Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru leu luna aprilie 2020

Leu

     Ambitiile personale nu trebuie sa va domine nici felul de a gandi, nici modul de actiune. Nu trebuie sa va lasati prada tendintelor pasionale, indiferent de care domeniul al vietii ne referim. Este bine sa aveti echilibru in toate, sa puneti accent pe dialog si diplomatie, deoarece este periculos sa dezvoltati pasiuni dominante, obsesii. Lasati deoparte egoismul si interesati-va si de cei din jurul vostru, de cei care tin la voi si va vor binele.Tineti cont intotdeauna de parerea lor si faceti nu doar ce e bine pentru voi, ci si pentru ei. Sau, in orice caz, nu faceti nimic din ceea ce ar putea sa-i prejudicieze in vreun fel.
     Cariera este unul dintre domeniile care pot sa va dea de cap din punctul de vedere al pasiunilor. S-ar putea sa « vi se puna pata » pe un anumit proiect sau pe un anumit colaborator si, de aici pana la a face o obsesie, nu este decat un pas. Cautati sa va pastrati cumpatul, caci evenimentele vor trece, insa resentimentele vor ramane.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Pentru cei singuri, mediile spirituale sau filosofice vor fi foarte propice pentru a va gasi dragostea. Sunteti o persoana foarte profunda, va place acest gen de mediu si va doriti un partener la fel de aplecat spre aceste lucruri. Ba chiar unii dintre voi ar putea apela la ajutorul unor sfatuitori spirituali pentru a se decide in privinta partenerului de viata. Aveti grija ca acesta sa fie o persoana integra, care sa nu va ofere sfaturi eronate. Cautati, in mod special, o dragoste pura si lipsita de egoisme, fiind unica forma care v-ar putea satisface in totalitate.
      In familie, este posibil ca cei casatoriti sa se confrunte si cu situatii tensionate, care va cam rascolesc, deoarece va doriti sa fiti intelesi, desi nu reusiti sa intelegeti ca cei din jur va percep ca fiind o persoana enigmatica, care nu se deschide foarte usor. Din aceasta cauza, pot sa apara neintelegeri, chiar si cu membrii cei mai apropiati ai familiei.

BANI SI CARIERA
     In prima parte a lunii, v-ati putea astepta la o serie de schimbari benefice in domeniul profesional, care s-ar putea lasa si cu recompense financiare deloc de neglijat. Mai ales daca sunteti om de afaceri, castigurile suplimentare sunt foarte posibile. Binenteles ca se cere si o munca asidua pentru a obtine astfel de rezultate, dar si de suportul pe care vi-l pot acorda colaboratorii.
     Puteti avea succes in gasirea unui loc de munca, daca veti beneficia de recomandarile favorabile ale prietenilor.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi relativ buna. Nu veti avea probleme majore din acest punct de vedere, insa nu strica putina precautie in privinta exceselor de orice fel. Reducerea sau eliminarea obiceiurilor daunatoare nu poate decat sa aduca un plus de bunastare starii voastre de sanatate.

TOP