Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sagetator luna iulie 2020

Sagetator

      Este o perioada foarte potrivita pentru a intalni oameni noi, pentru a stabili noi conexiuni si pentru a strange relatiile mai vechi. Disputele mai vechi isi vor gasi rezolvarea, chiar si cele mai complicate. Multe aspecte se vor clarifica, astfel ca perspectivele voastre vor fi mult mai usor de observat, iar solutiile corecte, mult mai simplu de stabilit. Veti avea suficienta energie pentru a actiona fara intarziere in ceea ce v-ati propus; in prima jumatate a lunii, s-ar putea sa va simtiti ceva mai agitati, ceva mai stresati de dorinta ca totul sa va iasa perfect. Trebuie, insa, sa fiti constienti ca este important si ceea ce faceti, in acest sens. A doua parte a perioadei este, in mod cert, de bun augur pentru a va indeplini anumite deziderate personale, de a va atinge obiective proprii. Increderea in sine este direct legata de modul in care veti evolua in plan profesional; faceti, deci, tot posibilul ca lucrurile sa mearga cat mai bine, din acest punct de vedere. Incercati sa puneti ordine in activitatea voastra zilnica; va veti creste, astfel, in mod cert, eficienta si productivitatea. In ultimele zile ale lunii, veti avea sansa unei relaxari mentale, care va va ajuta sa va eliberati de stres si sa va pregatiti pentru provocarile unrmtoarei perioade.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta veti avea o abordare foarte proaspata in ceea ce priveste chestiunile sentimentale; va veti concentra eforturile pe gasirea echilibrului intre viata personala si cea profesionala, iar acest lucru va va ajuta sa va atingeti obiectivele, in ambele domenii. Este foarte posibil ca voi, celibatarii, sa gasiti persoana alaturi de care sa va puteti intemeia o familie. Voi cei deja aflati intr-o relatie, veti reusi sa sporiti coeziunea cuplului, petrecand mai mult timp impreuna, discutand, colaborand in rezolvarea problemelor existente. O oarecare nerabdare si intensitate in manifestarea sentimentelor s-ar putea remarca in cazul cuplurilor casatorite; este bine sa pastrati moderatie si in aceasta privinta.

BANI SI CARIERA
      Castigurile financiare vor fi predictibile luna aceasta, insa nu intotdeauna multumitoare pentru voi, mai ales daca aveti asteptari mari. Va trebui sa ajustati cererea pe masura ofertei, astfel incat sa faceti fata, din punct de vedere financiar, pretentiilor pe care le aveti. O investitie pe termen lung, facuta cu mai mult timp in urma, ar putea sa devina profitabila. Aveti grija sa nu cheltuiti totul deodata; mai puneti si cate ceva deoparte. Cariera poate cunoaste o dezvoltare spectaculoasa, in urma unei propuneri venite de la cineva mai de departe.

SANATATE
     Starea voastra fizica nu va fi la fel de bun pe cat v-ati dori; ar trebui sa priviti mai bine modul in care va alimentati, daca va odihniti asa cum trebuie. Daca lucrurile sunt inca atat de simple, luati masuri pentru a corecta ceea ce nu este in regula.

TOP