Horoscop luna februarie 2024

      Citeste horoscopul lunar, cel mai bun horoscop european. Noi actualizam permanet aceste date, cu date cat mai exacte. Intra acum si verifica ce poti face luna aceasta si ce nu.

Berbec      Climatul astral va sustine in cariera, in chestiunile legate de activitatea profesionala. Planurile pe care deja vi le-ati facut pot fi puse in aplicare, fara retineri, pentru ca sansele de reusita sunt mari; puteti indrazni chiar mai mult ca de obicei, in aceasta privinta. Sarmul si abilitatile sociale va vor fi de mare folos in atingerea obiectivelor stabilite; de asemenea, uzati si de cercul de cunostinte pe care vi l-ati facut, in timp; veti putea, astfel, sa economisiti energie si timp pretios. Dragostea si activitatile sociale vor fi foarte favorizate, in timpul acestei luni.

Citeste mai mult...

Taur      Chestiunile ce tin de casa si familie, ca si cele emotionale, vor fi mai putin interesante pentru voi, in aceasta perioada, predominand interesul pentru ceea ce tine de dezvoltarea carierei, de domeniul profesional. Muncind din greu, cu eforturi si sudoarea fruntii, si cu multa imaginatie, va puteti atinge obiectivele pe care vi le-ati stabilit. Afacerile personale vor fi, in mod special, favorizate; interesele persoanelor dragi sunt importante, dar si ale voastre, in egala masura. Este nevoie sa uzati de atuurile personale, sa folositi unele artificii, pentru ca lucrurile sa mearga mai usor; daca puteti obtine mai simplu ceea ce va doriti, de ce sa nu faceti astfel? Va trebui sa acordati atentie parteneriatelor si lucrului in echipa, care vor avea un rol important in ecuatia acestei luni.

Citeste mai mult...

Gemeni      Obiectivele personale si evolutia in cariera va vor interesa, in mod deosebit, pe perioada acestei luni, insa nu doriti sa neglijati celelalte aspecte ale vietii voastre, mai ales cand acestea va reclama atentia. Imbunatatirea abilitatilor profesionale prin cursuri de specializare si supra specializare reprezinta un deziderat important pentru voi; de asemenea, obtinerea unor astfel de acreditari poate da un avant puternic carierei voastre. Cercurile sociale in care activati vor supune atentiei probleme de importanta semnificativa, care vor cere o implicare activa pentru rezolvarea lor. Actiunile independente nu vor avea succes; va fi foarte favorizata activitatea in echipa, alaturi de persoane care va sprijina de obicei.

Citeste mai mult...

Rac      Casa carierei este mult mai puternica, luna aceasta, din punctul vostru de vedere, astfel incat veti fi inclinati sa acordati mai multa atentie vietii profesionale, in detrimentul chestiunilor domestice, personale. Mai mult decat atat, perspectivele in business sunt absolut infloritoare, asa ca chiar va fi dificil sa rezistati tentatiei. Devine aproape firesc ca trebuie sa va ocupati mai mult de cariera, din aceasta perspectiva. Problemele domestice pot sa mai astepte; aceasta idee este, insa, generatoare de mari tensiuni la nivel domestic, tensiuni pe care cu greu le veti aplana, daca nu veti intelege sa va impartiti timpul, in mod egal, intre profesie si familie sau daca, printr-un noroc, aveti un partener care sa va inteleaga si sa va sustina in demersurile voastre.

Citeste mai mult...

Leu      Si pentru voi, cariera va fi importanta in aceasta perioada. Intrevedeti sansele care vi se ofera si ardeti de nerabdare sa va atingeti obiectivele fixate; conteaza, insa, si cum faceti asta. Respectarea eticii este foarte importanta; corectitudinea trebuie sa guverneze fiecare actiune, daca doriti ca satisfactiile sa fie totale, iar voi sa puteti sa va bucurati din plin de rezultatele eforturilor depuse. Chestiunile domestice si armonia emotionala sunt doua elemente care se vor mentine in plan secundar, pe intreg parcursul perioadei. Ambitiile personale vor fi extrem de importante pentru voi. Sarmul innascut va va fi de mare ajutor, in demersurile pe care le veti initia.

Citeste mai mult...

Fecioara      Luna aceasta ar trebui sa va orientati mai mult spre cariera si spre oportunitatile de businsess care vi se ofera; dar nici familia sau chestiunile ce o privesc, nu ar trebui ignorate. Ideal ar fi sa gasiti un echilibru intre aceste doua componente majore ale vietii voastre, care sa nu prejudicieze nici pe una, nici pe cealalta; totusi, situatia reala va fi cu totul alta. Eforturile personale intense vor fi esentiale in atingerea obiectivelor stabilite. Calea pe care ati adoptat-o este cea care vi se potrieste cel mai bine pentru a va transforma viata asa cum va doriti. Nu este nevoie sa tineti seama de capriciile celor din jurul vostru.

Citeste mai mult...

Balanta      Casa familiei este dominanta, din perspectiva voastra, in perioada acestei luni. Nu se pune problema de a lasa deoparte alte planuri ale vietii voastre, insa chestiunile ce tin de partea personala a vietii voastre vor fi dominante. Puteti sa va sporiti forta psihica si sa va faceti mediul familial cat mai placut pentru voi si pentru cei dragi. Independenta se manifesta doar prin prisma necesitatilor domestice, in afara realitatilor familiei. Obiectivele personale sunt ambitioase, iar planetele din contextul vostru astral va indeamna sa le atingeti cu mult curaj si perseverenta. Nu este cazul sa deveniti agresivi, insa nu trebuie sa renuntati usor la ceea ce va doriti si este bine pentru voi si apropiatii vostri. Luna aceasta veti fi mai mult inclinati spre spiritual, spre filosofic, spre ezoteric.

Citeste mai mult...

Scorpion      Din pacate, in aceasta perioada nu veti fi foarte interesati de ceea ce se intampla in plan profesional; ascensiunea in cariera nu mai este sustinuta de o motivatie potrivita. In schimb, chestiunile familiale, cele care se refera la problemele apropiatilor si la interesele lor, vor fi in prim plan. Energia nu va lipseste pentru nimic din ceea ce va propuneti sa realizati; in unele cazuri, contexul astra va va sustine, in altele nu. Mai ales in prima parte a lunii, astrele sunt favorabile rezolvarii chestiunilor domestice, familiale; in ultima parte a lunii, accentul se muta inspre planul profesional, tinand cont, in continuare, de familie si interesele acesteia. Talentul vostru de negociatori va fi pus la incercare din plin, in conditii dintre cele mai neobisnuite.

Citeste mai mult...

Sagetator      Atentia voastra este indreptata, in mod special, catre planul domestic al vietii, precum si spre aspectele emotionale, pe parcursul lunii acesteia. Chestiunile referitoare la cariera vor trece undeva in planul secund. Relatiile cu membrii familiei, cu apropiatii, vor fi dominante; intalnirile organizate, eventual petrecerile, trebuie folosite ca prilejuri de a consolida legaturile cu aceste persoane, de a strange relatiile de familie. Problemele juniorilor, vor fi, de asemenea, mereu in prim plan, avand in vedere ca si contextul astral indica o orientare puternica in acest sens. In ceea ce va priveste pe voi personal, puteti, fara indoiala, sa decideti singuri cursul actiunii si sa il urmati fara ajutorul celorlalti; v-ar fi, insa, mai usor, sa mai aveti, din cand in cand, si cate un sprijin.

Citeste mai mult...

Capricorn      Climatul astral nu va vine in ajutor atunci cand este vorba despre porblemele ce tin de profesie sau alte tipuri de activitati de acest gen; pe de alta parte, este favorizata implicarea activa si evolutia pozitiva a chestiunilor legate de casa si familie. Pentru voi, majoritatea lucrurilor se vor intampla foarte incet, iar acest lucru este bun, avand in vedere ca aveti nevoie de timp pentru a va reface energiile, de la un eveniment important la altul, de la o zi la alta. Perioada acestei luni va prezenta o dulaitate; in unele perioade veti manifesta tendinte de independenta fata de ceilalti, in alte momente veti fi chiar foarte dependenti de anumite persoane. Va trebui sa va bazati pe adaptabilitate si pe aptitudinile sociale pentru a va atinge obiectivele propuse.

Citeste mai mult...

Varsator      Casa familiei este mai puternica decat casa carierei, in ceea ce va priveste, pentru luna aceasta. Chestiunile domestice si cele emotionale vor fi in prim plan. Profitati de climatul astral favorabil pentru a finaliza cu problemele personale - de cuplu, cu apropiatii, cu prietenii, etc. -  unele dintre ele dovedindu-se extrem de sacaitoare. Persoanele din jurul vostru, apropiatii vostri si interesele lor se vor dovedi a fi mai importante decat propriile voastre ambitii. Va trebui sa incercati sa va adaptati din mers evenimentelor care se vor succede in viata voastra. Imaginea sociala va fi importanta pentru atingerea obiectivelor voastre fara a face eforturi iesite din comun. Puteti sa va aplecati asupra reamenajarii casei, a unor hobby-uri care sa va incante, asupra unor activtati alaturi de prieteni, care sa va ajute sa va relaxati.

Citeste mai mult...

Pesti      Aceasta luna va fi dominata de chestiunile domestice si familiale. De asemenea, aspectele psihologice ale vietii sunt de interes pentru voi, nativii acestei zodii. Daca veti beneficia de stabilitate din punct de vedere emotional, nu veti avea probleme in a face planuri pentru dezvoltarea voastra viitoare, personala si profesionala. Puteti sa va folositi din plin de atuurile de care dispuneti, pentru a va asigura de atingerea obiectivelor pe care vi le-ati stabilit. Nu este un moment foarte bun pentru a face declaratii de independenta, in conditiile in care sunteti organic legati de familie si de problemele acesteia.

Citeste mai mult...

Minimalismul si semnele zodiacale

Majoritatea persoanelor, mai ales in civilizatiile vestice, sunt obisnuite cu abundenta; societatea consumatorista indeamna la acumulare de bunuri, la cumpararea de produse dintr-o extrem de mare varietate. Unora le este foarte greu sa reziste reclamelor agresive care indeamna la achizitia de produse; exista, totusi, unii indivizi care pot trai cu foarte putin, care chiar evita sa se incarce cu grija inutila a prea multor bunuri detinute. Sunt persoane care nu isi doresc apartamente sau case imense, pentru ca pur si simplu nu le este necesar atata spatiu, nu isi achizitioneaza decat atatea haine cate le sunt strict necesare pentru activitatile zilnice, strictul necesar pentru birou, pentru casa, etc. Si nu este vorba despre faptul ca nu isi pot permite mai mult; pur si simplu, nu este in firea lor sa adune lucrui care nu le sunt necesare. Unii pot considera ca intretinerea unei case prea mari ia din timpul necesar pentru alte activitati, mai elocvente, mai importante, altii calatoresc mult si au nevoie sa isi poata aduna rapid ceea ce le este necesar pentru aceste calatorii, etc. Un spatiu mic nu trebuie aglomerat cu lucruri inutile, pentru ca nu poate fi intretinuta curatenia daca exista o sumedenie de lucruri in cale. Deci, minimalismul innascut al unei persoane, este intretinut de rationamente logice, astfel incat, aceste persoane vor fi mereu genul frugal, care nu vor cheltui nimic mai mult decat le este absolut necesar.

Minimalismul poate fi o caracteristica dominanta de caracter, iar, din punct de vedere astrologic, se poate stabili care dintre semnele zodiacale din horoscop prezinta aceasta trasatura dominanta.

Fecioara. Nativii Fecioara sunt persoane care iubesc ordinea; le place sa gaseasca lucrurile acolo unde le-au pus, sunt persoane foarte organizate. Nu le trebuie foarte multe lucruri pentru care sa piarda timp a le organiza; isi iau doar strictul necesar, lucruri de care au neaparata nevoie si fara de care nu isi pot realiza activitatile zilnice. Sunt constienti ca nu ar putea mentine ordinea pe care si-o doresc, intr-un spatiu aglomerat; dar, mai presus de asta, sunt firi practice, considerand ca nu este nvoie sa cheltuie bani pe lucruri de care nu au nevoie.

Scorpion. Minimalismul nativilor Scorpion se manifesta la un alt nivel; ei nu sunt minimalisti doar la nivel material, ci si la nivel relational. Nativul Scorpion nu va intretine, niciodata, relatii inutile. Prefera sa aiba cativa prieteni pe care sa se poata baza, in loc de o sumedenie fara nici o valoare. Sunt genul care se implica total in orice fel de relatie: de dragoste, de prietenie, profesionala, dar solicita, de la parteneri, acelasi lucru. Tradarea este, pentru nativii Scorpion, aproape cel mai rau lucru care li se poate intampla; sunt firi vindicative si nu vor avea liniste pana nu se vor razbuna. Minimalismul relational al nativului Scorpion se vede inclusiv in social media; lista de prieteni a nativului Scorpion este, poate, cea mai frugala lista de prieteni vazuta in acest spatiu virtual.

Varsatorul. Nativul Varsator este o persoana care stie exact ceea ce vrea; uneori are o lista facuta dinainte, fie scrisa, fie in capul sau, de la care incearca sa nu se abata niciodata. Aceasta lista contine tot ceea ce le este necesar pentru a face ceea ce si-au propus si nimci mai mult. Nu este genul econom, care sa stranga pentru zile mai putin feiricte; tot ceea ce nu ii este necesar, redistribuie. Viata nativului Varsator se desfasoara in prezent; viitorul isi poarta singur de grija, din punctul lor de vedere. Intotdeauna va prefera un apartament mic si functional unei case mari, care sa ii consume pretiosul sau timp pentru intretinere. Timpul sau trebuie folosit pentru a creste spiritual, pentru a se dezvolta intelectual, pentru a-si extinde orizonturile cunoasterii, nu pentru treburi gospodaresti si alte lucruri prozaice de acest gen.

Scari din lemn stejar

Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

TOP