Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru pesti luna aprilie 2020

Pesti

     Este important sa aveti parte de ajutor in actiunile pe care le veti intreprinde pe parcursul acestei luni. Ba chiar cautati acest ajutor, deoarece, de unul singur, este putin probabil sa va indepliniti obiectivele propuse asa cum v-ati fi dorit. Trebuie sa luati masurile care se impun pentru a va adapta situatiei, trebuie sa fiti flexibili. Chiar daca depuneti eforturi sustinute si aveti determinarea necesara, consevatorismul si rigiditatea va vor submina actiunile, in foarte mare masura, iar rezultatele vor fi neasteptat de slabe.
     Astrele va vor sustine doar partial in rezolvarea problemelor care vor aparea si in indeplinirea sarcinilor care vi se vor aloca. Incercati sa folositi aceasta perioada si pentru o reviziure, chiar o reorganizare a strategiilor pentru viitor. De asemenea, este o perioada excelenta pentru a termina cu success ceea ce ati inceput, fara a va aglomera insa cu prea multe noutati. Trebuie sa va organizati timpul in asa fel incat sa faceti fata cu succes tuturor raspunderilor asumate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Vor exista numeroase oportunitati de a cunoaste eventuali parteneri cu care sa incepeti chiar si o relatie de mai lunga durata. Nu va grabiti, lasati lucrurile sa curga in mod natural, fara a fi fortate. Auspiciile pentru casatorie nu sunt foarte fericite, din pacate. Exista chiar semne pentru un potential crescut de opozitie a familiilor pentru o eventuala uniune, casatorie, iar de aici pot izbucni multe neintelegeri, conflicte chiar.
     Cei casatoriti vor avea o perioada oarecum agitata din punct de vedere sentimental, cu multe certuri si impacari, multe episoade fiind provocate si de caracterul exploziv, impulsiv si imprevizibil al nativilor acestei zodii.

BANI SI CARIERA
     Nu va exista coerenta si nici claritate in evolutiile carierei sau ale afacerilor, in aceasta perioada. Cei care se afla in cautarea unui loc de munca nu trebuie sa fie nici prea cusurgii, dar nici sa accepte orice, mai ales daca sunt siguri ca domeniul de activitate respectiv nu ii atrage absolut deloc. De asemenea, daca acceptati un loc de munca in aceasta perioada, fiti siguri ca puteti face fata sarcinilor impuse prin natura jobului, altfel veti intampina mari dificultati in atingerea obiectivelor, daca nu veti avea chiar probleme cu superiorii.
     Castigurile banesti vor fi modeste, inca de la inceputul lunii, dar vor avea un trend crescator, pana la finalul acesteia. Este posibil sa gasiti ceva activitati in afara serviciului, care sa va permita sa va completati veniturile.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi ceva mai delicata, mai ales pentru cei foarte stresati si obositi. Exista factori favorizanti pentru a dezvolta diverse tipuri de viroza respiratorie, gripa chiar. Mancati sanatos, luati suplimente vitaminice si faceti multa miscare, pentru a reface depozitele de energie si imunitate organismului.

TOP