Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru taur luna mai 2021

Taur

     Contextul va este favorabil, si veti avea norocul de partea voastra pe tot parcursul perioadei, Orice influenta negativa ar putea sa apara, ar fi mult prea slaba pentru a fi in stare sa va afecteze, iar acest lucru nu poate decat sa va stimuleze, in sens pozitiv. Nu exista nici un motiv pentru a nu accepta provocari, chiar de mai mare anvergura. Daca veti refuza sa fiti curajosi si va veti complace doar in proiecte de mici dimesiuni si fara impact semnificativ, atunci veti rata sansa de a va afirma si veti ramane sa plutiti in obscuritate. Este un moment in care se recomanda sa va puneti in valoare, sa va "vindeti", daca vreti, cu toate atuurile de care dispuneti.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Viata de familie pare sa mearga excelent, iar tandretea si armonia fac din acest mediu un loc foarte placut in care sa va retrageti si sa va refaceti fortele, energia vitala de care aveti nevoie pentru a face fata provocarilor. Nu lasati ca initiativele sa apartina doar partenerului. Actionati, faceti eforturi, pentru a mentine sentimentele si sustinerea acestuia la cote maxime. Colaborarea stransa va va ajuta sa gasiti mult mai rapid raspuns pentru chestiunile care privesc viata voastra impreuna.
      Cei singuri nu vor trebui sa-si caute foarte departe partenerul si nici nu vor trebui sa faca eforturi deosebite pentru initierea relatiei.

BANI SI CARIERA
     Armonia din viata personala se va repercuta in mod productiv asupra performantelor din viata profesionala. Sprijinul partenerului va va ajuta sa gasii raspunsuri problemelor care va preocupa, mult mai rapid si mai eficient. O buna organizare si prioritizare a ceea ce aveti de facut va fi un mare plus si un pas inainte spre obtinerea unor rezultate pozitive.
      Investitiile facute intr-o astfel de perioada au potential de a da castiguri importante. Linistea mintii permite o gandire limpede, astfel incat aprecierea riscurilor poate fi facuta mult mai obiectiv. Se pot evita, cu mai multa usurinta, implicarile cu potential mare de pierdere.

SANATATE
     Puteti organiza clipe de relaxare alaturi de parteneri, care nu au cum sa nu va fie benefice amandurora. Curatati-va si reinnoiti-va la nivel emotional, pentru ca apoi sa puteti trece la o detoxifiere fizica eficienta. Linistea si serenitatea sunt perfecte pentru a va revigora si trupul si sufletul.

TOP