Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sarpe luna noiembrie 2023

Sarpe

      Luna aceasta ar putea fi descrisa, din punctul de vedere al nativilor acestei zodii, ca fiind o luna echilibrata. Nici prea multe elemente negative, nici prea multe pozitive. Va fi atmosfera generala undeva la mijloc, doar ca, luata in detaliu, perioada va fi impartita in segmente mai bune si segmenet mai putin bune. Asa ca trebuie sa fiti pregatiti si pentru una si pentru cealalta situatie.
      In primul rand, trebuie sa va aduceti aminte ca in viata nimic nu este batut in cuie, ca mereu este nevoie de ajustari si de o abordare cu mult calm, rabdare si intelepciune, atunci cand lucrurile nu merg tocmai bine. Este o reflectie foarte importanta si este recomandabil a fi luata in considerare cu multa seriozitate luna aceasta.
      Din punct de vedere profesional, apar o serie de oportunitati profitabile, care va fac sa sperati la succes, insa mereu parca ceva va scapa printre degete. Pare ca totul este la o simpla intindere de mana, iar, la final, totul dispare ca o himera. Este un lucru care va demoralizeaza destul de mult si va pune pe ganduri in privinta evolutiei propriei cariere. Totusi, in anumite momente, exista posibilitatea sa primiti ajutor de unde va asteptati mai putin, astfel fiind capabili sa indreptati, cat de cat, lucrurile.
      De asemenea, realtiile cu cei din jur pot fi extrem de provocatoare, mai ales daca majoritatea acestor persoane nu impartasesc aceleasi puncte de vedere. Chiar exista insi care nu vor ezita sa va combata in mod deschis, insa nu trebuie sa fiti dezamagiti. Vor fi persoane despre care stiati ca se comporta ca adversari si nu ca aliati.
      In ceea ce priveste latura sentimentala, ar fi extrem de util sa gasiti pe cineva care sa va asculte. Si mai bine ar fi daca acest bun ascultator sa fie chiar partenerul de cuplu, cineva la care sa tineti foarte mult si care sa va inteleaga trairile interioare. Nu este imposibil, insa daca simtiti nevoia sa vorbiti si gasiti o alta persoana de incredere in afara partenerului, nu ezitati sa va descarcati sufletul. Oricine are nevoie de asta, macar din cand in cand.
      Avand in vedere ca se anunta o perioada putin mai stresanta ca de obicei, cautati sa faceti rost de momente de liniste de relaxare, alimentati-va si odihniti-va asa cum trebuie, pentru a nu mai adauga si probleme de sanatate la dificultatile deja existente.

TOP