Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia pesti azi 11 decembrie 2018 (19 februarie - 20 martie)

Verifica horoscopul de astazi pentru pesti. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Pesti       Este posibil ca unele decizii luate in trecut sa fie astazi puse la incercare; va fi foarte important sa va mentineti calmul in fata problemelor care apar, in mod constant. Pentru a scapa de tensiunea acumulata in corp, ar trebui sa practicati un sport in aer liber; asta va face bine si trupului, si sufletului si psihicului vostru. Astrele prezic o perioada instabila pentru relatiile voastre, in special relatia cu partenerul. Este posibil sa va confruntati cu un conflict care poate afecta evolutia relatiei sau chiar cu o despartire. Imaginatia voastra va va fi de folos la locul de munca, unde ideile inovative va vor ajuta sa impresionati persoanele potrivite.

Foarte important click aici -> Horoscop pesti maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop pesti poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din pesti

Una dintre trasaturile de caracter pozitive majore ale nativilor din pesti este ca le place sa viseze; sunt visatori. Sunt, de asemenea, extrem de intuitivi atunci cand vine vorba de propria familie sau de prieteni. Acesti oameni sunt foarte creativi si mereu au cate ceva in lucru, in mintea lor. De aceea, sunt foarte buni in meserii care presupun creativitate, fantezie. Sunt intelectuali prin excelenta, dar si sensibili la suflet. Nativii din zodia pesti sunt si foarte gentili, cu o imaginatie bogata, foarte draguti. Au foarte multa compasiune pentru persoanele aflate in suferinta. Fiind artisti, fiind visatori, sunt persoanele perfecte pentru a cauta frumosul, in viata lor. Pentru ca sunt foarte intuitivi, au posibilitatea de a analiza o situatie din mai multe perspective. Inteleg foarte bine care este diferenta intre partea buna si cea mai putin buna a unei situatii. Nu sunt oameni egoisti; pot fi influentati, sunt maleabili.

A. Nativii din pesti sunt plini de compasiune

Nativii din pesti au o mare compasiune deosebita pentru cei mai putin norocosi decat ei; empatizeaza puternic cu persoanele aflate in suferinta. Uneori resimt taririle acestor persoane ca si cum ar fi ale lor; au o remarcabila capacitate de a se pune in pielea celuilalt. Ajuta mereu atunci cand pot, chiar daca asta inseamna sa faca ei insisi unele sacrificii. Semn de apa, pestii sunt emotionali; ajuta pe ceilalti sa indeparteze, sa "spele" necazurile, le rezolva pentru cei care au probleme. Este un semn asociat cu sacrificial si caritatea. Mai mult decat alte semne zodiacale, nativii din pesti trec peste interesele proprii, pentru interesele celor dragi. Nativii din pesti nu sunt genul care sa judece; accepta foarte multe, oamenii asa cum sunt ei. Sunt genul care gasesc perfectiunea in imperfectiune. Sunt si foarte toleranti.

B. Nativii din pesti sunt foarte creativi

Personalitatea nativilor din pesti este guvernata de principiul dualitatii, o lupta continua intre planul spiritual si planul fizic. Nativii din pesti sunt profund creativi, spirite artistice; au o inspiratie bogata, fiind guvernati de Neptun, planeta inspiratiei si imaginatiei. Sunt foarte inzestrati, din acest punct de vedere. Este bine sa opteze pentru profesii care implica multa creativitate. In loc de logica si rationalitate, nativii din pesti se bazeaza pe intuitie, pe imaginatie, pentru a-si explica lucrurile. Sunt foarte deschisi ideilor noi, se adapteaza usor circumstantelor sau oricaror alte schimbari care s-ar putea petrece in viata lor. In cazul in care calatoresc, prefera locurile retrase, indepartate, neexplorate. Cu aceasta imaginatie debordanta, sunt, cu certitudine, inclinati spre creativitate si nu spre latura materiala. Este drept ca, uneori, nivelul lor de creativitate ii impiedica sa traiasca in lumea reala si sa dea piept cu situatii realmente complicate. Pe de alta parte, tocmai aceasta caracteristica a lor ii ajuta sa vada lucruri care scapa altora.

C. Nativii din zodia pesti sunt indivizi responsabili

Nativii din pesti sunt considerati a fi foarte muncitori, indiferent ce ar face; de asemenea, pun suflet, sunt foarte implicati. Nativii din pesti sunt interesati de calitate, nu de cantitate. Pentru nativii din pesti, munca nu poate fi facuta pe scurtatura; trebuie urmati toti pasii necesari. Termenele limita sunt facute pentru a fi respectate si chiar avansate; intarzierile sunt nocive si nu sunt acceptate. Daca se face un compromis legat de timp, in mod exceptional, niciodata nu se ajunge la compromis privind o calitate inferioara. Isi asuma responsabilitatea unei munci de calitate si o vor duce cu bine la capat. Nu le place sa refuze pe nimeni, insa, uneori, trebuie sa faca si asta, asa ca trebuie sa invete cum sa o faca; aglomerarea le provoaca stres inutil, nociv si pentru minte si pentru trup. Par sa fie prea visatori si prea implicati in lumea lor imaginara, creata de mintea lor creativa, pentru a duce o treaba la bun sfarist; insa tocmai toleranta, creativitatea si modul in care relationeaza cu cei din jur ii ajuta sa fie foarte buni lideri. Odata ce incep un lucu, nativii din pesti aduc toate abilitatile lor benefice la masa si se vor dovedi pregatiti de orice provocare. Nativii din pesti sunt oameni de cuvant, carora nu le place sa nu isi respecte angajamentele.

Horoscop pesti azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP