Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sarpe luna aprilie 2020

Sarpe      In comparatie cu ultima perioada, veti inregistra cu claritate o imbunatatire a situatiei generale in perioada acestei luni. Increderea in propriile forte va inflori si veti reusi sa finalizati multe dintre proiectele cu care v-ati luptat de multa vreme si carora nu ati resuiti sa le gesiti solutii viabile pana acum. Succesele inregistrate va vor ajuta sa mergeti mai departe, sa va stabiliti noi obiective, chiar mai indraznete decat cele déjà rezolvate. Atentie, indraznet este diferit de fantezist ! Ceea ce va propuneti sa faceti trebuie sa fie, in primul rand, realist si posibil a fi atins, pentru ca altfel, efectul va fi total opus celui asteptat. Veti avea parte de esecuri rasunatoare si, de aici, pana la amarnice frustrari nu este decat un mic pas.
      Viata profesionala va cunoaste o revigorare destul de vizibila, in conditiile in care imprejurarile in care va desfasurati activitatea se vor imbunatati considerabil – se schimba o parte din colectiv, cu angajati mai eficienti si cu spirit de echipa sau va mutati voi intr-un alt colectiv de acest gen, se imbunatatesc unele dintre conditiile de munca, sunteti stimulati in sensul cresterii productivitatii muncii, etc.
      Castigurile financiare nu vor fi aducatoare de liniste. Veti avea predispozitie spre a cheltui foarte mult, spre a va lasa dusi de val in anumite proiecte financiare, asa ca riscul de dezechilibru este crescut. Trebuie sa va abtineti de la cheltuieli inutile si de la extravagante, pentru a va mentine pe linia de plutire din punct de vedere financiar.
      Dragostea nu va cunoaste o perioada spectaculoasa, insa veti avea si o serie de momente placute, care vor face ca totul sa para mai usor. Partenerul va va fi aproape si va fi suportiv cu problemele voastre, ceea ce va va insufleti in momentele dificile si va va mentine moralul la cote ridicate.
      Starea de sanatate va fi fluctuanta pe perioada acestei luni, in functie de evolutiile din viata personala si cea profesionala. Daca va veti lasa doborati pana si de cele mai marunte probleme, veti capata diverse afectiuni, care se vor croniciza in timp si va vor face destule probleme in viitor.

TOP