Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru maimuta luna martie 2021

zodia Maimuta

      Este o perioada in care viata profesionala trece pe primul plan pentru voi, iar reusitele va stimuleaza sa incercati tot mai mult si mai mult. Totusi, trebuie sa tineti cont si de celelalte circumstante si persoane din viata voastra, care ar putea sa va solicite interventia, in diverse chestiuni: domestice, sociale, personale. Chiar daca nu considerati aceste chestiuni ca fiind importante, el ear putea sa aiba aceasta semnificatie doar pentru voi insiva, dar ar putea fi foarte importante pentru ceilalti. Este un moment in care nu e deloc intelept sa ignorati necesitatile apropiatilor, ci sa va implicati activ pentru a mentine un climat linistit si seren in relatia cu acestia.
      Viata profesionala cunoaste un boost neasteptat, cate a doua perioada a lunii, mai cu seama, timp in care puteti obtine rezultate spectaculoase. Un proiect pe care l-ati inceput de mai multa vreme si care este foarte drag inimilor voastre, ar putea sa-si afle o finalitate fericita in aceste zile, aducandu-va atat castiguri financiare, cat si recunoastere profesionala.
      In viata sentimentala, veti avea nevoie de impulsuri, pentru a va deplasa intr-o directie sau alta, fie din partea partenerului de cuplu, fie din partea altor persoane apropiate. Nu asteptati, insa mereu, sa fiti trasi de maneca; priviti cu atentie la ceea ce se intampla in jurul vostru si incercati sa intuiti modul in care se asteapta sa interveniti. Cei care sunteti inca singuri, trebuie sa va hotarati, in mod clar, asupra dorintelor voastre; vreti sau nu sa fiti intr-o relatie serioasa? Daca raspunsul este afirmativ, atunci nu va mai prostiti si luati lucrurile in serios. Odata ce va angajati intr-o relatie cu cineva, ganditi-va si la acea persoana, nu doar la voi insiva.
      Relatiile cu prietenii vor fi dominate de precautie, mai ales din partea acestora. Voi insiva nu sunteti firi prea statornice si, desi charisma va ajuta sa va faceti rapid relatii, aveti mai putin talent in a le intretine, a le consolida. Daca vreti sa va puteti baza pe cineva, atunci trebuie, la randul vostru sa oferiti garantia unei baze solide, in schimb; altfel, daca nu exista reciprocitate, putini vor fi cei care vor ramane in preajma voastra, in momente dificile.
      Incercati sa faceti ceva mai multa miscare, mai ales daca aveti o slujba statica; puneti circulatia in miscare si incercati sa va revigorati facand sport. Va face bine atat fiziculu, cat si psihicului vostru.

TOP