Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru pesti luna martie 2021

Pesti      Semnul vostru zodiacal beneficiaza, in aceasta luna, de influenta favorabila a majoritatii corpurilor ceresti; ca urmare, aveti sansa de partea voastra si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa nu o ratati. Veti primi energie, revigorandu-va si oferindu-va sansa de a avea parte de calm si evolutie usoara. Vi se va oferi protectie si intelepciune, astfel incat problemele care vor aparea sa nu prezinte dificultati in solutionare, contracarand astfel actiuni potential negative, care ar putea sa stimuleze aparitia unor usoare energii negative cauzatoare de conflicte.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Nu exista amenintari din exterior asupra vietii de familie. Singurele potentiale pericole vin din interior, posibil sa apara ceva neintelegeri legate de chestiuni domestice, care insa nu ar trebui sa puna probleme deosebite. Este insa important sa nu ignorati nimic, ci sa tratati orice chestiune aparuta cu multa seriozitate, pentru a evita transformarea ei intr-o problema majora.
     Folositi aceasta perioada pentru a va revigora relatia, pentru a va consolida dragostea si pentru a aduce, cumva, un suflu nou. Cei singuri au sanse mari sa-si gaseasca jumatatea absolut intamplator, la o intalnire ocazionala, fara ca nimic sa anunte acest lucru.

BANI SI CARIERA
     Astrele va sunt favorabile, asa ca aveti toate sansele sa reusiti in proiectele pe care vi le propuneti. Mizati pe onestitate si integritate, chiar daca adversarii dumneavoastra aleg sa nu respecte regulile jocului. Acceptati ajutorul oferit cu buna credinta si valorizati-l, fiti deschisi la opiniile colegilor care va apreciaza.
     Nu este nevoie de eforturi prea mari pentru a ajunge la stabilitate, insa daca aveti asteptari mai substantiale, trebuie sa munciti mult mai mult.

SANATATE
     In prima saptamana, astrele spun ca veti fi tentati sa acordati mult mai multa atentie corpului dumneavoastra si nu doar felului in care aratati. Este o perioada cu dispozitie mai accentuata spre auto-analiza, spre introspectie. Totusi, grija mare sa nu cadeti in extrem, adica sa nu ajungeti la manifestari de ipohondrie. Nu e cazul sa mergeti la medic pentru orice mica durere.
     Faceti in asa fel incat sa introduceti in viata dumneavoastra obiceiuri sanatoase pe care sa le consolidati. Mergeti la sala sau faceti orice tip de miscare, luati vitamine, hidratati-va si odihniti-va suficient.

TOP