Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru maimuta luna noiembrie 2023

zodia maimuta

      S-ar putea spune ca este o perioada alunecoasa, mai ales din punct de vedere emotional. Sunteti predispusi la labilitate emotionala, ceea ce va face sa va simtiti vulnerabili si cu imposibilitate de a avea control, nu doar asupra propriilor sentimente, ci si asupra a ceea ce faceti, asupra sarcinilor pe care trebuie, intr-un fel sau altul, sa le finalizati.
      Din punct de vedere financiar, aveti nevoie sa ramaneti pe linia de plutire si sa va supravegheati mult mai struct bugetul pe care-l aveti la dispozitie. Iesiri neplanificate la cumparaturi, lipsa listelor cu necesitatile va pot conduce la cheltuieli de resurse mult peste asteptari si la instabilitate financiara. Mai ales ca sunteti bulversati din punct de vedere emotional, ar trebui sa va organizati mult mai riguros, sa va planificati cu mai multa grija resursele de care dispuneti, astfel incat sa nu mai adaugati alte surse de anxietate celor deja existente. Chiar daca apare o situatie mai dificila, aparent periculoasa, se va dovedi, in final, ca nu este chiar asa. Oricum, e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce planificati sa faceti !
      Veti avea foarte multi pretendenti, in aceasta perioada, care, insa, va vor crea o stare destul de neconfortabila, daca sunteti in cautarea iubirii adevarate. Va veti simti, chiar, hartuiti, la un moment dat. Sunteti o fire foarte analitica, asa ca, folositi-va de acest atribut pentru a descoperi care este varianta cea mai buna pentru voi si daca sentimentele pe care le aveti pentru o anumita persoana sunt reciproce. Ar fi culmea ca din hartuit sa va transformati in hartuitor !
      Concentrati-va pe ceea ce faceti, in primul rand. Lasati deoparte gura lumii ! N-o veti putea inchide niciodata !

TOP