Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru taur luna aprilie 2020

Taur

     Astrele prezic, pentru perioada acestei luni, ca stilul vostru propriu este cel mai bun si ca trebuie sa decideti ceea ce va doriti in viata. Stabilirea obiectivelor este foarte importanta, pentru ca altfel riscati sa plutiti in deriva si sa va consumati energia pe lucruri absolut inutile si care nu va vor ajuta sa mergeti inainte. Ajutorul celor din jur, persoane bine intentionate, poate fi foarte pretios in anumite imprejurari, cand ati putea ajunge mult mai usor la rezultatul scontat decat fara sprijin. In aceasta perioada, aveti toate conditiile necesare pentru a va crea propriul destin. Si nu sunt vorbe goale!
     Cariera va trece inaintea familiei, dar decizia cea mai buna de luat este sa acordati atentie si acestui plan al vietii voastre, pentru a va putea bucura, cu adevarat, de o perioada favorabila.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dragostea este langa voi, asa ca fiti atenti la ceea ce se petrece. Cei singuri pot sa-si gaseasca perechea in cercurile sociale pe care le frecventeaza, la intalnirile de afaceri sau in cercurile de prieteni. Anumite persoane dintr-unul din locurile mentionate o vor face pe petitorii si vor instrumenta intalnirea cu eventualul partener. Romantismul care pluteste in aer va fi de mare ajutor in stabilirea unei legaturi pasionale.
     Spre finele lunii ar putea sa apara ceva probleme in cuplu, mai ales daca voi, Varsatorii, va veti lasa inlantuiti de problemele profesionale si veti uita de familie.

BANI SI CARIERA
     Cresterea profesionala va fi destul de accentuata luna aceasta. Veti fi sustinuti din multe parti, ceea ce este absolut excelent. Vi se va crea un fond psihic foarte prielnic pentru a va concentra pe problemele profesionale si de a le rezolva cu succes. Este un moment prielnic pentru extinderea unei afaceri, pentru a pune bazele unor noi parteneriate, pentru noi inceputuri in domeniul financiar.
     Totusi, riscurile asumate in acest domeniu trebuie sa fie moderate, chiar daca si castigurile vor fi tot la fel. E mai bine sa risti putin si sa castigi putin decat sa risti mult si sa pierzi la fel de mult, chiar daca exista si sansa de a castiga pe masura.

SANATATE
     Veti avea o sanatate cam delicata pe parcursul acestei luni. Orice exces, orice intrecere a masurii va va produce dezechilibre, care ar putea sa va afecteze starea de sanatate pe termen lung. De aceea, aveti grija sa nu exagerati, ba chiar sa mai reglati anumite lucruri care vi se pare ca nu sunt bune in dieta si in activitatea fizica si odihna.

TOP