Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru pesti luna noiembrie 2023

Pesti

      Putina instabilitate, in plan emotional, ar putea sa va cam dea peste cap unele proiecte, unele planuri pe care le-ati facut pentru aceasta perioada. Veti fi cam nehotarati, in legatura cu directia pe care ati putea-o adopta; asta va intarzia actiunea, precum si rezultatele. Este o perioada in care va veti preocupa mai mult de cei din jur si mai putin de propriile voastre persoane, ceea ce, la un anume moment, va va face sa va simtiti cam frustrati. Considerati asta o datorie, insa este cazul sa va ganditi ca nu trebuie sa va dedicati, cu totul, altora, si sa uitati de voi insiva. Planul profesional nu va merge prea bine; vor fi probleme in a va concentra pe ceea ce aveti de facut. Va fi o realizare sa va indeplinti responsabilitatile obisnuite, fara a forta nota, cerand mult prea mult de la voi insiva.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Relatiile cu apropiatii va vor acapara cu totul; nu prea veti avea timp sa va ganditi la voi insiva. Ar fi bine ca, in urma acestor initiative, sa aveti macar multumire, apreciere, din partea persoanelor vizate. Nu veti reusi sa comunicati, asa cum trebuie, cu sexul opus; va fi dificil, pentru voi, celibatarii, sa va includeti intr-o relatie de cuplu. De asemenea, va fi destul de dificil sa ajungeti la armonie in cuplu, avand in vedere ca rar veti fi pe aceeasi lungime de unda cu partenerii.

BANI SI CARIERA
      Va fi nevoie sa va adaptati, din punct de vedere financiar, luna aceasta, cerintelor din evolutiile familiei, a apropiatilor. Vor trebui alocate fonduri importante pentru momente neasteptate in plan familial, ceea ce v-a denatura, oarecum, din amploarea altor planuri pe care vi le-ati stabilit. Va trebui sa va resemnati cu situatia! Eforturile din cariera, este posibil sa fie oarecum impiedicate de anumite persoane, care mereu va contesta, mereu gasesc ceva cusururi activitatii voastre; in aceasta situatie, aveti cum sa interveniti, pentru a combate, cu argumente valide, astfel de atitudine. Va fi, totusi, destul de obositor sa va consumati energia si pentru asta, dupa oboseala de perste zi.

SANATATE
     Este posibil sa va confruntati cu insomnia, din cauza anumitor probleme cu care va confruntati; va agitate mult prea mult iar asta poate sa aiba un impact negativ, atat asupra starii voastre de spirit, cat si asupra psihicului vostru.

TOP