Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru scorpion luna noiembrie 2023

Scorpion

      Cu putin effort, luna aceasta se poate sa straluciti de exuberanta si forta creatoare; este important sa va folositi, din plin, de aceste energii, insa, neaparat, la modul constructiv. Vor exista perioade in care enervarea s-ar putea sa va faca sa actionati nechibzuit; incercati sa va controlati iesirile impulsive, mai ales in cercurile oficiale (profesionale, sociale) in care activati. Se pare ca, in ceea ce priveste cariera, lucrurile se arata destul de promitatoare, insa va trebui sa fiti foarte atenti la finante; prea multa exuberanta poate sa va duca spre angajarea unor cheltuieli, care sa va puna in pericol evolutiile financiare de mai tarziu. Banii vor fi o prioritate pentru voi, insa trebuie sa va organizati cu cap modul de actiune in aceasta directie. Analizati cu atentie oportunitatile de a castiga bani, care nu vor lipsi, in ceea ce va priveste, luna aceasta, si alegeti-le pe acelea care presupun cele mai scazute riscuri.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Pasiunea se amesteca cu dragostea, mai ales in prima parte a lunii, asa incat este foarte posibil sa aveti unele probleme in a identifica persoanele serioase, care isi doresc cu adevarat o relatie de cuplu temeinica. Daca, insa, va doriti sa va distrati, sa cunoasteti mai multe persoane care sa va faca sa va simtiti bine pe termen scurt, atunci, din acest punct de vedere, poate fi o perioada benefica pentru voi. Doar ca nu prea sunteti genul care sa apreciati, multa vreme, astfel de relatii, asa ca satisfactia voastr va fi minima. Relatiile cu apropiatii sau cele din cuplu, trebuie, insa, tratate cu mult mai multa seriozitate.

BANI SI CARIERA
      Se pare ca nu va veti bucura de castiguri financiare deosebite, luna aceasta; cashflow-ul va incetini, iar resursele nu va vor permite sa faceti tot ceea cev-ati propus pentru aceasta perioada. Se prea poate, chiar, sa aveti nevoie a intrati in unele economii, pentru a va asigura realizarea tuturor necesitatilor financiare. Abia spre finele lunii s-ar putea observa o imbunatatire a acestei situatii. Cariear va evolua multumitor, insa mai mult cu satisfactii de genul aprecierilor, recunoasterilor, si mai putin dintre cele de natura financiara.

SANATATE
     Nu incercati sa va luati la intrecere cu nimeni, pentru ca fiecare persoana evolueza diferit. Daca insistati, s-ar putea ca starea voastra psihica sa fie afectata de depresii, care, pe masura timpului, s-ar putea dovedi, din ce in ce mai greu de combatut.

TOP