Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sobolan luna mai 2021

Sobolan

      Aceasta luna va fi una cu foarte multa activitate, dar si cu multa energie, care sa va fie sprijin in acest context. Se anunta realizari, atat din punct de vedere personal, cat si din punct de vedere profesional, realizari care vor eclipsa eventualele esecuri, fara de care reusitele nu ar mai fi pretuite la fel de mult. Va fi nevoie sa fiti mult mai atenti la cei din jurul vostru, pentru ca nu toate persoanele din anturaj au cele mai bune intentii, in ceea ce va priveste. Fiecare isi urmareste propriile interese si se interseaza, in primul rand, de propria persoana; totusi, nu tolerati, nici macar din partea celor apropiati, depasirea limitelor bunului simt.
      Din punct de vedere profesional, exista premise pentru a spera intr-o posibila avansare, pe parcursul acestei luni. Totul depinde si de prestatia voastra din perioada anterioara, de modul in care ati stiut sa va impuneti, sa va remarcati in fata persoanelor carora le corespunde sa va aprecieze. Daca lucrati in echipa, nu fiti egoisti! Persoanele care va sprijina sunt la fel de importante si trebuie sa recunoasteti, in egala masura, implicarea fiecaruia in succesul actiunilor care va promoveaza. Energia de care veti dispune va va face foarte rezistenti la eforturi.
      Din punct de vedere personal, veti simti nevoia sa va afirmati autonomia, independenta de spirit si gandire, insa, in egala masura, trebuie sa permiteti suficient spatiu de manevra si celor apropiati voua, astfel incat acestia sa nu se simta captivi alaturi de voi, sa nu se simta sufocati. Increderea reciproca este un element extrem de semnificativ in relatia de cuplu, de aceea este foarte important sa o pastrati cat mai puternica, in relatia cu partenerul. Binenteles, acest lucru functioneaza, neaparat,  si in sens invers.
      Starea fizica va fi, in general, destul de buna, cu un aport de vitalitate care va permite eforturi de dimensiuni mai mari, insa este nevoie sa va si menajati, in egala masura. Excesele nu sunt benefice in nici o imprejurare. Aveti grija sa nu va surmenati prea mult, chiar daca simtiti ca fizic, va mai puteti permite. Pastrati-va si unele rezerve, caci nici nu stiti cand veti avea nevoie de ele.

TOP