Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru sobolan luna martie 2021

Sobolan       Exagerarile va pot conduce la pasi gresit, in multe dintre domeniile de actiune de pe parcursul acestei luni. Realismul este un lucru absolut necesar; pastrandu-va cu picioarele pe pamant, veti reusi sa evitati unele pierderi insemnate, care pot marca, in mod negative evolutiile voastre viitoare. Pentru a pastra perspective favorabile asupra viitorului vostru, este absolut necesar sa analizati cu foarte multa atentie ceea ce se petrece in jurul vostru sis a luati masuri in foarte buna cunostinta de cauza, facat aprecieri reale si nu fanteziste.
      In plan sentimental, trebuie sa aveti grija, chiar daca cei din jur va permita sa va manifestati cu ale voastre contradictii, exigente, manii si alte defecte, acestea nu vor fi uitate usor, daca veti depasi masura; acceptul celor din anturaj va avea o limita de suportabilitate pe care, daca o veti depsi, va trebui sa va asumati consecintele. Si, cu siguranta, veti sti foarte bine, din mimica si modul de comportament al acestor persoane, cand sunteti prea aproape de linia rosie. Depinde de voi daca veti lua seama sau veti ignora semnele de avertizare. Vi se solicita respect, daca doriti sa primiti respect, asa ca, alegerea este in terenul vostru.
      De asemenea, este bine sa evitati, pe cat posibil, disputele in familie si, mai ales, in cuplu. Unele reprosuri, cuvinte spuse la manie, pot lovi foarte puternic, cauzand daune maore relatiei de cuplu. Climatul astral avertizeaza ca exista risc crescut de ruptura in cuplu; voi suntetio cei care decideti daca relatia de cuplu merita sa fie salvata sau sacrificata.
      Pentru cei singuri, exista potential de a pune bazele unei relatii, insa este putin probabil ca o astfel de relatie, fundamentata in perioada acestei luni, sa dureze foarte mult. Mai degraba exista potential de distractie si, daca sunteti in cautarea acesteia, puteti spune ca e o perioada extreme de benefica pentru voi.
      Din punct de vedere financiar, nu se pune problema ca nu va veti descurca, si inca foarte bine, luna aceasta. Vor exista numeroase oportunitati de a castiga bani, dar si de a face investitii menite sa va rotujeasca veniturile in viitor.
      Starea psihica va fi oscilanta, in functie de evolutiile din viata voastra, de modul in care reusiti sau nu sa va indepliniti obiectivele propuse. Dispozitia isi pune amprenta si asupra starii fizice, astfel incat, uneori, este posibil sa va simtiti fara vlaga si greu de urnit pentru a performa.

TOP