Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru tigru luna noiembrie 2023

zodia Tigru

     Luna aceasta trebuie sa va concentrati eforturile pentru bunastarea familiei si afacerilor. Exista o multitudine de posibilitati, care trebuie fructificate la justa lor valoare, astfel incat sa ofere randament maxim. Si aveti tot ce va trebuie pentru a face acest lucru. Luati in considerare toate faptele, inainte de a lua o hotarare decisiva.
      Spre deosebire de modul in care va prezentati de obicei, in aceasta perioada se pare ca va doriti o incetinire a ritmului, o existenta intr-un mediu pasnic, linistit. Din pacate, mai ales din punct de vedere relational, se pare ca nu veti avea parte de linistea mult dorita. Atat in particular, cat si in viata profesionala, veti intalni o serie de personaje care numai caracter nu par sa aiba. Desi tanjiti dupa o discutie serioasa, cu o persoana la fel de serioasa si interesata de aceleasi lucruri care va captiveaza si pe dumneavoastra, sansele sunt mici sa o intalniti. In schimb, veti avea parte de o multime de intalniri de care veti cauta sa scapati cat mai repede posibil. Toata aceasta situatia va provoaca o stare de nervozitate care va fi dominanta lunii.
      Domeniul profesional pare singurul care va merge asa cum doriti. Incercati sa ignorati intalnirile care nu sunt pe placul dumnevoastra, concentrandu-va asupra muncii, ceea ce, din acest punct de vedere, este benefic. Datorita aspectelor negative legate de relationare, s-ar putea sa aveti foarte multe de castigat in viata profesionala.
      Daca relatiile interpersonale nu merg chiar asa cum trebuie, macar relatiile sentimentale sa fie pe placul dumneavoastra. Si, se pare ca, pana la un punct, asa va fi. Insa, momentele neplacute sau tensionate nu vor lipsi nici in aceasta zona, asa incat trebuie sa va pregatiti sufleteste si pentru asemenea clipe. Daca mai reusiti sa gasiti putere, abordati o atitudine cat mai ponderata, pentru a nu provoca noi dificultati in relatiile cu apropiatii.
      Din punct de vedere al sanatatii, sunteti predispusi la iritatii, la boli de piele, poate si din cauza stresului. Recomandabil ar fi sa sporiti masurile de igiena, pentru a preveni aparitia acestui tip de afectiuni. Rezervati-va timp pentru dumneavoastra, incercati, pe cat posibil, sa evitati persoanele care va displac si in compania carora nu va simtiti bine, faceti in asa fel incat sa va menajati sanatatea psihica.
      Avand in vedere ca ceea ce va doriti nu coincide cu ceea ce vi se ofera, se pare ca va fi o luna destul de dificil de suportat.

TOP