Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sagetator luna mai 2021

Sagetator

     Perioada acestei luni va fi dominata de stari emotionale dintre cele mai diverse, ceea ce va va impiedica destul de serios sa va concentrati la ceea ce aveti de facut, mai ales asupra problemelor profesionale; nu veti gasi toleranta nici la sefi, asa ca doza de stres pe ziua de astazi va fi destul de consistenta. Este posibil sa survina anumite cheltuieli legate de amenajarea casei sau de renovarea acesteia, prilej cu care s-ar putea sa apelati inclusiv la economiile pe care le-ati facut in ultimul timp, mai ales daca este vorba despre produse ceva mai luxoase si, implicit, mai costisitoare; va trebui, in orice caz, sa fiti cat puteti de cumpatati, pentru a nu va aduce griji suplimentare pentru perioada urmatoare.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Din punctul de vedere al vietii personale, luna aceasta veti putea fi considerati niste norocosi. Viata de familie va decurge fara probleme deosebite, asa incat veti fi liberi sa va ocupati de alte aspecte ale activitatii voastre. Sau, de ce nu, puteti profita pentru a va consolida relatia cu partenerul de cuplu, pornind de la semnele favorabile casei din aceasta perioada. Este o luna perfecta pentru a planifica o eventuala viitoare sarcina.
      Pentru cei singuri, oportunitatile de a intalni posibili parteneri nu vor lipsi. Totusi, este nevoie de initiativa pentru ca aceste oportunitati sa nu treaca pe langa voi.

BANI SI CARIERA
     Nu este o luna favorabila pentru evolutii profesionale spectaculoase, insa daca va veti mentine tare pe pozitii, veti reusi, prin mici detalii de succes, sa atrageti atentia asupra voastra. Nu trebuie sa va asteptati la promovari sau alte beneficii extra, fata de cele obisnuite, insa puteti pregati terenul pentru ele.
      Castigurile financiare nu vor fi nici ele, crescute, fata de cele obisnuite, dar, daca veti fi cumpatati, va veti putea permite, la finele lunii, si cate o mica extravaganta.

SANATATE
     Posibilitatea acutizarii unor probleme de sanatate mai vechi este destul de crescuta pe parcursul primei parti a lunii, deci trebuie sa fiti atenti la simptomatologie si sa va adresati medicului daca problemele persista. O atmosfera ceva mai relaxata va poate ajuta sa depasiti cu bine anumite stari de disconfort.

TOP