Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia rac azi 25 mai 2019 (22 iunie - 22 iulie)

Verifica horoscopul de astazi pentru rac. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 25-05-2019.

Rac       Chestiunile familiale vor tinde sa va acapareze atentia astazi, asa incat va fi greu sa va concentrati, asa cum trebuie, asupra problemelor de natura profesionala. Totusi, se va cere sa faceti eforturile necesare, oricat de dificil ar fi acest lucru. Profesional vorbind, va fi nevoie sa va argumentati temeinic ideile pe care le veti sustine; nu riscati sa mergeti nepregatiti, pe un teren pe care nu-l cunoasteti asa cum trebuie. In plan personal, este important sa ajungeti la armonie in relatia de cuplu; nici asta nu va fi foarte simplu, insa lucrurile importante si valoroase nu se obtin, niciodata, foarte usor.

Foarte important click aici -> Horoscopul de maine pentru rac. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 26-05-2019

La fel de important si aici -> Horoscopul de poimaine pentru rac. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 27-05-2019

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru rac.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din rac

Nativii din rac sunt persoane foarte sensibile si foarte conectate cu familia si persoanele dragi din viata lor. Le place foarte mult sa isi petreaca timpul alaturi de aceste persoane; de multe ori, trec cu vederea peste multe lucruri, pentru a-si mentine familia unita. De regula, sunt oameni foarte loiali si, daca nu sunt raniti foarte rau sau tratati astfel, tind sa ramana asa. Sunt si genul de persoane foarte romantice; totusi, trebuie sa aiba mare grija, deoarece romantismul lor este amplu presarat cu pasivitate, iar lucrurile au modul lor de evolutie si nu intotdeauna pe placul nativilor din rac. In acest caz, pot sa apara numeroase frustrari. Isi doresc si incearca sa ofere tot confortul si alte facilitati persoanelor pe care le iubesc, de care le pasa.

A. Nativii din zodia rac sunt foarte sensibili, foarte tandri

Nativii din rac sunt, prin natura lor, persoane foarte sensibile; au o intuitie deosebita si incearca sa inteleaga starile emotionale ale celor din jur si sa ii ajute sa se simta cat mai bine. De multe ori spun glume, au o atitudine hazlie, incercand sa ii inveseleasca pe cei care le sunt in preajma. O discutie cu un nativ din rac, intr-un moment dificil sufleteste, face bine oricui. Firea lor sensibila ii si ajuta foarte mult sa se conecteze cu cei cu care intra in contact, insa ii face si extrem de vulnerabili. Tandretea de care dau dovada este, de multe ori, interpretata gresit de persoane apartinand altor semne zodiacale. Foarte dificil este si faptul ca nativii din rac au tendinta de a se inchide in sine, atunci cand sunt raniti. Uneori, apar ca fiind imaturi din punct de vedere emotional, prin comportamentul lor. De multe ori, insa, este vorba de faptul ca sunt foarte receptivi, unici in aceasta directie. Empatizeaza puternic cu cei din jur, traiesc emotii puternice si trebuie intelesi bine, din acest punct de vedere.

B. Nativii din rac tin foarte mult la familia lor

Nativii din zodia rac isi doresc sa fie parte dintr-o familie; de fapt, nici nu isi imagineaza sa isi traiasca viata de unii singuri. Vor fi total dedicati, loiali partenerilor lor, familiei, in general. Vor face tot ceea ce tine de ei pentru ca membii familiilor lor sa beneficieze de ce este mai bun in viata; ii vor rasfata, din punct de vedere material. Nativii din rac sunt capabili sa iubeasca pana la sacrificiu, insa nu prea stiu cum sa daruiasca. Este important sa invete, in primul rand, acest lucru. Odata ce vo reusi asta, viata lor de cuplu, in cadrul familiei, va inflori. Vor fi foarte mandri de orice realizare a copiilor, vor impartasi acest lucru cu ceilalti; isi vad copiii ca pe o extensie a lor insisi. Se ocupa mult de educatia lor, sunt foarte grijulii, din acest punct de vedere. Nativii din rac vad in caminul lor un refugiu din fata presiunilor fiecarei zile in parte, locul in care pot sa isi reincarce bateriile; de aceea, fac tot posibilul sa isi construiasca un camin confortabil si linistit.

C. Nativii din rac sunt, in general, persoane calme, binevoitoare

Nativii din rac sunt, de regula, persoane foarte calme, insa au si ei limitele lor; daca aceste limite sunt inculcate, daca vor fi provocati, nu vor intarzia sa reactioneze, insa. Nu se vor lasa, in nici un caz, calcati in picioare; isi vor spune punctul de vedere, fara sa aiba nici un fel de retineri. De aceea, nu este deloc recomandabil a starni un nativ din rac, pentru ca se pune in pericol relatia cu acesta.

Nativii din rac sunt foarte intelegatori cu persoanele din jurul lor; daca sunt coordonatori ai unei echipe, sunt sefi buni, de regula. Incearca sa isi trateze membrii echipei ca si pe membrii familiei lor; din acest punct de vedere, sunt foarte apreciati de colaboratori. Muncesc mult pentru scopurile pe care si le-au propus; nu renunta si incearca sa persevereze mereu, sa-si imbunatateasca orizonturile.

Horoscop rac azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP