Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia pesti azi 28 noiembrie 2023 (19 februarie - 20 martie)

Pesti      In continuare, experimentati schimbari bruste de dispozitie, care se exteriorizeaza in atitudini contradictorii, realmente obositoare pentru cei din jur, derutante chiar. Nimanui nu-i este bine in preajma voastra cand sunteti in astfel de pase, asa ca s-ar putea ca, la un anume moment, sa va gasiti complet singuri. Nici voua insiva nu va fac bine aceste stari de spirit care va impiedica sa va concentrati spre lucruri importante, spre ceea ce aveti de facut. Si impactul negativ, atat in prezent, cat si in viitor, s-ar putea sa fie, de aceasta data, destul de puternic. Concentrati-va mai mult pe problemele ce tin de suflet. Apelati la putina introspectie, putina autoanaliza. Privind mai atent in interior, poate vet descoperi lucruri pe care nu le stiati despre propria persoana.

Horoscop zilnic pesti maine

Horoscop pesti maine

Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 29-11-2023 [...]
Horoscop pesti poimaine

Horoscop pesti poimaine

Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 30-11-2023 [...]
Horoscop raspoimaine pesti

Horoscop pesti raspoimaine

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile [...]

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din pesti

Una dintre trasaturile de caracter pozitive majore ale nativilor din pesti este ca le place sa viseze; sunt visatori. Sunt, de asemenea, extrem de intuitivi atunci cand vine vorba de propria familie sau de prieteni.

Acesti oameni sunt foarte creativi si mereu au cate ceva in lucru, in mintea lor. De aceea, sunt foarte buni in meserii care presupun creativitate, fantezie. Sunt intelectuali prin excelenta, dar si sensibili la suflet.

Nativii din zodia pesti sunt si foarte gentili, cu o imaginatie bogata, foarte draguti. Au foarte multa compasiune pentru persoanele aflate in suferinta.

Fiind artisti, fiind visatori, sunt persoanele perfecte pentru a cauta frumosul, in viata lor. Pentru ca sunt foarte intuitivi, au posibilitatea de a analiza o situatie din mai multe perspective.

Inteleg foarte bine care este diferenta intre partea buna si cea mai putin buna a unei situatii. Nu sunt oameni egoisti; pot fi influentati, sunt maleabili.

A. Nativii din pesti sunt plini de compasiune

Nativii din pesti au o mare compasiune deosebita pentru cei mai putin norocosi decat ei; empatizeaza puternic cu persoanele aflate in suferinta.

Uneori resimt taririle acestor persoane ca si cum ar fi ale lor; au o remarcabila capacitate de a se pune in pielea celuilalt. Ajuta mereu atunci cand pot, chiar daca asta inseamna sa faca ei insisi unele sacrificii.

Semn de apa, pestii sunt emotionali; ajuta pe ceilalti sa indeparteze, sa "spele" necazurile, le rezolva pentru cei care au probleme. Este un semn asociat cu sacrificial si caritatea.

Mai mult decat alte semne zodiacale, nativii din pesti trec peste interesele proprii, pentru interesele celor dragi.

Nativii din pesti nu sunt genul care sa judece; accepta foarte multe, oamenii asa cum sunt ei. Sunt genul care gasesc perfectiunea in imperfectiune. Sunt si foarte toleranti.

B. Nativii din pesti sunt foarte creativi

Personalitatea nativilor din pesti este guvernata de principiul dualitatii, o lupta continua intre planul spiritual si planul fizic.

Nativii din pesti sunt profund creativi, spirite artistice; au o inspiratie bogata, fiind guvernati de Neptun, planeta inspiratiei si imaginatiei. Sunt foarte inzestrati, din acest punct de vedere.

Este bine sa opteze pentru profesii care implica multa creativitate. In loc de logica si rationalitate, nativii din pesti se bazeaza pe intuitie, pe imaginatie, pentru a-si explica lucrurile.

Sunt foarte deschisi ideilor noi, se adapteaza usor circumstantelor sau oricaror alte schimbari care s-ar putea petrece in viata lor. In cazul in care calatoresc, prefera locurile retrase, indepartate, neexplorate. Cu aceasta imaginatie debordanta, sunt, cu certitudine, inclinati spre creativitate si nu spre latura materiala.

Este drept ca, uneori, nivelul lor de creativitate ii impiedica sa traiasca in lumea reala si sa dea piept cu situatii realmente complicate. Pe de alta parte, tocmai aceasta caracteristica a lor ii ajuta sa vada lucruri care scapa altora.

C. Nativii din zodia pesti sunt indivizi responsabili

Nativii din pesti sunt considerati a fi foarte muncitori, indiferent ce ar face; de asemenea, pun suflet, sunt foarte implicati.

Nativii din pesti sunt interesati de calitate, nu de cantitate. Pentru nativii din pesti, munca nu poate fi facuta pe scurtatura; trebuie urmati toti pasii necesari.

Termenele limita sunt facute pentru a fi respectate si chiar avansate; intarzierile sunt nocive si nu sunt acceptate. Daca se face un compromis legat de timp, in mod exceptional, niciodata nu se ajunge la compromis privind o calitate inferioara.

Isi asuma responsabilitatea unei munci de calitate si o vor duce cu bine la capat. Nu le place sa refuze pe nimeni, insa, uneori, trebuie sa faca si asta, asa ca trebuie sa invete cum sa o faca; aglomerarea le provoaca stres inutil, nociv si pentru minte si pentru trup.

Par sa fie prea visatori si prea implicati in lumea lor imaginara, creata de mintea lor creativa, pentru a duce o treaba la bun sfarist; insa tocmai toleranta, creativitatea si modul in care relationeaza cu cei din jur ii ajuta sa fie foarte buni lideri.

Odata ce incep un lucu, nativii din pesti aduc toate abilitatile lor benefice la masa si se vor dovedi pregatiti de orice provocare.

Nativii din pesti sunt oameni de cuvant, carora nu le place sa nu isi respecte angajamentele.

Horoscop pesti azi citeste-l acum

Verifica horoscopul de astazi pentru pesti. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 28-11-2023. Horoscopul pentru zodia pesti actualizat in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP