Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru scorpion luna mai 2021

Scorpion

     Astrele preconizeaza pentru aceasta perioada o prevalenta a problemelor emotionale, fata de cele profesionale. Nu sunteti genul care sa va exteriorizati, insa intensitatea anumitor momente va va afecta aura de impenetrabilitate. Aveti grija ca, la extrema cealalta, sa nu actionati mult prea pasional in anumite conditii, astfel incat sa scapati anumite observatii care sa avantajeze pe altii, sa nu va dati in vileag o parte dintre slabiciuni. Va fi o perioada a extremelor, pentru voi,care va va dezorienta la un moment dat, insa, cu tenacitatea care va caracterizeaza, nu va fi greu sa depasiti momentele mai dificile si sa reveniti la starea de normalitate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Din pacate, viata personala se anunta a fi destul de tulbure, cu suisuri si coborasuri, cu momente de bine, dar si cu momente mai putin fericite. Starea psihica a partenerului va va influenta foarte mult atitudinea si, in cele din urma, actiunile si comportamentul. Daca veti avea norocul sa beneficiati de un partener care sa se manifeste suportiv, care sa va sustina si sa va incurajeze, atunci va va fi mult mai usor sa reveniti la normal. In caz contrar, va trebui sa va puneti la bataie toate resursele pentru a iesi la suprafata.
      Este posibil sa aveti parte si de ceva neintelegeri cu alti membri ai familiei. Cel mai bine este sa lasati vijelia sa treaca, fara a va exterioriza, in speranta ca, pana la urma, spiritele se vor linisti de la sine.

BANI SI CARIERA
     In plan profesional, este posibil sa survina schimbari majore si trebuie sa va pregatiti fizic si psihic pentru acestea. Se poate chiar sa va schimbati complet locul de munca sau sa va reprofilati total in alt domeniu de activitate. Cei mai fericiti dintre voi vor reusi sa-si faca insufle curaj si sa ia decizia indrazneata de a transforma un hobby intr-o sursa de venit.
      Afaceristii sunt sfatuiti sa se gandeasca la modalitati de a-si reforma afacerea, astfel incat sa-si stimuleze cresteri de venituri.
      In ceea ce priveste finantele, se pare ca norocul va fi de partea voastra si veti avea posibilitati de castiguri. Trebuie sa fiti vigilenti, insa, sis a le alegeti pe cele mai putin riscante.

SANATATE
     Este bine sa stiti ca ar fi bine sa va tineti mult mai viguros de zilnic de exercitii si sa respectati cu mai multa rigurozitate programul de masa si cel de odihna. Daca nu sunteti genul sportiv, ar trebui, totusi, sa luati in calcul, macar o crestere a distantei parcurse pe jos, in timpul zilei. Este si o buna modalitate de a alunga stresul.

TOP