Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru tigru luna mai 2021

Tigru

      Se anunta a fi o luna plina de satisfactii, asa ca puteti fi fericiti ca eforturile pe care le veti depune, in aceasta perioada, vor fi incununate de succes. Este bine sa va puneti la lucru intreaga capacitate creativa, abilitatile practice sau orice alte atuuri mai detineti, pentru a va evidentia, mai ales daca doriti sa cresteti din punct de vedere profesional. Nu va va lipsi increderea in propriile forte si optimismul, asa incat ar fi pacat sa stati deoparte si sa pierdeti ocaziile care nu vor intarzia sa apara. Dispuneti de energie suficienta pentru a va pune in valoare, pentru a utiliza din plin de abilitatile si de experienta de care dispuneti.
      Din punct de vedere profesional, nu va temeti de munca sustinuta, mai ales daca va place ceea ce faceti. Este important sa puneti suflet in proiectele pe care le desfasurati, ceea ce va va ajuta sa obtineti rezultate excelente. Nu luati in seama barfele, zvonurile si alte elemente care ar putea sa va perturbe activitatea si sa va abata atentia de la ceea ce este important. Probabil ca acesta este si scopul, de aceea este bine sa nu dati satisfactie celor care ar putea sa-si doreasca, chiar daca numai in secret, sa esuati. Folositi-va de contactele pe care le aveti in domeniu, pentru a fi la curent mereu cu noutatile. Situatia materiala nu va fi deloc proasta, avand in vedere ca munciti din greu pentru fiecare banut. Si mai bine ar fi sa vedeti care ar putea fi modalitatile prin care sa va puteti investi rezervele de bani, daca exista, in mod constructiv. Nu va lunecati cu firea sa impumutati bani persoanelor care nu prezinta incredere, mai ales dintre rudele apropiate.
      Din punct de vedere personal, nu ar fi rau sa va ganditi, fie si numai pentru aceasta data, sa rupeti barierele conventionalului si sa faceti ceva deosebit, de ce nu, in compania partenerului de relatie. E drept ca, de regula, nu sunteti persoane prea conformiste, decat atunci cand este neparat nevoie, de aceea poate ar fi bine sa reveniti la starea voastra initiala si sa va si distrati. Veti vedea ca, astfel, veti da mult mai mult randament, atat profesional, cat si in relatia sentimentala. Mici escapade alaturi de partener vor face extrem de bine relatiei, o vor consolida. Cei singuri ar trebui sa profite de fiecare ocazie de a intra in contact cu diverse persoane, ar trebui sa-si largeasca cercul cunostintelor, daca doresc sa-si gaseasca perechea.
      Avand in vedere ca nu se anunta o perioada foarte aglomerata, daca veti sti sa va organizati bine timpul, nu vor fi probleme in a va gasi, destul de des, momente de respiro, pe care sa le folositi din plin pentru a va remonta si a va mentine intr-o forma fizica de invidiat. Este o perioada buna pentru cei care isi doresc sa initieze o cura de slabire; ar fi un gen de proiecte ce vor fi incununate de succes, mai mult sau mai putin. Binenteles ca depinde si de vointa fiecarui individ in parte.

TOP