Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sagetator luna februarie 2019

Sagetator      Atentia voastra este indreptata, in mod special, catre planul domestic al vietii, precum si spre aspectele emotionale, pe parcursul lunii acesteia. Chestiunile referitoare la cariera vor trece undeva in planul secund. Relatiile cu membrii familiei, cu apropiatii, vor fi dominante; intalnirile organizate, eventual petrecerile, trebuie folosite ca prilejuri de a consolida legaturile cu aceste persoane, de a strange relatiile de familie. Problemele juniorilor, vor fi, de asemenea, mereu in prim plan, avand in vedere ca si contextul astral indica o orientare puternica in acest sens. In ceea ce va priveste pe voi personal, puteti, fara indoiala, sa decideti singuri cursul actiunii si sa il urmati fara ajutorul celorlalti; v-ar fi, insa, mai usor, sa mai aveti, din cand in cand, si cate un sprijin.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Astrele anunta o luna deosebita pentru voi, din punct de vedere sentimental. Veti avea o atractivitate iesita din comun, care va aduce in preajma voastra numeroase persoane interesate sa dezvolte diverse tipuri de relatii cu voi; dintre acestea se pot detasa usor variante ce implica romatism si pasiune. Nu este neaparat nevoie ca astfel de relatii sa se transforme in casatorii sau legaturi de lunga durata, daca nu va doriti acest lucru; evolutiile depind mult si de modul cum actionati voi insiva si de cum veti sti sa va atrageti partenerii. In familie, relatiile vor fi pe-atat de cordiale pe cat veti fi voi de implicati; deschiderea si sinceritatea fata de partener poate determina rezolvarea multor chestiuni delicate, care ar putea cauza, la un moment dat, probleme mai mult sau mai putin severe.

BANI SI CARIERA

      Nici finantele nu vor fi mai prejos. Nu veti avea probleme deosebite in ceea ce priveste afluxurile financiare, in aceasta perioada; va trebui sa acordati o mai mare atentie managementului veniturilor, in conditiile in care ispitele de a cheltui vor fi numeorase. S-ar putea sa aveti propuneri de a intra in combinatii de afaceri care implica investitii importante. Nu faceti nici un pas in aceasta directie, daca nu sunteti siguri ca investitia merita. Nu va asumati decat riscuri bine calculate, din acest punct de vedere.

      Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, nu ar trebui sa faceti pasi decisivi in aceasta directie, fara a examina foarte atenti problematica respectiva. Evolutiile in cariera vor fi mai stimulate catre a doua parte a lunii, dar nu in sensul in care ar trebui sa va faceti cine stie ce iluzii majore.

SANATATE
     Starea de sanatate este exceptionala pe parcursul acestei luni; poate fi mentinuta astfel, facand apel la simple reguli de bun simt, la moderatie si prudenta in ceea ce priveste mancarea, odihna, sportul, etc. Starea psihica nu va lasa de dorit; climatul astral va va ajuta sa va conservati optimismul.

TOP