Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru rac luna februarie 2019

Rac      Casa carierei este mult mai puternica, luna aceasta, din punctul vostru de vedere, astfel incat veti fi inclinati sa acordati mai multa atentie vietii profesionale, in detrimentul chestiunilor domestice, personale. Mai mult decat atat, perspectivele in business sunt absolut infloritoare, asa ca chiar va fi dificil sa rezistati tentatiei. Devine aproape firesc ca trebuie sa va ocupati mai mult de cariera, din aceasta perspectiva. Problemele domestice pot sa mai astepte; aceasta idee este, insa, generatoare de mari tensiuni la nivel domestic, tensiuni pe care cu greu le veti aplana, daca nu veti intelege sa va impartiti timpul, in mod egal, intre profesie si familie sau daca, printr-un noroc, aveti un partener care sa va inteleaga si sa va sustina in demersurile voastre.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata sentimentala va fi oscilanta luna aceasta, fara a cunoaste o stabilizare decat poate catre finalul acesteia. Veti trece de la "agonie la extaz", ceea ce nu va fi deloc bine pentru psihicul vostru. Relatiile trecatoare vor crea labilitate emotionala, iar acest lucru isi va pune, in mod categoric, amprenta asupra activitatii si atitudinii voastre. Cei aflati deja intr-o relatie vor trebui sa se implice in actiuni concrete de remediere a lucrurilor care nu merg bine. Celibatarii vor trebui sa se multumeasca doar cu relatii trecatoare, care sa-i mai scoata din amorteala. Sansele de a va intemeia o familie sau o relatie de mai lunga durata, sunt destul de scazute.

BANI SI CARIERA

      Castigurile financiare ar putea sa apara din cele mai neasteptate surse; profitati de orice ocazie de a va face remarcati prin priceperea si abilitatile de care dispuneti. Contextul astral este favorabil expansiunilor monetare, deci dezvoltati-va, ca sa aveti parte de castiguri banesti. Profesia de baza ramane, insa, principala sursa de venit.
      Cariera tinde sa va acapareze tot timpul si sa va indeparteze de familie si de apropiati. Nu va lasati condusi de viata profesionala, pentru ca, la un moment dat, va puteti trezi ca nu mai aveti nimic important in viata in afara de cariera. Astea sunt, binenteles, cazurile cele mai grave. Majoritatea dintre voi vor avea ocazia de a gasi solutii pentru a evita o astfel de situatie.

SANATATE
     Nu veti sta prea bine in ceea ce priveste starea de sanatate. Stresul isi va spune cuvantul, iar faptul ca veti incerca sa faceti mai multe lucruri deodata nu va fi deloc benefic pentru voi. Momentele de relaxare si curele de dezintoxicare sunt importante in acest peisaj si ar trebui incluse cat mai rapid in viata de zi cu zi.

TOP