Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sagetator luna aprilie 2020

Sagetator

     Concentrati-va mai mult pe propriile probleme si pe cale ale membrilor familiei sau a persoanelor foarte apropiate. Nu faceti greseala sa ignorati aceste aspecte ale vietii voatre, concentrandu-va tot mai mult pe munca, pe dezvoltarea carierei. Succesele in aceasta directie vor fi minime si chiar nu merita efortul.De asemenea, trebuie sa aveti in vedere ca este mare nevoie sa colaborati, sa lucrati in tandem cu ceilalti, sa nu incercati s-o faceti pe seful sau sa actionati individual, fara sa va consultati cu partenerii. Ati putea sa va faceti astfel, niste adversari de care nu aveti nevoie, ba chiar, in unele cazuri, dusmani de care v-a trebui sa va feriti in viitor. Nu e cazul sa va faceti probleme in mod gratuit!
     Este o luna foarte propice pentru reevaluari psihice, pentru a va reface echilibrele emotionale, pentru a va relaxa si a medita. Aceste lucruri va vor ajuta sa va intariti mental si sa va concentrati, mult mai bine, atentia si fortele catre problemele cu adevarat esentiale.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dragostea va fi o problema foarte serioasa pentru voi in aceasta luna, daca sunteti inca in cautarea partenerului ideal. Vor aparea numeroase oportunitati de a cunoaste persoane placute, care va vor face sa va simtiti bine. Este nevoie insa sa fiti alerti, pentru ca printre aceste persoane s-ar putea sa se strecoare si unele nu tocmai veritabile, care doar se vor preface pentru a va atrage atentia. Este bine sa evaluati cu cat mai multa obiectivitate eventualii viitori parteneri. Nu luati acum decizii privind implicarea intr-o relatie serioasa si, in nici un caz, nu luati decizia unei casatorii in aceasta luna. Mai amanati putin pana vor aparea auspicii ceva mai favorabile.
     Pentru cei casatoriti, ar putea sa apara o serie de neintelegeri cu unii dintre membrii familiei, si veti avea nevoie de multe diplomatie, pentru a face fata acestor situatii tensionate. Doar nu va doriti sa ajungeti la conflicte deschise cu cei apropiati.

BANI SI CARIERA
     Veti avea o perioada cu sagnare din punct de vedere profesional. Cariera nu va inregistra progrese spectaculoase, veti avea doar proiecte minore, care nu va vor ajuta sa iesiti in evidenta. Relatiile cu ceilalti colegi vor fi destul de armonioase si este bine sa faceti tot ce tine de voi pentru a le pastra astfel. Afaceristii nu se vor confrunta cu probleme deosebite, lucrurile vor merge destul de lin in aceasta privinta.

SANATATE
     Trebuie sa va supravegheati cu mai mare grija starea de sanatate in timpul acestei luni. Este necesar sa acordati mai multa atentie modului in care va alimentati, modului in care va odihniti. Poate ca ar trebui, chiar, sa alocati mai mult timp odihnei, pentru a va reface fortele si a va reface energiile.

TOP