Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sarpe luna martie 2021

Sarpe

      Nu este un moment potrivit sa va lasati in baza celor din jur; unele opinii, desi aparent corecte, ar putea sa va induca urat in eroare, iar acest lucru va poate cauza neplaceri majore, in anumite imprejurari. Bazati-va mai mult pe judecata proprie, pe intuitia proprie, si veti avea mai multe de castigat. Este un moment in care contextual astral va confer multa incredere in propriile forte, astfel ca nu veti avea retineri in a aborda, cu mult curaj, provocarile care vi se arata inainte. Realatiile cu cei din jur vor fi constructive, astfel incat drumul spre success va este deschis. Indrazniti, doar, si, cu rabdare si tenacitate, puteti reusi chiar si acolo unde pare ca nu prea se mai popate face mare lucru.
      Exista semne ale unor distorsiuni in relatiile cu cineva apropiat, iar un astfel de eveniment va poate da putin peste cap. Se prea poate ca persoana respective sa fi ajuns si ea, la randul ei, fara sa vrea in aceasta situatie, asa ca va fi nevoie de toata puterea voastra de discernamant pentru a face diferenta intre un context accidental si o actiune voita, premeditata. Nu va grabiti sa judecati inainte de a avea, cat mai clare, datele problemei respective.
      Astrele va sprijina in plan profesional, mai ales daca aveti intentii serioase de a face pasi inainte in cariera. Poate fi o luna cu foarte multe realizari in domeniul in care va desfasurati activitatea; trebuie sa va puneti in valoare, cu cat mai multa intelepciune, atuurile de care dispuneti, astfel incat sa impresionati persoanele cu putere de decizie. Proiecte mai vechi, incepute cu anumit timp in urma, au mari sanse sa se finalizeze cu rezultate chiar mai bune decat v-ati fi asteptat.
      Vi se recomanda moderatie in alimentatie, deoerece exista risc de a dezvolta diverse boli cu impact asupra sistemului digestive sau metabolic, daca veti alege sa va dedati excelselor. Din punct de vedere psihic pare ca sunteti in forma excelenta, asa ca ar fi bine sa va pastrati si o forma fizica buna, printr-un stil de viata si o alimentatie sanatoasa.

TOP