Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru varsator luna iulie 2020

Varsator

      Evolutiile pozitive se vor lasa putin asteptate; luna nu va incepe intr-o nota foarte fericita, pentru voi, nativii acestei zodii. Insa, pana spre final, lucrurile se vor imbunatati considerabil. Un oarecare regres s-ar putea inregistra in viata personala, in relatia de cuplu; insa, cu putina atentie si rabdare, ati putea face ca lucrurile sa nu devina, cu-adevarat, grave. In plan financiar, pare ca sunteti pe pozitii de forta; castigurile ar putea sa se multiplice, ca si posibilitatile de a le folosi in mod constructiv. Informati-va foarte bine inainte de a face pasi decisivi, in oricare directie. Va fi o luna plina de evenimente, de aceea trebuie sa fiti mereu pregatiti sa actionati in consecinta. Uneori ati putea fi luati prin surprindere, ceea ce poate reprezenta o provocare si mai mare. In contextul unor astfel de evolutii multiple si surprinzatoare, este foarte posibil sa apara unele tensiuni mentale, care sa va influenteze atitudinea. In anumite situatii, va fi extrem de necesar sa va controlati impulsivitatile, astfel incat sa nu deteriorati relatii pe care le-ati construit cu multa munca, pe parcursul a indelungi perioade de timp. Petreceti timp cu prietenii, pentru a va ridica moralul, atunci cand simtiti nevoia. Nu ignorati problemele care ar putea sa apara, ci implicati-va activ in rezolvarea lor.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Prima parte a lunii nu este deloc favorabila reusitelor in plan sentimental; va trebui sa va impuneti rabdare. Voi celibatarii, trebuie sa asteptati ultima parte a perioadei, pentru a face miscari decisive in materie de dragoste. Relatiile care vor incepe in prima parte a perioadei, nu vor avea prea mari sanse de reusita. In familie, unele dispute pot sa se acutizeze nedorit de mult; din pacate, tendinta voastra generala este de a va eschiva, ceea ce poate fi extrem de nociv pentru voi. In cazul in care veti alege sa ignorati, sa nu va mirati ca finalul lunii va va prinde intr-o relatie puternic afectata sau poate in pragul rupturii.

BANI SI CARIERA
      Oportunitatile de a castiga bani vor aparea destul de des, pe parcursul acestei luni. Importanta va fi reactia voastra, prinderea momentului oportun pentru a actiona; nimeni nu o sa va roage frumos sa va implicati. Initiativa va apartine in totalitate. Este posibil ca o parte din bugetul vostru de luna aceasta sa fie inghitit de un proiect mai vechi, care acum cunoaste o faza cu multe cheltuieli. Este bine sa tineti lucrurile din scurt, astfel incat sa nu aveti probleme mai tarziu. In cariera, va fi nevoie sa relationati mai bine cu cei din jur, daca doriti sa fiti luati in considerare pentru o eventuala promovare.

SANATATE
     Luna aceasta ar putea fi putin cam stresanta, astfel incat va fi nevoie sa va pregatiti fizic si psihic pentru aface fata provocarilor. Incercati sa va odihniti asa cum trebuie, gasiti timp si pentru voi, macar din cand in cand, si nu mai mancati mancaruri tip fast-food. Acestea din urma pot sa va afecteze grav si sanatatea si performantele profesionale, pentru ca nu contin substante sanatoase.

TOP