Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sarpe luna mai 2019

Sarpe

      Va trebui ca, in perioada acestei luni, sa fiti mai atenti in legatura cu ceea ce spuneti si ceea ce faceti. Chiar si fata de apropiati, trebuie sa aveti grija sa nu va exprimati prea libertin, pentru ca ati putea jigni. S-ar putea sa experimentati unele probleme financiare, pe care usor le-ati putea evita, daca v-ati organiza ceva mai bine din acest punct de vedere. Trairile voastre interioare sunt, uneori, mult prea intense pentru ca cei din jur sa va inteleaga, de aceea trebuie sa fiti pregatiti si pentru momente mai incordate; unele persoane ar putea sa ia o pozitia complet defavorabila voua, doar din simplu motiv ca nu rezoneaza, in nici un fel, cu persoanele voastre.
      In plan profesional, in general, se anunta o luna destul de fructuoasa, cu numeroase posibilitati de a va afirma. Chiar v-ati putea permite sa va mai si relaxati din cand in cand, pentru ca situatia nu este foarte stransa si v-a mai permite perioade de respiro. Totusi, in momentul in care va apucati de treaba, incercati sa va concentrati pe ceea ce faceti, pentru ca finalitatea sa fie cat mai buna posibil. Exista si persoane care va supravegheaza activitatea si carora trebuie sa le lasati o parere cat mai buna. Din punct de vedere financiar, este nevoie de un management mult mai bine pus la punct, pentru a nu va destabiliza. In nici un caz, nu va lansati in investitii speculative, in proiecte costisitoare, pentru ca nu veti avea mare succes. Asta in cel mai bun caz!
      In plan personal, incercati sa va pastrati autonomia, nu lasati diverse persoane sa va invadeze spatiul privat, de care aveti neaparata nevoie pentru a va reculege, pentru a va reface fortele. Discutiile in contradictoriu cu apropiatii sau cu prietenii nu fac bine nimanui si, daca veti considera ca nu merita efortul, mai bine renuntati la sustinerea prea ferventa a punctelor voastre de vedere. Mai ales in discutii de ordin filosofic, politic sau religios, este foarte posibil sa ajungeti la discutii tensionate si chiar nu are rost sa va alterati starea de spirit din aceasta cauza.
      Cu cat veti reusi sa va relaxati mai mult, cu atat va va fi mai bine si din punct de vedere psihic si fizic. Avand in vedere ca, uneori, aveti trairi emotionale foarte intense, trebuie sa aveti grija mai mult la partea psihica a propriei persoane, pentru ca exista riscul sa ajungeti usor la stari depresive, care se pot acutiza, daca nu veti avea grija de voi.

TOP