Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru pesti luna mai 2021

Pesti

     Daca veti adopta o atitudine concilianta si veti utiliza la maximum abilitatile de comunicare de care dispuneti, cu siguranta veti reusi sa va atingeti scopurile pe care le veti avea in vedere pentru aceasta perioada. Este important sa acceptati ajutorul persoanelor care vi-l ofera cu buna credinta. Va fi un alt pas important catre succes. Nu este recomandabil sa va neglijati familia, mai ales ca tendinta perioadei este ca viata profesionala, ascensiunea in cariera, sa preleveze fata de viata personala, fata de buna-starea emotionala. Daca directiile in viata profesionala nu va sunt inca clare, incercati sa gasiti sprijin si consiliere in sanul familiei.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dragostea nu este foarte la indemna in aceasta perioada. Daca apare, pentru cei singuri, ea vine de departe. Este posibil sa cunoasteti pe cineva din strainatate, care sa va cada cu tronc si care sa va devina partener intr-o relatie de lunga durata.
      Familia trebuie tratata cu mai multa atentie, chiar daca timpul pe care-l aveti la indemana nu este in avantajul acestei situatii. Acordati apropiatilor timp de calitate, faceti lucruri impreuna, chiar si pentru un timp ceva mai scurt. Consultarea cu partenerul ar putea sa va ofere indicii importante, nu doar pentru viata personala, cat si pentru viata profesionala.

BANI SI CARIERA
     Dispunerea astrala nu este incurajatoare in plan professional, din punct de vedere al norocului. Va trebui sa depuneti foarte mult efort pentru a obtine ceeea ceva doriti. Munca multa va va rapi din timp, asa incat timpul alocat vietii personale va fi radical diminuat.
      Este bine sa va ganditi foarte bine strategiile, sa fiti siguri pe pasii pe care ii veti face. S-ar putea sa apara personae care sa incerce sa va abata de la calea cea dreapta. Castiguri financiare vor exista, insa vor fi volatile. Trebuie sa fiti foarte stapani pe voi pentru a va manageria asa cum trebuie bugetul in aceasta luna.

SANATATE
     Starea de sanatate se anunta a fi multumitoare, mai ales daca avem in vedere faptul ca este posibil sa existe destul de mult stres pe parcursul lunii. Poate nu ar strica sa fiti ceva mai atenti la modul in care va alimentati si la orele de odihna si relaxare.

TOP