Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru pesti luna iulie 2020

Pesti

      Pare ca veti fi destul de satisfacuti de voi si de modul in care vor evolua lucrurile, pe tot parcursul acestei luni si nu sunteti persoane care sa va multumiti cu putin. Daca va veti pastra in limitele rationalului si nu va veti inhama la cine stie ce planuri fanteziste, este foarte posibil sa aveti o luna chiar foarte buna. Multa energie se indreapta spre organizarea vietii personale; spiritualismul va cunoaste o oarecare exacerbare, interesul pentru lucruri de genul acesta poate sa fie crescut, mai ales in a doua parte a perioadei. De altfel, sunteti persoane mai degraba mistice, uneori destul de greu de inteles pentru cei din jur, ceea ce va poate pastra oarecum separati de restul lumii, in anumite imprejurari. Alteori, va place sa fiti inconjurati de oameni, sa socializati, insa trebuiesa fiti constienti ca relatiile se construiesc prin contacte constante si in timp mai indelungat. Este posibil ca luna aceasta sa fie nevoie sa petreceti, un timp, departe de familie; acest lucru va afecteaza, pentru ca legaturile cu cei dragi sunt foarte stranse si orice momente de acest gen va afecteaza foarte mult. Totusi, va trebui sa alegeti ce este mai important pentru voi la acest moment. In linii mari, luna aceasta ar putea fi o perioada destul de benefica pentru voi, daca veti sti cum sa va puneti in ordine prioritatile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Se poate ca, in prima parte a lunii, o relatie de munca destul de veche, sa inceapa sa se transforme in ceva romatic; nu excludeti din start posibilitatea. Dati o sansa, pentru ca este foarte posibil ca din asta sa iasa ceva realmente frumos si durabil. Contextul astral este favorabil relatiilor de dragoste, asa incat si viata de familie poate fi mult mai bogata. Mai multa intelegere si compasiune in relatie poate sa ajute la sporirea coeziunii cuplului. Tensiunile nu se vor agrava, daca veti intervene cu diplomatie si veti aduce in prim plan diverse lucruri constructive pe care ati putea sa le faceti impreuna.

BANI SI CARIERA
      Aveti toate sansele sa va sporiti veniturile luna aceasta; sunteti foarte creativi si ati putea chiar sa transformati unele hobby-uri, in surse de castig. Provocarile financiare vor putea fi depasite cu realism si obiectivitate; daca nu intelegeti ceva, cereti sfatul. Daca aveti nevoie sa va organizati mai bine, discutati cu persoane avizate despre cum ati putea face acest lucru. Este important sa va eficientizati, din acest punct de vedere. Cariera este, oarecum, in stand by, insa asta nu inseamna ca trebuie si voi sa stati sis a asteptati; actiunile voastre trebuie sa pregateasca terenul pentru viitor.

SANATATE
     Trebuie sa fiti ceva mai atenti luna aceasta la starea de sanatate, mai ales daca aveti un stil de viata dezorganizat; unele probleme pot sa apara atunci cand va asteptati mai putin. Ar fi bine sa nu lasati lucrurile sa nearga asa, dezorganizat, la infinit.

TOP