Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru taur luna martie 2021

Taur     Contextul va este favorabil, astrele fiind cele care isi combina energiile in aceeasi directie. Ca rezultat, norocul va fi de partea dumneavoastra pe tot parcursul perioadei, iar influentele negative nu vor avea putere sa razbata prin scutul protector. Da, intr-adevar, la nivel declarativ, sunteti pusi pe fapte mari. Din pacate, numai la nivel declarativ! Incercati sa-i convingeti pe altii ca sunteti capabili sa mutati muntii din loc, insa, in fapt, preferati sa va implicati doar in proiecte minore, care nu va dau prea mari batai de cap, incercati sa evitati tot ceea ce este intunecat si deprimant. Este, pe de o parte, un lucru bun, pentru ca nu va pune la incercare, in nici un fel, propriul psihic. Pe de alta parte, va mentine la marginea actiunii si, se stie ca, cine nu isi asuma si ceva riscuri, nu prea are sanse sa castige, sa iasa din sfera sa, sa faca ceva prin care sa se poata remarca.

DRAGOSTE
     In cercul familial, veti avea parte de tandrete si relatii armonioase. Insa nu va veni totul de la sine. Trebuie sa faceti si dumneavoastra unele eforturi. In functie de modul in care va veti manifesta fata de partener va depinde si sustinerea acestuia fata de dumneavoastra. Daca veti sti sa-l faceti sa va simta aproape, mereu deschis la ceea ce are de spus, apreciat pentru ceea ce face, atunci sansele sunt mari sa aveti parte de sprijinul sau total. Mai mult, colaborand deschis si in stransa legatura, veti reusi sa gasiti mult mai repede raspunsul la anumite intrebari, solutiile la unele probleme, veti realiza mult mai usor anumite lucruri pe care vi le-ati propus.

BANI SI CARIERA
     Va veti concentra mai mult pe chestiuni serioase, mai ales daca veti beneficia si de sprijinul neconditionat al partenerului. Doua capete sunt intotdeauna mai bune decat unul singur, asa ca sansele de a gresi se miscoreaza simtitor. In aceste conditii, cu mult optimism si energii pozitive, puteti rezolva multe lucruri importante, pe care le-ati suspectat mereu a se putea transforma in probleme. Important este sa va decideti de unde incepeti, sa luati lucrurile pe rand, sa le analizati cu atentia necesara si astfel veti reusi sa gasiti solutia potrivita.
     Este un bun moment de a cauta investitii profitabile, de a face planuri de viitor, pe termen lung, de a va dedica unor hobby-uri profitabile, de a schimba cate ceva in viata dumneavoatra profesionala.

SANATATE
     Este o perioada propice detoxifierii, reinnoirii, atat interioare, cat si exterioare. Schimbarea pluteste in aer, este palpabila si poate fi calea prin care sa renasteti, ca pasarea phoenix, din propria cenusa. Ganditi-va, mai intai, la cum va puteti curata la nivel emotional. Detoxificati-va psihic intai, pentru ca detoxifierea fizica sa fie eficienta. Daca la nivel emotional va veti simti asaltati de tot felul de sentimente confuze, neclare, care va bulverseaza, nici starea dumneavoastra fizica nu se va imbunatati. Dimpotriva, daca nu veti proceda corect, daca nu veti lua lucrurile in ordinea care trebuie, va veti face mari sperante si, in momentul in care nu le veti realiza, dezamagirea va fi mare, iar demoralizarea va poate dobori.
     Exercitiul fizic, prin stimularea endorfinelor, va pooate ajuta foarte mult sa faceti fata unor perioade mai solicitante, asa ca nu ezitati sa faceti miscare ori de cate ori aveti ocazia. Si chiar daca ocaziile nu apar de la sine, creati-le, pentru o stare de bine garantata.

TOP