Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru pesti luna februarie 2019

Pesti      Aceasta luna va fi dominata de chestiunile domestice si familiale. De asemenea, aspectele psihologice ale vietii sunt de interes pentru voi, nativii acestei zodii. Daca veti beneficia de stabilitate din punct de vedere emotional, nu veti avea probleme in a face planuri pentru dezvoltarea voastra viitoare, personala si profesionala. Puteti sa va folositi din plin de atuurile de care dispuneti, pentru a va asigura de atingerea obiectivelor pe care vi le-ati stabilit. Nu este un moment foarte bun pentru a face declaratii de independenta, in conditiile in care sunteti organic legati de familie si de problemele acesteia.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Veti fi multa mai rationali in chestiunile sentimentale, pe parcursul acestei luni; sentimentalismele nu vor avea succes la voi si veti tinde sa treceti emotiile care va domina si prin filtrul cerebral. Nu este un lucru rau, numai sa nu exagerati in aceasta directie. Relatiile de cuplu, in care sunteti implicati, vor fi destul de sensibile pe parcursul acestei perioade, de accea va trebuie sa acordati atentie sporita modului in care veti actiona in privinta casatoriei voastre. Veti avea nevoie si de putin suport din partea partenerului, in aceasta privinta. A doua parte a lunii va fi ceva mai relaxata si mai distractiva; romatismul si pasiunea vor fi mai puternice si va vor oferi stimulente incitante.
      Celibatarii trebuie sa tina seama ca luna aceasta este dedicata distractiei; pornind de la acest considerent, nu asteptati ca relatiile intime sa se transforme, in mod automat, in angajamente de viitor. Nici in cuplu nu este un moment potrivit pentru a initia planuri pentru perioada urmatoare: logodna, casatorie, sarcina, etc.

BANI SI CARIERA
      Finantele nu va vor dezamagi luna aceasta. Afacerile vor fi infloritoare, iar castigurile vor aparea destul de usor, la acestea contribuind si partenerii de relatie; sunteti plini de resurse, de aceea va va fi usor sa alegeti oportunitatile potrivite pentru castiguri semnificative. Beneficiati si de sustinerea familiei, in intreprinderile voastre financiare. Puteti sa va bazati si pe propriile instincte, care va vor indrepta in directia potrivita; nu este nici un pericol daca va veti asuma riscuri bine calculate.
      Oportunitatile de ascensiune in cariera sunt excelente luna aceasta. In general, veti fi satisfacuti de munca voastra si de desfasurarile in activitatea profesionala; binenteles, va fi nevoie sa va implicati activ si sa va indepliniti obligatiile asumate, ba chiar mai mult de atat, pentru a atrage atentia superiorilor.

SANATATE
     Nu veti sta rau nici din punctul de vedere al sanatatii; daca va veti impulsiona suficient incat sa tineti cont, in viata de zi cu zi, de principiile unei vieti sanatoase, atunci bolile se vor tine departe de voi. Tonusul acestei luni va fi exceptional, iar inclinatia spre optimism va fi foarte benefica pentru starea voastra generala.

TOP