Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru tigru luna aprilie 2020

Tigru       Norocul va fi de partea voastra in aceasta luna, atata timp cat veti da si voi tot ce puteti: munca sustinuta si implicare 100%. Daca veti fi dispusi sa va dedicati trup si suflet activitatilor pe care le desfasurati, nu exista pericolul de a nu reusi in ceea ce v-ati propus, chiar daca unele obiective sunt realmente indraznete. Perseverenta si o oarecare doza de incapatanare sunt binevenite si vor oferi liantul perfect in toate actiunile voastre. Conteaza foarte mult si anturajul profesional; sa speram ca, de-a lungul timpului, ati stiutsa va apropiati colaboratorii, astfel incat sa puteti conta pe ei, in momentele in care aveti mai mare nevoie de sprijin.
      Viata profesionala va va oferi satisfactii, daca veti munci cu indarjire. Atata timp cat sefii vor fi multumiti, si voi veti castiga. Pentru oamenii de afaceri este o perioada foarte buna pentru initierea unor noi proiecte si nu e cazul sa fiti tematori, deoarece astrele sunt de partea voastra. Va puteti permite sa va implicati si in proiecte cu o miza mai mare, chiar daca si riscurile pe care vi le veti asuma sunt ceva mai crescute ca de obicei.
      Castigurile financiare vor fi in perfecta concordanta cu eforturile pe care le veti depune. Si pentru ca sunteti pregatiti sa munciti din rasputeri, atunci si rasplata financiara va fi multumitoare. Incercati totusi sa va chivernisiti cat mai bine castigurile, ba chiar sa incercati sa mai puneti si cate ceva deoparte, in asa fel incat in momentele in care lucrurile nu vor mai merge la fel de bine, sa puteti sa dispuneti de capital care sa va ajute sa rezistati.
      Viata sentimentala este, categoric, pe planul doi luna aceasta, fapt pentru care va veti confrunta cu o serie de reprosuri din partea partenerilor de relatie, care nu va vor pica deloc bine. Justificarile referitoare la lipsa timpului nu prea va vor fi de folos. Veti fi intelesi si sustinuti, insa numai pana la un punct. Daca se pune problema ignorarii si a neimplicarii, atunci lucrurile se vor complica fara doar si poate. Cei singuri vor trebui sa se straduiasca mult mai mult daca isi doresc inchegarea unei relatii stabile si de durata. Daca nu vor acorda decat atentie trecatoare potentialului partener, daca acesta va aparea in peisaj, atunci lucrurile se vor indrepta, din start, intr-o directie gresita, si totul se va finaliza, cu certitudine, cu un esec.
      Veti avea o stare de sanatate optima, in masura in care va veti lasa timp sa va ingrijiti si de propria persoana. Daca veti alege sa ignorati regulile elementare de igiena ale alimentatiei si somnului, s-ar putea sa va pricopsiti cu unele afectiuni care se pot chiar acutiza pe parcursul perioadei. Invatati sa renuntati atunci cand este cazul si nu va consumati energiile inutil, pe lucruri inutile.

TOP