Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru scorpion luna martie 2021

Scorpion      Puteti avea parte, mai ales in prima parte a lunii, de o perioada ceva mai nefasta, desi contextul general este favorabil. Desi problemele nu vor lipsi, desi adversarii nu vor ezita sa se exprime si sa actioneze contra, veti reusi sa depasiti destul de bine aceasta perioada ceva mai zbuciumata. Eforturile nu vor fi neglijabile, de aceea ar fi foarte util sa incercati sa vi le dozati, in mod constructiv; epuizarea nu va folosi la nimic, iar excesul de zel va fi la fel de nociv. Putina intelepciune in fiecare actiune pe care o veti intreprinde, va va ajuta sa va protejati de risipa inutila. Este bine sa fiti cumpatati si sa evitati excesele, atat cele alimentare, cat si in alte domenii ale vietii voastre.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Veti fi indemnati sa cautati si sa incercati sa gasiti stabilitatea si durabilitatea in viata sentimentala. Asa incat, este o perioada propice sa renuntati la escapadele sentimentale si sa cautati acea persoana capabila sa impartaseasca aceleasi idealuri, aceleasi obiective si impreuna cu care sa puteti pune bazele unei relatii de durata.
     Daca deja aveti un partener stabil, concentrati-va pe consolidarea acelui limbaj comun care sa va ajute sa ajungeti la armonie. Este important, deoarece in prima parte a lunii este foarte posibil sa apara ceva tensiuni domestice, cu potential de a degenera in conflicte deschise. Trebuie sa luati initiativa compromisului, pentru ca aveti circumstantele de partea dumneavoastra pentru a preveni acest curs al evenimentelor.

BANI SI CARIERA
     Viata profesionala pare ca va fi dominata de numeroase surprize, unele placute, altele mai putin. Trebuie sa fiti pregatiti pentru ambele optiuni. Totusi, exista potential pentru a inclina in mod vadit balanta spre pozitiv, prin multa munca si implicare. Abilitatile cu care sunteti inzestrati va ajuta foarte mult sa vedeti care anume este calea corecta pe care trebuie s-o alegeti.
     De asemenea, trebuie sa va concentrati eforturile pentru ca schimbarile inevitabile care vor surveni in aceasta perioada sa va afecteze cat mai putin si sa aiba un impact cat se poate de pozitiv. Dozati-va resursele cu chibzuiala, alegeti corect ce anume merita si ce nu, pentru ca in perioada urmatoare sa va bucurati de castiguri si nu sa deplangeti pierderile.

SANATATE
     Este posibil sa vi se aduca in prim plan o serie de persoane care manifesta atitudini conflictuale, semanand neliniste si anxietate. Avand in vedere ca sunteti intr-o perioada in care telul dumneavoastra, mai ales in viata personala, este atingerea unei stabilitati durabile, aceasta atitudine va deranjeaza foarte mult. Asa incat, stresul provocat se poate repercuta puternic asupra starii dumneavoastra generale si poate avea impact si asupra capacitatilor de concentrare si actiune.
     Este nevoie sa cautati modalitati de a va calma si relaxa, mai ales ca aveti, de cele mai multe ori, un temperament vulcanic, care va poate rascoli in interior. Calmul si linistea va pot ajuta foarte mult in rezolvarea problemelor si in evitarea aparitiei unor afectiuni ale sanatatii.

TOP