Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru varsator luna noiembrie 2023

Varsator

      Luna aceasta, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, este foarte posibil sa fiti mult mai stimulati in plan spiritual; interesul vostru va migra catre subiecte ceva mai deosebite, pentru care ste posibil sa nu prea va gasiti interlocutori, in cercul vostru de cunoascuti. Unii dintre voi ar putea avea o evolutie total ciudata in aceasta perioada, ceea ce va va cam izola de restul lumii. Nu este recomandabil sa urmati prea mult acest trend. Starea voastra de sanatate ar putea sa solicite o atentie deosebita, de unde si gandurile voastre indreptate catre subiecte de interes spiritual. Veti fi, insa, destul de pozitivi, iar acest lucru este esential, pentru a imprima un trend pozitiv evolutei voastre din aceasta luna. Relatiile cu cei din jur s-ar putea sa aiba oarecum de suferit, insa daca veti fi dispusi sa faceti unele compromisuri, lucrurile vor evolua rapid spre bine.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu este o luna foarte favorabila pentru relatiile sentimentale; sunteti destul de concentrati pe alte chestiuni, de aceea planul sentimental ajunge undeva, in background, nemaiintersandu-va, in mod deosebit, relatiile cu sexul opus. In cuplu, vor exista momente destul de tensionate, mai ales daca partenerii nu vor face efortul de a incerca sa va inteleaga starea de spirit si trairile din prezent; pe de alta parte, nici voi nu trebuie sa intindeti coarda mult de mult.

BANI SI CARIERA
      Este o perioada putin potrivita pentru a va lansa in parteneriate de afaceri noi; nu sunteti in masura sa va concentrati suficient pentru pentru a lua decizii in acest sens. Vor fi intarzieri in evolutiile carierei, chiar se vor inregistra unele esecuri care va vor lasa, cu siguranta, un gust amar. Responsabilitatile obisnuite vor trebui indeplinite, insa va va fi destul de greu pentruuu voi. Luna aceasta nu va fi deloc favorabila, in ceea ce va priveste, nici pentru o evolutie profesionala satisfacatoare, nici pentru castiguri financoare multumitoare.

SANATATE
     Veti fi mult mai sensibili, in perioada aceasta, din punct de vedere sentimental; sufleteste, puteti fi foarte usor destabilizati, asa ca trebuie sa aveti grija la acest aspect. Este posibil sa va confruntati cu depresie, in unele cazuri, destul de puternica.

TOP