Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sagetator luna noiembrie 2023

Sagetator

      Este o perioada foarte potrivita pentru noi aventuri, atat in domeniul profesional, cat si in cel financiar. Nu va inchipuiti ca asta inseamna sa faceti cine stie ce actiuni, care sa va pericliteze evolutiile viitoare. Trecerea la actiune, in acest sens, este conditionata de analiza temeinica a pasilor care urmeaza a fi facuti. Veti avea sansa de a va face numeroase cunoastinte, luna aceasta, ceea ce se va dovedi extrem de folositor in diverse circumstante de pe parcursul evolutiilor viitoare. Este important sa pastrati relatii cordiale, atat cu aceste persoane, cat si cu toti colaboratorii sau apropiatii; avertismentul este cu atat mai util cu cat, uneori, aveti tendinta de a lasa lucrurile la voia intamplarii, de actiona impulsiv, fara sa va ganditi foarte bine la modul in care actiunile prezente va pot afecta, pe viitor. Este nevoie ca, in aceasta perioada, sa va aplecati, cu mai multa atentie, si asupra vietii voastre sentimentale.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Pentru voi, nativii acestei zodii, a doua parte a lunii se arata destul de promitatoare, in ceea ce priveste relatiile de cuplu. Nu va cautati prea departe parteneri si nu asteptati, mereu, ca ceva mai bun sa apara. Pierdeti, astfel, oportunitati importante. In cuplu, este posibil sa apara unele situatii mai tensionate, din cauza chestiunileo rlegate de modul in care va gestionati propriile ego-uri, insa supararile nu vor tine mult, iar impacarea va fi foarte “dulce”.

BANI SI CARIERA
      Investitiile din a doua parte a lunii ar putea sa va aduca pierderi, daca nu sunt suficient de bine documentate; cu cat va veti manevra mai bine banii, cu atat veti sta mai bine la capitolul “finante” al vietii voastre. Familia va va oferi sustinere, atat in ceea ce priveste intreprinderile financiare pe care le veti initia, cat si in ceea ce priveste chestiunile legate de alegerile privind cariera.

SANATATE
     Nu trebuie sa luati in considerare tot ceea ce cititi pe internet; este posibil sa existe unele coincidente intre acele informatii si anumite simptome pe care le resimtiti, insa cel mai bine ar fi sa consultati un medic, care va poate oferi sfaturi avizate.

TOP