Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru maimuta luna aprilie 2020

Maimuta      Pentru voi, luna aceasta va cunoaste desfasurari destul de putin tulburate de la cursul normal, ba chiar s-ar putea spune ca va fi vorba de o monotonie pe care multi ar putea s-o perceapa ca enervanta, la un moment dat. Parca v-ati fi dorit ceva mai multa actiune in viata voastra, mai ales daca nici perioada anterioara nu a fost mai plina de evenimente. Aveti grija ce va doriti insa, ca s-ar putea sa se implineasca, zice un proverb de pe la noi. Spre finalul lunii, este posibil sa apara o serie de situatii atat de complexe, incat va veti consuma mare parte din energii pentru solutionarea lor si gasirea unor solutii favorabile, iar refacerea stocului de vitalitate va va lua destul de mult timp. S-ar putea sa ajungeti sa tanjiti dupa calmul si rutina de la inceputul lunii.
      Cariera nu va fi o prioritate pentru voi, mai ales la inceputul lunii. Va veti indeplini, in modul cel mai constiincios cu putinta, sarcinile de serviciu, insa nu veti atrage atentia nimanui prin cine stie ce solutii ingenioase si aducatoare de profit. Uneori, s-ar putea sa fiti prea plictisiti pentru a va pune mintea la contributie. Nu este o atitudine prea inteleapta, dar s-ar putea sa aveti posibilitatea sa va luati revansa mai spre finalul lunii, cat desfasurarea evenimentelor s-ar putea sa va implice in prim plan, chiar daca nu va veti dori sa iesiti in evidenta, in rezolvarea unor chestiuni destul de solicitante.
      Nici maximizarea castigurilor financiare nu este o prioritate pentru voi, in masura in care castigati suficient pentru nevoile zilnice. Spre finalul lunii, exista posibilitatea de a obtine o suplimentare a veniturilor, pentru cei care se vor remarca, in mod deosebit, in rezolvarea pozitiva a unor probleme complicate.
      Viata personala va fi la fel de monotona la inceputul lunii, dar se va mai condimenta spre final. Familia va fi prioritara pentru voi luna aceasta, beneficind de o atentie sporita si de o implicare mai mare in chestiunile ce o privesc, ceea ce nu va poate aduce decat beneficii. Burlacii si burlacitele ar trebui sa depuna eforturi mai sustinute, daca doresc, intr-adevar, sa-si gaseasca perechea, in aceasta perioada.
      Starea de sanatate nu pune probleme deosebite. Aveti grija ce mancati, pentru ca exista pericol de indigestie sau al aparitiei unor boli de stomac.

TOP