Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru taur luna februarie 2019

Taur      Chestiunile ce tin de casa si familie, ca si cele emotionale, vor fi mai putin interesante pentru voi, in aceasta perioada, predominand interesul pentru ceea ce tine de dezvoltarea carierei, de domeniul profesional. Muncind din greu, cu eforturi si sudoarea fruntii, si cu multa imaginatie, va puteti atinge obiectivele pe care vi le-ati stabilit. Afacerile personale vor fi, in mod special, favorizate; interesele persoanelor dragi sunt importante, dar si ale voastre, in egala masura. Este nevoie sa uzati de atuurile personale, sa folositi unele artificii, pentru ca lucrurile sa mearga mai usor; daca puteti obtine mai simplu ceea ce va doriti, de ce sa nu faceti astfel? Va trebui sa acordati atentie parteneriatelor si lucrului in echipa, care vor avea un rol important in ecuatia acestei luni.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Pasiunea va fi mult mai puternica in cea de-a doua parte a lunii, pentru voi, nativii acestei zodii. In prima parte a lunii, veti merge pe o conceptie mult idealizata, despre dragoste, iar acest lucru va poate aduce multa dezamagire. Cei care sunteti inca singuri, nu veti duce lipsa de intalniri romantice, insa putine se vor concretiza in ceva realmente "serios". Rebeliunile in dragoste vor fi frecvente; multi dintre voi veti incerca sa iesiti din tipare, sa faceti ceva deosebit si nu intotdeauna in sens pozitiv. In familie, apropierea dintre partener va fi guvernata de interese, de atingerea scopurilor financiare. Este posibil sa fie nevoie sa calatoriti si voi si partenerul, ceea ce implica perioade de despartire, care nu fac prea bine relatiei de cuplu.
      Contextul astral face unele reactii imprevizibile, iar acestea va vor pune la incercare limitele de toleranta. Unele dintre relatiile curente trebuie reevaluate sau readuse pe calea cea dreapta, daca acest lucru se impune.

BANI SI CARIERA

      Starea financiara va fi plina de provocari luna aceasta. Climatul astral va va sprijini in depasirea cu bine a acestora, insa nu intindeti mult prea mult coarda norocului. Daca aveti un surplus de bani, ar trebui sa-l folositi pentru a acoperi imprumuturi mai vechi, contractate pentru proiecte de mai mare amploare. Este clar ca va trebui sa faceti mai multe eforturi pentru ca tintele voastre financiare sa fie atinse cu succes.
      Este un moment perfect pentru ca ascensiunea voastra in cariera sa fie pusa la cale, pentru a trece la actiuni concrete in acest sens. Va este clar ceea ce aveti de facut, asa ca nu mai trebuie sa mai trageti deloc de timp.

SANATATE
       Starea de sanatate va fi pricina de ingrijorare, pana pe la finele acestei luni; de aceea este nevoie sa aveti mai multa grija de voi insiva, sa luati masuri pentru a nu inrautati o situatie si-asa destul de sensibila. Facilitand existenta unor relatii bune cu cei din jurul vostru, va asigurati si o stare psihica excelenta.

TOP