Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru rac luna aprilie 2020

Rac

     Aceasta luna va fi dominata de ambitii personale si veti manifesta multa determinare in atingerea obiectivelor pe care vi le-ati propus. Trebuie numai sa alegeti cu foarte mare atentie ceea ce va doriti si sa va propuneti obiective cat mai realiste pentru a nu fi dezamagiti la final, daca nu ajungeti la ceea ce v-ati dorit.
     Majoritatea planetelor va sustin in dezvoltarea personala, dar si in cea profesionala. Eforturile va vor fi rasplatite, insa nu fara a va implica foarte strans in ceea ce faceti. Adoptati un comportament empatic fata de cei din jur care trec prin momente dificile. Respectivele persoane nu vor uita gesturile de bunavointa si nu va vor parasi atunci cand veti fi la o nevoie. Cativa prieteni in plus, mai ales la vremuri grele, nu strica niciodata!

DRAGOSTE SI FAMILIE
     In prima saptamana din luna aceasta, dragostea pluteste in aer. Cei singuri vor fi asaltati de eventuali parteneri, ce par care mai de care mai potriviti. Nu va lasati inselati de aparente si dati lucrurilor timpul legiuit sa de desfasoare firesc, daca nu doriti sa faceti o greseala majora, pe care s-o regretati toata viata.
     Familistii se vor intelege de minune cu partenerii, vor beneficia de sprijin din partea acestora, vor avea parte de surprize placute din partea lor. Impreuna veti participa la activitati de voluntariat sau la actiuni caritabile care va vor umple sufletul de o stare de bine si va vor implini in plan personal.

BANI SI CARIERA
     Progresele in cariera vor fi incete, dar sigure. Ati muncit prea mult pentru a ajunge acolo unde va doriti. Numai ca ati fi dorit sa se intample ceva mai repede. Ei, bine ! Sfatul astrologilor este sa aveti rabdare. Daca veti incerca sa grabiti lucrurile, s-ar putea sa nu obtineti rezultatul la care va asteptati. Lasati lucrurile sa curga normal. Ce trebuie sa se intample, se va intampla!
     Banii nu vor lipsi. Castigurile se vor amplifica spre finele lunii, cand ati putea obtine ceva castiguri dintr-un hobby sau vreun castig la vreun joc de noroc la care jucati de foarte multa vreme.

SANATATE
     Starea de sanatate vi se va imbunatati pe parcursul acestei luni, daca veti tine seama de acele reguli de baza privind mesele zilnice si odihna. S-ar putea sa apara aciditate sau indigestie, daca nu sunteti atenti la ceea ce mancati. Cei cu boli cronice trebuie sa-si respecte cu strictete tratamentele si regulile impuse de medici.
     Contactele stranse cu anturajul, cu cei din cercurile sociale vor contribui la imbunatatirea sanatatii psihice.

TOP