Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru tigru luna martie 2021

zodia Tigru

      Nu aveti dispozitia necesara pentru a accepta, de buna voie, ceea ce viata v-a harazit sa traiti in aceasta perioada; incercati sa va razvratiti, insa aveti mare grija. De cele mai multe ori poate fi vorba despre un consum inutil de energie. Si, daca veti incerca sa va pastrati legaturile cu lucruri care nu mai sunt viabile sau care nu mai exista, atunci va fi la fel de rau. Mentinerea contactului cu realitatea este foarte importanta, un aspect care poate sustine succesul sau poate determina esecul demersurilor voastre din aceasta luna. Contextul astral va sprijina in actiuni realiste, cu sanse reale de materializare, insa nu veti avea sanse de succes in demersuri fanteziste, cu sanse reduse de a se transpune in realitate. In unele cazuri, ar putea sa mearga transformarea viselor in realitate, insa pentru voi, acum, in perioada la care ne referim, acest lucru este imposibil.
      In ceeea ce priveste munca voastra, veti fi foarte tenace, va veti urmari obiectivele cu foarte mare consecventa, asa cum va este in obicei; de aceea, vor fi putini cei care vor incerca sa vas tea in cale, avand in vedere ca sunteti cunoscuti ca fiind dintre cei care nu renuntati atat de usor la ceea ce v-ati propus. Cu atat mai bine, pentru ca astfel nu mai trebuie sa va consumati energiile pentru a contracara actiunile contrare intreprinse de adversarii vostri. De asemenea, o mare parte dintre prieteni va vor fi alaturi, la fel si membrii familiei, astfel incat suportul de care veti beneficia va va oferi o mare incredere in fortele proprii, ceea ce, incontestabil, ar trebui sa va propulseze inainte. Daca veti fi atenti la ceea ce se intampla in jururl vostru, nu veti scapa nici o ocazie fericita pe care soarta v-o pune in fata.
      Periculos este urmatorul fapt: avand atata incredere in fortele proprii, facand atat de multe si avand, de cele mai multe ori, si succesul scontat, ati putea cadea intr-o extrema nedorita; aceea de a cere si celor din jur, lucruri cat mai marete. Insa, este foarte posibil ca cei carora le impuneti aceste lucruri sau nu fie capabili sa le realizeze sau, pur si simplu, sa nu aiba o perioada la fel de buna ca voi. De aceea trebuie sa fiti intelegatori cu cei din jur sis a-I apreciti, pe fiecare, la justa valoare, fara a face uz prea mult de criticism. Va fi o provocare pentru voi, insa cum nimic nu pare imposibil, ar trebui sa faceti fata cu brio!
      Cresterea increderii de sine va poate scapa si de unele manifestari psihosomatice care, este posibil sa apara la inceputul perioadei. Dispozitia va fi, in general, pozitiva; depinde de voi sa o mentineti astfel, facand abstractie de anumite meruntisuri pentru care, chiar nu este nevoie sa puneti suflet inutil.

TOP