Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul pentru varsator luna aprilie 2020

Varsator

     Chestiunile legate de munca vor prevala, in perioada aceasta, in fata celor legate de familie si viata personala. Veti fi foarte absorbiti de tot ceea ce tine de profesie, de ascensiunea in cariera si veti da mai mult mai putina importanta trairilor personale si relatiilor pasionale.
     Trebuie sa fiti ceva mai flexibili si sa acceptati ofertele bine intentionate de colaborare cu cei din jur, pentru ca in acest fel veti reusi sa va atingeti mai repede si mai usor obiectivele. Chiar daca va veti speti cu munca, rezultatele nu vor fi cu mult superioare, asa ca lasati-o mai moale si folositi timpul ramas si pentru altceva.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Dragostea va fi mai mult de distractie si mai putin pentru relatii serioase. Perioada nu este propice casatoriilor si nici inceperii unor relatii stabile, indiferent cat de bine intentionati ar fi portagonistii. Pur si simplu astrele nu sunt favorabile in acest sens. Incercati sa nu raniti pe nimeni in timpul « distractiei », pentru ca este posibil sa aveti parte, in viitor, de un tratament asemanator.
     Prima saptamana a perioadei este propice pentru femeile care isi doresc o sarcina.

BANI SI CARIERA
     Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, luna aceasta este o perioada excelenta pentru a va gasi jobul care vi se potriveste cel mai bine. Evolutiile in cariera nu vor fi spectaculoase, insa nici nu ar trebui sa fiti nemultumiti. Poate ca nu este inca momentul potrivit pentru acea promovare pe care o tot asteptati. Pentru afaceristi este o perioada propice pentru a va implica in noi afaceri, pentru a initia parteneriate profitabile. Calatoriile de afaceri vor avea rezultate satisfacatoare, asa ca, din acest punct de vedere veti fi destul de multumiti luna aceasta.
     Castigurile banesti vor fi si ele la un nivel satisfacator, chiar daca intotdeauna este loc si de mai bine. Totusi, nu incercati sa trisati, nici macar cu subtilitate, pentru castigarea unor bani in plus, pentru ca acest tip de demersuri se va solda cu insucces. Ba mai mult, s-ar putea chiar sa fiti demascati si facuti de rusine.

SANATATE
     Luna nu este foarte stresanta, atmosfera generala este relativ calma, astfel incat aveti posibilitatea de a va ingriji de propria persoana, de a va odihni si de a va revizui obiceiurile alimentare, mai ales daca stiti ca, destul de frecvent, calcati pe alaturi din acest punct de vedere.

TOP