Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru varsator luna martie 2021

Varsator      Luna aceasta va va oferi posibilitatea si oportunitatile necesare pentru a arata tuturor ceea ce puteti face; aveti calitatile si capacitatea, insa trebuie sa vi le faceti cunoscute, trebuie sa va afirmati intr-un fel sau altul, daca doriti sa fiti remarcati. Si, mai ales, puteti face exact ceea ce va place si cum va place, asa ca veti avea parte, intre timp, si de destula distractie. Primele trei spatamani ale lunii vor fi, astfel, pline de evenimente placute si care va vor sustine o stare de spirit pozitiva. Ultima saptamana va aduce o serie de dificultati pentru rezolvarea carora va trebui sa va puneti la bataie o serie de abilitati pe care nu le folositi de obicei.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     S-ar parea ca acest segment al vietii nu va va pune probleme deosebite. Totusi, aveti grija cum ii tratati pe cei apropiati. Unii dintre ei s-ar putea simti nedreptatiti si ar putea exprima sentimente de nemultumire la adresa dumneavoastra. Din acest punct de vedere, trebuie sa va controlati ceva mai mult si sa actionati cu mai multa obiectivitate. Daca va veti lasa condusi de impulsuri sau daca nu veti acorda acestor chestiuni importanta care trebuie este posibil ca sentimentele de nemultumire sa se perpetueze si sa se acutizeze in timp.

BANI SI CARIERA
     Viata profesionala poate fi extrem de productiva in aceasta luna, insa nu e imposibil sa apara si o serie de impedimente in calea succesului, mai ales daca nu va veti da tot interesul pentru a face ceea ce v-ati propus. Sincronizarea in timp se pare ca va fi foarte importanta. Adica, trebuie actionat la timpul potrivit. O interventie tardiva se poate sa nu mai aiba deloc efectul scontata, ba chiar poate sa nu mai aiba absolut nici un efect.
     Este o perioada in care ar fi bine sa va mobilizati pentru a arata de ce sunteti in stare. S-ar putea sa obtineti fie o marirea de salariu, fie acea promovare pe care v-o doriti de mai multa vreme. Nimic nu va veni insa, fara ca implicarea dumneavoastra sa fie totala.

SANATATE
     Atata timp cat nu va ignorati starea de sanatate si nu faceti excese, nu ar trebui sa apara probleme de sanatate. Optati pentru moderatie, incercati sa va organizati mai bine timpul, astfel incat sa aveti si momente de relaxare, care sa va permita sa va reincarcati bateriile. Nu se poate sa munciti non-stop, pentru ca orice exagerare se plateste. Si oricum, nici randamentul nu va fi cel asteptat, in nici o activitate, daca alegeti sa mergeti pana la extrem.

TOP