Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru scorpion luna aprilie 2020

Scorpion

     Este o luna in care trebuie sa fiti atenti la partea de socializare, de relationare. Este important sa va alegeti cu grija colaboratorii, atat in plan profesional, cat si in plan personal, pentru a va atinge obiectivele, fara, insa, a afecta alte legaturi care acum nu va sunt necesare, dar care ar putea sa va aduca foloase in viitor. Flexibilitatea va va ajuta sa va adaptati cu succes multitudinii de situatii in care veti fi pusi. Daca veti alege sa fiti rigizi, sa va impuneti propriul punct de vedere, fara a tine cont de context si de parearea celorlate persoane implicate, s-ar putea sa inregistrati esecuri rasunatoare in intreprinderile planificate.

DRAGOSTE
     Se pare ca, in aceasta luna, componenta sexuala va fi cea dominanta in relatiile sentimentale. Pasiunea se va face resimtita din plin, chiar si in momentele mai tensionate din relatie. Nu este bine, insa, sa intindeti prea mult coarda din acest punct de vedere. Anumite conflicte pot duce la situatii destul de complicate si nu va doriti acest lucru.
     Cei singuri ar putea sa-si gaseasca perechea in timpul unei calatorii sau oriunde altundeva decat in zonele frecventate in mod obisnuit. Asa ca n-ar trebui sa refuzati nici o astfel de oportunitate de a iesi din cotidian.

BANI SI CARIERA
     Din fericire, contextul general, in plan profesional, nu se arata foarte agitat. Dimpotriva, se pare ca exista numeroase premise care arata un climat destul de relexat si favorabil interactiunii pasnice cu cei alaturi de care munciti. Acest lucru este benefic, mai ales ca este important ca, in aceasta perioada, sa fiti ceva mai atenti la modul in care relationati cu ceilalti. Din punct de vedere profesional, este important sa mentineti fiecare relatie pe care o aveti, deoarece nu stiti cand va fi nevoie de ea. Dezvoltand relatii corecte cu toti colaboratorii, veti avea posibilitatea sa va exprimati mai bine si sa va atingeti, fara prea multa osteneala, scopurile vizionate.
     Pot surveni promovari sau cresteri salariale, insa nu la asteptarile avute. Totusi, nu va ganditi la aceste momente ca la niste pierderi, ci ca la un castig care sa va propulseze la nivelul pe care vi l-ati dori. Nu va aventurati la cheltuieli prea mari, deorece va puteti destabiliza bugetul, mai ales spre finele lunii, iar acest lucru va poate provoca o stare de nervozitate care s-ar putea repercuta in tot ceea ce veti face.

SANATATE
     Incercati sa nu va agitati mai mult decat trebuie in aceasta luna. Aveti tendinta de a insista foarte mult in anumite privinte, ceea ce impune mult timp in plus pentru activitatile respective. Oboseala isi va spune cuvantul daca veti exagera si, astfel, va veti trezi cu anumite probleme de sanatate pe care, prin adoptarea unei atitudini mai moderate, le-ati fi putut evita.
     Atentie si la greutatea corporala. Este important sa adoptati un stil de viata corect, care sa va ajute sa va pastrati sanatatea si vitalitatea.

TOP