Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru leu luna iulie 2020

Leu

      Evolutiile din perioada acestei luni vor fi mediocre; abia spre finele perioadei se vor observa cateva imbunatatiri. Stresul datorat orarului de munca se mai atenueaza, insa deja efectele nocive se resimt puternic; frustrarile devin din ce in ce mai resimtite si, de aici, o dispozitie labila, cu perioade de rabufniri aproape necontrolate. Viata sentimentala ar putea fi mult imbunatatita, daca veti putea trece peste complexele care va incearca, peste nemutumirile privind evolutiile din viata voastra; din pacate, exista o predispozitie accentuata catre autocompatimire, care nu va ajuta deloc. Este bine sa va controlati temperamentul, sa mai lasati la o parte incapatanarea, daca vreti ca lucururile sa se schimbe in bine. Vocea vi se va face auzita, insa multi vor asculta ce spuneti, dar nu vor urma, neaparat, ideile pe care le lansati; mai ales in plan profesional, acest lucru va poate aduce numeroase dezavantaje. Evitati deciziile grabite, indiferent ca este vorba de viata profesionala sau de cea personala.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este foarte posibil ca o relatie de prietenie, de la locul de munca sau din alta parte, sa se dezvolte si pe partea sentimentala; perspectivele unei astfel de relatii sunt destul de bune, asa ca nu ar trebui sa negliati semnele, chiar daca, la prima vedere, nu pare a fi nimic serios. Cei care sunteti deja intr-o relatie sau casatoriti, va veti putea bucura de momente placute alaturi de partener, daca veti lua initiativa organizarii unor astfel de momente; in relatia de cuplu, lucrurile nu prea vin de la sine, de aceea este nevoie sa va implicati.

BANI SI CARIERA
      Banii din investitii ar putea sa se inmulteasca in aceasta perioada; din pacate, faptul ca sunteti impulsivi si vulnerabili, ar putea sa nu fie foarte benefic pentru implicarea in afaceri noi. Inainte de a va asuma riscuri, trebuie sa fiti foarte siguri ca merita. Asocierile sunt un alt subiect delicat pentru aceasta perioada; nu sunteti intr-o dispozitie care sa vina in sprijinul comunicarii, a unei bune relationari. Abia spre finele lunii, veti reusi sa vedeti o imbunatatire substantiala in eficienta muncii, astfel incat, abia atunci, dispozitia voastra se va schimba in mai bine.

SANATATE
     Starea personala de sanatate va va solicita atentia luna aceasta; va veti consuma foarte mult din punct de vedere psihic, iar acest lucru popate sa aiba unele repercursiuni neplacute si in starea voastra fizica. Daca veti face putin sport sau veti gasi o activitate placuta in timpul liber, poate ca veti reusi sa va relaxati mai usor.

TOP