Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru mistret luna martie 2021

zodia Mistret

      Este important sa gasiti un echilibru in viata voastra, un echilibru intre dorinte si ceea ce se poate obtine in realitate. Visele sunt bune, pana la un anumit punct, in masura in care nu sunt confundate cu realitatea; aveti insa mare grija ce va doriti, caci s-ar putea chiar sa se indeplineasca si, se poate ca, in unele cazuri, sa nu fiti foarte fericiti. Nu va ignorati responsabilitatile, nu lasati treaba pe care o aveti de facut pentru distractiile pe care vi le doriti; distractiile nu va vor plati facturile ci, dimpotriva, le vor inmulti. Iar in momentul in care veti ajunge la anaghie, atunci va fi foarte greu sa iesiti dintr-o astfel de situatie. Mai bine fiti prudenti incat de la inceput si luati-va, din timp, masuri de precautie. Nu este cazul sa va streasti inutil; cu cat veti fi mai relaxati, cu atat veti reusi sa aveti o perspectiva mai clara, mai concreta asupra lucrurilor.
      In ceea ce priveste viata profesionala, este foarte posibil sa treceti prin momente mai dificile. Mai ales daca va aflati intr-o pozitie mai inalta, este posibil sa apara pretendenti care sa va uzurpe locul. Apar in scena persoane care demonstreaza ca au mai multa incredere in sine, iar acesta este un atribut de temut intr-o astfel de lupta. Din pacate, aceste persoane este posibil sa nu prea aiba nici scrupule, iar acest lucru este si mai amenintator. Este important sa nu lasati in grija altora lucrurile pe care le puteti face voi insiva; pastrati controlul si mobilizati-va, astfel incat sa puteti face fata provocarilor.
      In plan sentimental, pe de alta parte, lucrurile par sa fie destul de linistite. Apropiatii va acorda sprijin neconditionat, iar acest lucru ar trebui sa va confere incredere in propriile forte. Nu ar fi rau sa mai faceti sic ate ceva pentru a reinvia pasiunea din relatia de cuplu; daca va veti surprinde partenerii in mod placut, viata voastra va fi si mai implinita. Risc de neintelegeri cu juniorii, insa fara risc de a degenara prea mult.
      Incercati sa intelegeti ca nu puteti multumi pe toti cei din jurul vostru. Este important sa va angajati dor in ceea ce puteti face, pentru a evita un stres inutil. Trebuie sa combateti efectele negative ale stresului, pentru ca starea voastra de sanatate sa nu se deterioreze. Fiti intelepti si chibzuiti si, mai cu seama, oranizati-va asa cum trebuie!

TOP