Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru rac luna noiembrie 2023

Rac

      Luna aceasta veti fi obsedati de chestiunile legate de securitatea materiala, incat ati putea ignora total alte aspect ale vietii voastre, la fel de importante. De asemenea, veti fi interesati si de upgradarea voastra profesionala, ca find o cale pentru cresterea castigurilor materiale. Prima parte a lunii se arata destul de favorabila acumularii de castig banesc, insa a doua parte a perioadei va fi mult mai saraca, din acest punct de vedere. Refugiul vostru din calea agresiunilor zilnice – stres, responsabilitati, persoane care va agaseaza, cu influenta negative asupra voastra - va fi reprezentat de spatiul domestic; apropiatii se vor dovedi foarte suportivi, se vor stradui sa aduca liniste si pace in viata voastra.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Daca sunteti deja implicati intr-o relatie de cuplu, aceasta luna se arata foarte benfica pentru voi; este posibil sa apara unele frictiuni si confuzie, intre voi si parteneri, insa acestea se pot rezolva rapid, cu calm si diplomatie. Veti beneficia de sprijin din partea familiei, care va fi alaturi de voi in momentele dificile. Romantismul nu va fi greu de stimulat, in acest context astral. Nu este o perioada tocmai potrivita pentru a va gandi la un eventual mariaj, insa puteti sa va pregatiti terenul, pentru perioade de mai bun augur.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta veti acumula castiguri financiare; va doriti sa va sporiti propriul confort, fie ca e vorba de viata personala, fie ca e vorba de cea profesionala. Daca va ganditi la achizitionarea unor elemente de lux, deja intrati in sfera unor cheltuieli foarte mari. Este bine sa va faceti un buget de manevra, pentru astfel de achizitii, asa incat sa vedeti clar in ce sume va puteti incadra, astfel incat sa nu produceti, in buget, gauri greu de acoperit ulterior. Ganditi-va ca nu va veti putea bucura, pe deplin, de achizitiile facute, daca, ulterior, veti fi presati de ratele pe care va trebui sa le achitati. Aveti grija cu cine colaborati, in plan profesional, cu cine va asociati in diverse business-uri sau proiecte; alegeti persoane pe care va puteti baza.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi destul de buna, luna aceasta, insa acest lucru nu se poate mentine fara atentie din partea voastra. Daca nu va veti odihni si alimenta cum trebuie, este foarte posibil sa va confruntati, la un moment dat, si cu disfunctionalitati sau chiar probleme de sanatate.

TOP