Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru maimuta luna mai 2019

Maimuta

     Nu veti fi intr-o dispozitie foarte fericita pe perioada acestei luni; veti fi capriciosi si imprevizibili, mai mult ca de obicei, ceea ce-i va irita destul de mult pe cei din jur, asa ca este foarte posibil sa fiti exclusi, in unele cazuri, din cercurile sociale. Daca nu-i veti trata pe cei din jur cu respect su consideratie, nici voi nu veti fi tratati astfel. Trebuie sa fiti constienti ca nimeni nu este dispus sa va suporte toanele, nici macar persoanele cele mai apropiate voua. Va fi greu pana si celor care va cunoasc foarte bine, sa va inteleaga si sa va accepte comortamentul; rezultatul poate fi o instrainare, in grad mai mare sau mai mic, fata de persoanele alaturi de care se desfasoara viata voastra de zi cu zi.
     In viata profesionala, trebuie sa va indepliniti sarcinile pe care le aveti de indeplinit. Neglienta si dezinteresul va pot costa foarte scump. Nimeni nu va cere imposibilul, insa este neaparat nevoie sa va concentrati. Este clar ca in astfel de conditii, rezultatele nu pot fi decat mediocre, iar castigurile, de asemenea. Daca va asteptati sa obtineti castiguri mari cu munca putina, va inselati amarnic.
      Dati la o parte "prietenii" nepotriviti, care va sfatuiesc gresit. Daca va veti comporta asa cum trebuie, veti gasi si oportunitati de a va face prieteni noi, mai potriviti. In plan personal, veti avea o perioada foarte incarcata emotional, cu suisuri si coborasuri, si va trebui sa fiti foarte atenti ce anume va doriti si ce persoane atrageti in plasa voastra. Daca va veti juca cu sentimentele celorlalti, s-ar putea ca, in aceasta perioada, sa va gasiti "nasul" si sa treceti prin momente mai putin placute pentru voi. Si inca un avertisment: nu intotdeauna este potrivit a spune ceea ce va trece prin cap. Uneori nu strica putina diplomatie.
     Agitatia si surescitarea acestei perioade s-ar putea sa va cauzeze insomnie. Incercati sa va calmati temperamentul, in asa fel incat sa evitati eventuale probleme de sanatate ce ar putea sa apara. Nu este o problema de "daca vor aparea", ci "cand", daca veti continua in acest mod dezorganizat, haotic.

TOP