Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru taur luna iulie 2020

Taur

      Aceasta luna va fi marcata de imbunatatiri graduale in viata voastra; va veti simti revigorati, energici, gata sa munciti cat trebuie si chiar mai mult, pentru ceea ce doriti sa realizati. Increderea in propriile forte si curajul de a actiona vor fi factori favorizati importanti in aceasta directie. Motivatia voastra va fi, mereu, fie o pozitie profesionala mai buna, fie un castig financiar mai substantial si, de ce nu, chiar amandoua deodata. Un usor dezechilibru s-ar putea remarca intre viata profesionala si cea personala; in conditiile in care va place mult sa munciti, va implicati cu toata fiinta in proiectele demarate, este foarte posibil sa ajungeti, fara sa va dati seama, la neglijarea indatoririlor familiale, ceea ce poate duce la tensiuni in cadrul domestic. Va trebui sa faceti eforturi pentru a impaca asa cum trebuie cele doua planuri ale vietii voastre, astfel incat sa evitati aparitia unor probleme suplimentare, care vor trebui sa-si gaseasca destul de urgent rezolvare.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Simtiti nevoia de a fi alintati, de a vi se da atentie mai mare in cuplu, insa asta depinde foarte mult si de modul in care voi insiva va comportati fata de partenri. Doar nu credeti ca veti primi totul pe tava, fara sa dati nimic la schimb! Treceti peste tendintele voastre de a comenta mereu, de a cere foarte mult celor din jur. Nu este deloc exclus sa apara unele tensiuni in relatia de cuplu, pe parcursul acestei luni; depinde doar de voi sa aplanati lucrurile, nu sa le inflamati. Iesirile cu familia ar trebui sa mai detensioneze situatia, in cazul in care aceasta se complica si mai mult.

BANI SI CARIERA
      Afacerile imobiliare ar putea fi extreme de profitabile luna aceasta, insatrebuie sa fiti bine documentati, pentru a nu cadea in plasa unor profitori; in nici un caz, speculatiile nu va vor merge bine. Creativitatea nu va va lipsi, astfel incat veti putea face bani cu destul de multa usurinta; va fi nevoie de munca sustinuta si, nu o data, va trebui sa sacrificati unele dorinte personale pentru a face fata provocarilor in plan profesional.

SANATATE
     Este posibil sa aveti perioade de astenie, momente in care sa nu va doriti decat sa va odihniti undeva, departe de toate si de tot. Este rezultatul ritmului sustinut de activitate pe care vi-l impuneti. Aveti grija cu exagerarile, caci, in timp, problemele se acumuleaza si se pot agrava.

TOP