Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sarpe luna iunie 2021

Sarpe

     Daca veti incepe sa bateti campii sau veti incerca sa va ocupati de prea multe lucruri dintr-o data, nu veti reusi niciodata sa va atingeti obiectivele importante. Trebuie sa prioritizati si sa va concentrati pe o singura varianta pe care v-ati propus-o, altfel veti fi dezamagiti destul de curand de turnura pe care ar putea-o lua lucrurile. Fiti perseverenti, nu va descurajati de la primele semne de dificultate! Mentineti-va linia proprie si nu schimbti directia decat in conditiile in care, cu obiectivitate, constatati ca ati facut o alegere gresita.
     Alegerea persoanei potrivite care sa va stea alaturi se va dovedi foarte dificila, in aceasta perioada. Desi veti avea numeroase ocazii de a intalni persoane noi si diverse, este putin probabil sa va gasiti jumatatea si asta pentru ca va veti dovedi mereu foarte cusurgii sau veti merge pe principiul ca maine poate sa apara ceva mai bun. Daca aveti standarde prea inalte, nu veti reusi niciodata sa gasiti pe cineva care sa va fie pep lac. Tineti cont, totusi, ca timpul nu sta in loc!
     Sensibilitatile s-ar putea sa nu isi aiba locul in anturajele in care va invartiti. Pana la urma, lumea in care traim este o lume dura, in care trebuie, cu totii, sa fim puternici. Nu mai puneti toate la inima si vedeti-va, in primu rand, propriile interese. Daca veti sta deoparte, ati putea pierde ocazii deosebit de importante.
     Din punct de vedere fizic nu veti experimenta probleme semnificative. Cel putin, nu mai mult decat de obicei. Psihic insa, puteti sa va demoralizati usor, daca nu veti gasi modalitati de a va intari si a va gasi motivatii in chestiuni de interes, alaturi de persoane care chiar conteaza in viata voastra.
     Posibile probleme digestive la un moment dat, mai ales daca nu tineti seama de obiceiurile alimentare nesanatoase sau daca veti face combinatii ciudate in ceea ce pruveste mancarurile pe care le consumati.

TOP