Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sagetator luna martie 2021

Sagetator      In primele trei spatamani veti fi intr-o faza de inovatie, de creativitate, de inspiratie; multe lucruri importante pot sa inceapa datorita voua, dar, tot asa de bine, daca nu tineti cont de niste limite - etice, decente, etc - este posibil sa obtineti rezultate profund negative. Puneti-va mintea la contributie si faceti eforturi pentru a va face remarcati - evident, in sens bun. Va puteti chiar asuma o serie de riscuri, daca veti considera ca finalul merita acest lucru. Fiti atenti si la ceea ce se intampla in jurul dumneavoastra, astfel incat sa nu pierdeti ocazii pretioase. Unele oportunitati nu apar decat o data in viata.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Nu trebuie sa cautati dragostea prea departe, pentru ca s-ar putea sa fie exact in preajma dumneavoastra. Uitati-va cu mai multa atentie in jur, studiati comportamentul stiti-voi-cui si vedeti daca nu este chiar asa! Inconjurati-va partenerul cu mai multa afectiune si veti vedea ce raspuns pozitiv veti primi. Sau, pentru cei singuri, acordati mai multa atentie semnalelor trimise de o anumita persoana cu care petreceti foarte mult timp, cu care va intelegeti foarte bine, dar la care nu ati avut ocazia sa va ganditi ca la un posibil partener. Nici nu stiti unde se ascunde scanteia dragostei, asa ca nu excludeti nici o posibilitate. Multe povesti de dragoste reusite au inceput de la simple prietenii.

BANI SI CARIERA
     Abilitatile dumneavostra de comunicare vor inflori pur si simplu, veti beneficia de puterea de convingere necesara pentru a evolua in plan profesional. Daca va veti simti confortabil si nu veti avea alte elemente de bruiaj in cale, aveti posibilitatea chiar de a face lucruri mari, care va vor aduce profit pe masura.
     Fiti deschisi catre nou, nu respingeti schimbarile, daca acestea se fac in beneficiul a ceea ce intreprindeti. Totul este intr-o continua evolutie si, daca rezistati, s-ar putea sa ramaneti in urma si profitul obtinut sa fie simtitor afectat.

SANATATE
     Rabufnirile de energie va vor incerca destul de des, astfel incat sa nu pierdeti ocazia si faceti multa miscare. Mancati mai putin si mai des, chiar ajustati-va dieta in asa fel incat sa excludeti produsele nocive din alimentatie. Daca sunteti fumator, acum este momentul sa faceti efortul suprem si sa renuntati la tigari.
     De asemenea, este o perioada extrem de propice pentru a slabi. Puteti profita de energia furnizata contextul astral, pentru a merge mai des la sala, pentru a face plimbari mai lungi, pentru a profita de frumoasele zile de primavara si a pierde cele cateva kilograme care va incomodeaza.

TOP