sanatate nu va fi perturbata in aceasta perioada, iar aparentele vor fi in concordanta cu acest fapt. Daca aveti ocazia, nu ezitati sa va lasati rasfatati in vreun salon de masaj sau la cosmetica. Sunt modalitati excelente de a va destresa, de a scapa de diverse tensiuni.

TOP