Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru varsator luna februarie 2024

Varsator      Casa familiei este mai puternica decat casa carierei, in ceea ce va priveste, pentru luna aceasta. Chestiunile domestice si cele emotionale vor fi in prim plan. Profitati de climatul astral favorabil pentru a finaliza cu problemele personale - de cuplu, cu apropiatii, cu prietenii, etc. -  unele dintre ele dovedindu-se extrem de sacaitoare. Persoanele din jurul vostru, apropiatii vostri si interesele lor se vor dovedi a fi mai importante decat propriile voastre ambitii. Va trebui sa incercati sa va adaptati din mers evenimentelor care se vor succede in viata voastra. Imaginea sociala va fi importanta pentru atingerea obiectivelor voastre fara a face eforturi iesite din comun. Puteti sa va aplecati asupra reamenajarii casei, a unor hobby-uri care sa va incante, asupra unor activtati alaturi de prieteni, care sa va ajute sa va relaxati.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Se anunta turbulente in ceea ce priveste trairile sentimentale; relatiile de cuplu vor trece prin perioade pline de provocari; ca urmare, multe din relatiile cu probleme se afla in pericol de a se destrama, daca partenerii nu vor sti sa gestioneze situatia. Pe de alta parte, relatiile solide vor trece cu bine peste aceste incercari, iar coeziune cuplurilor se va intari. Este o perioada potrivita pentru flirturi ale celibatarilor, pentru distractie si pentru a cunoaste potentiali parteneri. Abia spre finele lunii, se poate ca unele dintre aceste aventuri sa-si dovedeasca rezistenta si profitabilitatea pentru viitor.

BANI SI CARIERA
      Nu veti avea probleme financiare pe parcursul acestei luni, decat daca vi le veti face singuri, cheltuind peste masura sau aventurandu-va in cine stie ce intreprinderi financiare riscante. Eforturile financiare vor fi sustinute si de partenerul de relatie; capitalul pentru proiectele stabilite va putea fi obtinut fara eforturi foarte mari. Investitiile speculative vor putea fi luate in considerare abia in a doua parte a lunii, dar si atunci trebuie abordate cu prudenta si calculate bine riscurile pe care le implica.
      Din pacate, climatul astral nu este foarte favorabil ascensiunii profesionale pentru nativii acestei zodii. Cel mai intelept ar fi sa va concentrati pe a face planuri pentru proiecte viitoare.

SANATATE
     Climatul astral avertizeaza asupra unei stari de sanatate mai fragile, mai ales in prima parte a lunii. Este nevoie sa va odihniti mai bine, sa mancati mai sanatos, sa va manageriati mai bine emotiile, starea de spirit. Implicandu-va in activitati dragi voua, va veti putea sustine optimismul si o stare psihica buna.

TOP