Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru rac luna iulie 2020

Rac

      Luna aceasta nu va fi pe cat de reusita v-ati fi dorit voi sa fie; potentialul vostru va fi la limita si, uneori, va fi chiar dificil pentru voi sa va achitati de reesponsabilitatile care va revin. Se prea poate ca unele probleme de sanatate mai vechi sa reapara in peisaj si sa va afecteze performantele; daca simtiti ca ar putea fi probleme, nu ezitati sa consultati un medic, cat puteti de repede. Pe de alta parte, vor exista ocazii in care veti obtine mult mai mult decat v-ati fi asteptat, fara a depune eforturi prea mari; vor fi, insa, cazuri destul de rare si nu trebuie sa va bazati prea mult pe noroc. Familia va fi plionul vostru de sprijin; aici veti gasi suport in cazul in care aveti nevoie de o solutie la anumite chestiuni de rezolvat. Din punct de vedere financiar, nu ar trebui sa aveti probleme deosebite; totusi, trebuie sa aveti grija la balanta financiara, deoarece exista riscul ca o persoana pe care o cunoasteti sa va cauzeze unele probleme. Daca va propuneti sa calatoriti, sa stiti ca acest lucru poate fi extrem de benefic, mai ales dupa perioade de tensiune; si in cazul calatoriilor, atentie la cheltuieli.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      O relatie sentimentala mai indelungata are mari sanse a se transforma intr-o casatorie, in aceasta perioada; daca ajungeti la concluzia ca ati gasit omul potrivit, faceti tot posibilul sa pastrati acea persoana in viata voastra, chiar daca veti obtine ceva mai greu acordul parintilor, pentru acest pas. Pentru cei deja casatoriti, auspiciile sunt favorabile sporirii romantismului in cuplu; fiti constienti ca acest lucru nu se intampla de la sine, ci prin actiuni concrete din partea voastra

BANI SI CARIERA
      Este momentul cel mai prost in care sa faceti greseli in privinta banilor; nu este deloc recomandabil sa va aventurati in cine stie ce intreprinderi financiare riscante, chiar daca promisiunile de castig sunt extrem de tentante. Daca veti sti sa va manageriati castigurile asa cum trebuie, veti reusi chiar sa si economisiti cate ceva. Este foarte posibil sa va schimbati locul de munca luna aceasta, insa va trebui sa fiti foarte siguri ca pasul facut trebuie sa fie bine documentat. Cresterile in plan profesional vor fi relativ satisfacatoare luna aceasta, chiar daca nu mereu a nivelul asteptarilor voastre.

SANATATE
     O anumita agitatie psihica va va domina toata luna, asa incat nu este de mirare ca nici performantele voastre nu vor fi extraordinare; va trebui sa gasiti modalitati sa va dominati fricile, sa va linistiti mintea, daca doriti sa faceti ceva semnificativ luna aceasta.

TOP