Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru taur luna noiembrie 2023

Taur

      Evolutiile astrale arata ca va fi o perioada care ar putea schimba in bine starea voastra fizica; sunteti incurajati sa intreprindeti schimbari in rutina voastra, care sa impice mai mult dinamism, mai multa actiune; chiar daca pare obositor, este nevoie de asa ceva, pentru a va simti revigorati, pentru a reanima evolutiile din viata voastra. Desi sunteti destul de conservatori si va place sa mentineti lucrurile la starea lor existenta cat mai mult timp, totusi, trebuie sa fiti constienti ca nu puteti mentine aceeasi rutina plictisitoare, la infinit. Veti avea numai de castigat daca veti trece la actiune in timp util, atat in plan personal, cat si in plan profesional.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Ceea ce se va intampla in viata voastra sentimentala, in aceasta perioada, va fi foarte cerebral; nu veti actiona numai in baza simturilor, ci si gandindu-va la implicatiile ulterioare. Probabil ca, pe de o parte, poate sa fie un lucru bun, insa va impiedica sa va bucurati de ceea ceva poate oferi o viata sentimentala traita la maximum: emotia. Este drept, examinand si partile adiacente, s-ar putea sa va scutiti de unele trairi neplacute, insa, la fel de bine, s-ar putea sa pierdeti momente unice, pe care sa nu mai aveti ocazia sa le traiti vreodata. Ramane la latitudinea voastra, ce drum veti alege sa urmati, bazandu-va pe ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

BANI SI CARIERA
      Este o perioada foarte buna pentru a va planifica anumite lucruri din viitor, care implica o serie de cheltuieli financiare. Este bine sa va organizati bugetul cat mai strict cu putinta, astfel incat sa puteti, oricand, sa fiti siguri de modul sau de evolutie. In plan profesional, va fi o perioada plina de creativitate, care va va fi de mare ajutor pentru a va pune in valoare; nu veti duce lipsa de apreciere din partea celor din jur, care va stiu ca pe o persoana tenace si perseveranta.

SANATATE
     Tonusul perioadei va va influenta starea de spirit, in bine; este recomandabil sa va bucurati, din plin, de aceasta perspectiva proaspata. Ascultati-va propria intuitie si starti departe de acele situatii care v-ar putea afecta negativ. Este bine sa va ganditi si la voi insiva, nu doar la cei din jur; sacrificiile de sine se fac, insa doar pana la un punct.

TOP