Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru rac luna martie 2021

Rac      In aceasta luna, zodia voastra se afla sub o intreaga influenta benefica, de care ar trebui sa profitati la maximum. Astrele va vor proteja impotriva energiilor celeste negative si vor stimula energiile creatoare. Influentele negative vor fi doar punctuale si fara a avea impact major, cu prea mari valente distructive. Aliatii vostri vor fi intotdeauna protectivi si puternici, astfel incat nu va veti confrunta cu probleme si piedici majore in perioada acestei luni. Este un moment potrivit pentru a va pune in practica unele aspiratii mai vechi, pe care nu le-ati putut, din varii motive, materializa pana acum. Este bine sa implicai si familia, apropiatii, in cat mai multe din demersurile voastre in acest sens.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dispozitia sentimentala in care va veti gasi, o mare parte a acestei luni, va fi oarecum exacerbata. Puterea de seductie va fi simtitor crescuta, ceea ce este benefic, atat pentru cei fara partener stabil, cat si pentru relatia de cuplu. Aceasta se va rasfrange in mod clar si fara echivoc in atitudinea generala si va atrage privirile celor din jur. Pentru un impact crescut, ati putea chiar sa va schimbati stilul vestimentar, sa renutati la conservatorism si monocromie si sa adoptati tinute mai indraznete si culori mai puternice.
     Exista o multitudine de situatii pozitive in privinta vietii sentimentale, care pot sa va sprijine in stabilirea unei relatii de cuplu stabile sau in consolidarea relatiei de cuplu, pentru cei deja implicati intr-o relatie durabila. Pericolul ar putea fi dat de o prea mare crestere a increderii in sine, care sa va duca la adoptarea unor atitudini sau in exprimarea unor idei intr-o maniera nepotrivita. A spune ce nu trebuie, intr-un moment nepotrivit, cui nu trebuie, ar putea sa va aduca grave prejudicii de imagine si nu numai.

 

BANI SI CARIERA
     In plan profesional, se anunta aparitia a numeroase proiecte. Din pacate, incepeti extrem de greu, orice intreprindere ati proiecta, insa odata ce incepeti, cu greu mai puteti fi abatuti din drum. Este o diferenta majora fata de perioada anterioara, cand va comportati nestatornic, plictisindu-va repede si trecand repede de la una la alta. In aceasta perioada, va veti concentra mult mai mult asupra a ceea ce faceti, lucru bun, de altfel, pentru ca, zabovind cu mai multa atentie asupra lucrurilor pe care doriti sa le faceti, riscul de a gresi in luarea deciziilor se micsoreaza simtitor. In aceste conditii, va puteti concentra asupra problemelor financiare mai sensibile, care solicita o implicare si atentie sporita.
     Una peste alta, in domeniul in care activati, veti avea o perioada fertila, cu multe bonusuri neasteptate si beneficii care vor insemna plus la nivelul dumneavoastra de viata.

SANATATE
     O oarecare stare de agitatie, pana la agresivitate, va va incerca, mai ales in prima parte a lunii. Este important sa gasiti debusee pentru a va descarca, astfel incat sa nu faceti rau, chiar involuntar, mai ales acelor persoane importante in viata dumneavoastra. O solutie ar fi sa va canalizati energiile catre sport. Este o buna modalitate de a va descarca pe sacul de box, de exemplu, daca simtiti nevoia. Atentie insa la amplitudinea miscarilor, la modul in care va manifestati. Prea mult patos va poate face sa actionati gresit, astfel incat creste posibilitatea de a suferi diverse accidente (intinderi musculare, luxatii, fracturi).

TOP