Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru mistret luna februarie 2019

Mistret      Luna aceasta va va oferi momente de armonie, mai ales in spatiul familial, spatiu in care va puteti retrage cand problemele va coplesec, pentru a va reincarca bateriile. Oportunitatile de dezvoltare in cariera vor fi numeroase, de aceea trebuie sa fiti pe faza pentru a face alegerea potrivita; va fi oarecum obositor, insa, la final, rezultatul va rasplati eforturile depuse. Din punct de vedere financiar, aveti mari sanse sa castigati ceva banuti in plus, care sa va permita sa va satisfaceti si unele capricii. Trairile voastre interioare pot constitui o problema si pentru voi si pentru cei din jur, insa, daca veti sti cum sa le gestionati, nu ar trebui sa intampinati probleme majore din aceasta perspectiva.
     Unele persoane apropiate voua, din esalonul mai in varsta, ar putea incerca sa intervina in problemele de cuplu; desi majoritatea sunt bine intentionate, uneori actiunea lor ar putea avea exact efectul opus celui asteptat. Ar fi mai bine sa le explicati ca astfel de probleme trebuie sa vi le rezolvati singuri, iar decizia de a tine sau nu cont de sfaturile care vi se dau va apartine in totalitate. Fiti diplomati si incercati sa mentineti status-quo-ul in relatiile cu aceste persoane.
     In viata profesionala, este clar ca nu veti fi obsedati de cariera, de dezvoltarea acesteia, insa nici indiferent nu va va fi ce se intampla in domeniul profesional; ar fi bine sa incercati macar sa mentineti traiectoria ascendenta, daca sansele de a progresa efectiv sunt mai mici. Ar fi pacat ca, dupa atatea eforturi, sa lasati ca totul sa de duca de rapa. Finantele vor merge destul de bine, insa este recomandabil sa examinati cu foarte mare atentie propunerile financiare care vi se vor face; nu aveti nevoie de noi probleme, cauzate de neatentie.
    Climatul astral al lunii este susceptibil a provoca o crestera a tensiunii arteriale, ca urmare a unor predispozitii in acest sens, a unora dintre voi. Ca urmare, va trebui sa fiti atenti la posibile complicatii cardio-vasculare si la incidente gen atac vascular-cerebral.

TOP