Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru leu luna martie 2021

Leu      La inceputul lunii, infleuntele astrale va vor face mult mai comunicativi, mai deschisi, mai dispusi sa va impartasiti gandurile si opiniile cu ceilalti. Lucrurile se vor schimba radical in ultima parte a lunii, cand miscarile astrale vor mai schimba cate ceva din evolutiile obisnuite.
     Per ansamblu, se pare ca luna aceasta va fi o luna favorabila pentru voi. Se pare ca majoritatea corpurilor ceresti concura la o atmosfera pozitiva. Exista o serie de influente negative, care nu vor avea, insa, un impact major.
     Atitudinea generala a lunii, va fi aceea de a va lasa in voia sortii, de a nu va opune la ceea ce aveti de facut, de a merge inainte laolalta cu ceilalti si la fel ca ceilalti. Este o optiune cu doua fete. Partea pozitiva ar fi ca astfel ca conservati fortele si va pastrati pentru momentele mai importante. Partea negativa este data de faptul ca veti pierde, in unele cazuri, controlul asupra evenimentelor, ceea ce ar putea avea consecinte neplacute.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     V-ar place sa fiti implicati intr-o aventura romantica, care sa va poarte pe aripile iubirii si sa va satisfaca si cele mai ascunse vise. Ar fi, insa, bine sa va pastrati obiectivitatea si realismul, mai ales in aceasta privinta, pentru a nu suferi o mare dezamagire. Riscati sa fiti prinsi in vreo aventura clandestina care ar putea sa va destabilizeze in mod extrem de puternic viata, cu tot ceea ce insemana ea in momentul de fata. Asa incat, ganditi-va foarte bine la mizele puse in joc, atunci cand decideti sa faceti astfel de pasi. In aceste situatii e o idee extrem de proasta sa va lasati, pur si simplu, dusi de val.
      Nu exista persoana perfecta, asa cum nu exista nici povestea de dragoste perfecta. Dar, binenteles, fiecare dintre noi putem cauta sa ajungem cat mai aproape de perfectiune.

BANI SI CARIERA
     Din pacate, multe lucruri nu vor merge conform planului. Asta daca va veti obosi sa le faceti si nu veti adopta vreo strategie mai pasiva. Exista posibilitati de a face bani luna aceasta, insa conditionat de o implicare mai activa, constructiva. Daca veti opta numai pentru mentinerea pe linia de plutire, este foarte posibil ca beneficiile sa fie mult sub asteptarile dumneavoastra.
     S-ar putea sa fiti confruntati cu refacerea din temelii a unor planuri, chiar a unor lucrari deja incepute si asupra carora se va reveni permanent, ceea ce va poate stoarce de energie, la un anume moment.
     Daca va veti pune ambitia la bataie si veti beneficia si de ajutor de incredere, depasirea momentelor dificile va fi mult mai facila si mai rapida.

SANATATE
     Ori de cate ori aveti ocazia, optati pentru momente de relaxare, atat mentala, cat si fizica. Un masaj sanatos va va ajuta de fiecare data sa va reincarcati bateriile.
     Stati departe de persoanele care v-ar putea « imprumuta » emotii negative, de persoanele care v-ar putea strica cheful si v-ar afecta starea de spirit. Cautati companiile placute, persoane vesele care va pot inviora cu umorul si optimismul lor.
     Nu ezitati sa va rezervati si ceva timp pentru dumneavoastra insiva. Dupa o zi presanta de munca, poate fi placut sa stati linistiti pe canapea, in semiintuneric, ascultand muzica preferata.

TOP