Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru mistret luna mai 2019

mistret

      S-ar putea ca, in perioada acestei luni, sa va simtiti ceva mai tensionati, mai incordati, fapt pentru care veti si actiona cu mai multa impulsivitate ca de obicei. Acest lucru nu este tocmai benefic, pentru ca va poate afecta interelationnarea, atat in planul vietii personale, cat si in plan profesional. N-ar fi de dorit sa nu tineti deloc cont de cei din jur, mai ales ca voi nu sunteti deloc nepasatori din fire. S-ar putea ca, mai tarziu, sa va para rau pentru o astfel de atitudine. Incercati sa delimitati clar problemele legate de munca, de cele din plan personal, sa nu aduceti acasa frustrarile de la serviciu si, mai ales, sa nu va descarcati nervii pe persoane din jurul vostru care nu au nici o vina.
      Anumite chestiuni financiare v-ar putea alarma la un moment dat, insa vor fi alarme false, iar problemele se vor putea rezolva usor cu calm si ratiune. Este posibil sa apara la orizont afaceri atractive, diferite de cele cu care sunteti obisnuiti. Daca nu sunteti siguri pe voi, nu cunoasteti terenul, daca va confruntati cu mult prea multe necunoscute si nu sunteti siguri ca veti putea sustine un astfel de risc, mai bine renuntati inainte de a face vreo prostie. Relatiile cu colegii de serviciu nu vor cunoaste o perioada foarte prielnica. Ar fi bine ca, inainte sa dati drumul la vorbe, sa numarati in gand pana la zece, pentru a rationa mai bine la ceea ce urmeaza sa rostiti.
      Sfatul este foarte util si in plan personal, unde necugetarea poate cauza probleme serioase atat relatiei de cuplu, cat si relatiei cu alti apropiati sau prieteni. Un ton mai ridicat, inflexibilitatea si duritatea in comportament pot raci rapid o relatie cladita in, poate, ani si ani de zile. Ca urmare, daca va pasa de persoana pe care o aveti in fata, incercati sa mizati pe rationalism si nu pe impulsivitate. Este clar ca, pentru cei singuri, sansele de a gasi un eventual partener sunt minime, dar nu inexistente. Nu este insa cazul sa va faceti iluzii din acest punct de vedere.
      Fara intelegere reciproca in relatia cu ceilalti, nu prea poate exista liniste, pentru ca totul va fi perturbat, inclusiv linistea voastra psihica, daca nu si cea fizica. Asa incat, trebuie sa fiti costienti ca unele probleme vi le puteti cauza voi insiva, iar regretele tardive pot sa se adauge nelinistii voastre mentale. Incercati sa va autocalmati sau, daca simtiti ca asta este peste puterile voastre, sa cereti ajutorul cuiva de incredere.

TOP