Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru scorpion luna februarie 2019

Scorpion      Din pacate, in aceasta perioada nu veti fi foarte interesati de ceea ce se intampla in plan profesional; ascensiunea in cariera nu mai este sustinuta de o motivatie potrivita. In schimb, chestiunile familiale, cele care se refera la problemele apropiatilor si la interesele lor, vor fi in prim plan. Energia nu va lipseste pentru nimic din ceea ce va propuneti sa realizati; in unele cazuri, contexul astra va va sustine, in altele nu. Mai ales in prima parte a lunii, astrele sunt favorabile rezolvarii chestiunilor domestice, familiale; in ultima parte a lunii, accentul se muta inspre planul profesional, tinand cont, in continuare, de familie si interesele acesteia. Talentul vostru de negociatori va fi pus la incercare din plin, in conditii dintre cele mai neobisnuite.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Dragostea este o chestiune complicata pentru voi, nativii acestei zodii, in perioada lunii la care ne referim. Nu prea sunteti genul care sa va exteriorizati trairile interioare, decat intr-un mediu foarte intim; aparentele de om puternic, ce nu prea are nevoie de nimeni pe care sa se sprijine, nu au darul de a atrage persoane in jurul vostru, decat in alte scopuri. Posibilitatile de a va gasi un eventual partener de relatie depind foarte mult de semnalele pe care le transmiteti. Pentru cei aflati deja intr-o relatie, este momentul pentru reevaluare; daca lucrurile nu merg asa cum trebuie si se mai poate salva ceva, este bine sa interveniti in acest sens; daca nu credeti ca se mai poate merge astfel inainte, ar trebui sa puneti punct unei situatii nocive si pentru voi si pentru parteneri.

BANI SI CARIERA

      Din punct de vedere financiar, se poate spune ca luna aceasta va fi, pentru voi, una infloritoare. Va implicati personal in trasarea planurilor voastre financiare, pentru a fi siguri ca lucrurile merg in directia pe care v-o doriti. Eforturile pe care le faceti pentru ca fiecare investitie sa devina cat mai profitabila, sunt substantiale si au darul de a va solicita foarte mult timp, in detrimentul perioadelor petrecute alaturi de familie. Aveti grija sa nu deveniti prea agresivi, in strategiile voastre financiare; s-ar putea sa va loviti de persoane la fel de indarjite, iar acest fel de confruntare are rezultate total incerte; astfel de riscuri necunoscute nu sunt recomandabile a fi asumate.
      In ceea ce priveste cariera, oportunitatile de dezvoltare in aceasta directie vor fi multiple. Veti avea nevoie de discernamant, de multa luciditate, pentru a alege varianta cea mai avantajoasa.  Satisfactia personala, emotionala conteaza foarte mult pentru voi, in domeniul vietii profesionale.

SANATATE
     Starea de sanatate va fi satisfacatoare pe parcursul acestei luni; eventuale probleme de sanatate care vor apare, trebuie tratate cu seriozitate. Nu este rau sa va indreptati si catre domeniul medicinei alternative, care va poate oferi remedii eficiente si mult mai putin nocive, din perspectiva efectelor secundare.

TOP