Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sobolan luna noiembrie 2023

zodia Sobolan

     Ca idee generala pentru nativii acestei zodii, in luna aceasta ar trebui sa analizeze putin relatiile trecutului, care ar putea oferi indicii despre rezolvarea relatiilor prezentului. Poate este nevoie de niste debusee, poate exista o serie de emotii reprimate, care trebuie exteriorizate si care au repercursiuni asupra modului in care relationati cu ceilalti astazi. In plan psihic, orice lucru, chiar daca pare nesemnificativ, poate avea impact asupra modului in care ne formam personalitatile, asupra modului in care ne comportam, asa incat nimic nu trebuie neglijat.
      Sunteti persoane ambitioase, asa ca puneti la bataie acest atu, pentru a face cat mai mult posibil. Daca veti sta in stand-by, tot asteptand cine stie ce, nu veti reusi sa faceti nimic. E drept ca trebuie sa cautati ocazia favorabila, insa nu ramaneti numai la stadiul de cautare, ci treceti si la actiune.
      Aveti circumstante favorabile dezvoltarii, evolutiei in cariera. Apar numeroase oportunitati pe care puteti sa le fructificati, fara a exista riscuri prea mari de pierdere. Totul este sa aveti curajul de a face pasul decisiv si de a incepe.
      Implicati-va in actiuni caritabile. Faptul de a face altcuiva un bine, atunci cand are mare nevoie, va va face sa va simtiti extraordinar, iar starea de spirit nu va vaea decat de castigat, ceea ce va da impuls si altor activitati din viata dumnevoastra.
      In relatiile intime, aveti grija sa tratati totul cu maxima seriozitate si onestitate. Daca apare vreo tentatie, daca simtiti ca aveti tendinta de a face ceva in afara relatiei, sunteti in pericol de a fi imediat descoperiti, iar consecintele pentru dumneavoastra vor fi dramatice din punct de vedere sentimental. Sunt sanse mari sa apara o ruptura definitiva in relatia dumnevoastra de cuplu, asa incat recomandabil ar fi sa nu riscati.
      Incercati sa va bazati pe propria intuitie atunci cand luati o decizie, de orice fel ar fi ea. Nu va luati dupa gura lumii, nu va lasati influentati de opinii neavizate. Daca aveti nevoie si de parerea altcuiva, asigurati-va va persoana respectiva este cineva care va vrea binele si in care puteti avea incredere.

TOP