Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru scorpion luna iulie 2020

Scorpion

      Pentru voi, nativii acestei zodii, va fi o luna destul de intensa, cu trairi profunde, in care veti dori sa faceti lucruri neobisnuite, sa iesiti din cotidian. Temperamentul va impinge spre nonconformism, spre adoptarea unor atitudini care sa se deosebeasca de stereotipuri. Inteligenta ascutita va sustine eficienta muncii , insa va fi dificil sa tineti pasul daca veti fi, in permanenta, bombardati cu sarcini care trebuie sa fie rezolvate, toate, cat mai curand posibil. Va fi nevoie de ierarhizare, de prioritizare, pentru a putea sa o scoateti la capat in mod onorabil. Daca mai si trebuie sa va mutati, cu serviciul sau casa, asa cum se prefigureaza in evolutiile astrale, atunci nivelul de stres va atinge cote maxime, avand in vedere ca va fi extrem de dificil sa va impartiti intre atatea lucruri. Veti fi nevoiti sa mai lasati deoparte si, de aici, ar putea sa apara unele situatii tensionate; daca in cadrul domestic o sa mai aveti parte de intelegere, in functie de cat de cordial este relatia voastra cu apropiatii, in plan profesional va fi aproape imposibil sa evitati. Ca urmare, asteptati-va la o luna incarcata, cu multe provocari, atat in plan personal, cat si in plan profesional; chiar daca auspiciile astrologice nu par sa indice trenduri negative, presiunea va fi crecuta si va veti dori, cel putin spre finele perioadei, ca timpul sa treaca mai repede.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Astrele arata ca, in perioada acestei luni, sentimentele voastre vor cunoaste corespondent; din pacate, contextul general al lunii nu prea va este de ajutor. Stresul din plan profesional, aglomeratia de sarcini cu care va veti confrunta, dificultatile intampinate in rezolvarea lor, toate acestea vor lucre impotriva voastra, din punct de vedere sentimental. Doar daca veti avea norocul unor parteneri rabdatori, planurile voastre in acest domeniu vor inregistra succese; caz in care, va trebui, fara doar si poate, sa va revansati.

BANI SI CARIERA
      Succesul financiar, luna aceasta, va fi destul de limitat; nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce castiguri spectaculoase. Va trebui sa va pastrati, in continuare, chibzuiti si sa invatati acest lucru si pe membrii familiei voastre, care se arata a fi mai cheltuitori. Este bine sa consumati doar cat va trebuie si sa nu faceti achizitii inutile. Este posibil sa apara o oportunitate foarte profitabila pe termen lung, de a investi; va trebui sa prindeti momentul oportun si sa va informati cu mare atentie; jucati-va cartile asa cum trebuie!

SANATATE
     Din cauza nivelului crescut de stres, este foarte posibil sa va confruntati cu o crestere a tensiunii arteriale; va fi nevoie sa va faceti timp pentru relaxare, pentru detensionare. Fiti constienti ca stresul continuu este extrem de nociv.

TOP