Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia rac azi 11 decembrie 2018 (22 iunie - 22 iulie)

Verifica horoscopul de astazi pentru rac. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Rac      Va trebui sa va tratati relatiile cu multa seriozitate in aceste zile; astrele prezic schimbari importante din acest punct de vedere. S-ar putea sa va loviti de un obstacol la locul de munca – daca aveti un coleg sau un superior care se lasa convins greu de planurile voastre, perseverati si veti avea parte de succes! Stomacul vostru va fi mai sensibil decat de obicei in aceasta perioada; este posibil sa fiti intoleranti la anumite feluri de mancare, asa ca evitati mancarurile foarte condimentate sau grase. Nu va faceti griji daca situatia voastra materiala pare sa stagneze, deoarece echilibrul bugetului este un semn bun.

Foarte important click aici -> Horoscop rac maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop rac poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din rac

Nativii din rac sunt persoane foarte sensibile si foarte conectate cu familia si persoanele dragi din viata lor. Le place foarte mult sa isi petreaca timpul alaturi de aceste persoane; de multe ori, trec cu vederea peste multe lucruri, pentru a-si mentine familia unita. De regula, sunt oameni foarte loiali si, daca nu sunt raniti foarte rau sau tratati astfel, tind sa ramana asa. Sunt si genul de persoane foarte romantice; totusi, trebuie sa aiba mare grija, deoarece romantismul lor este amplu presarat cu pasivitate, iar lucrurile au modul lor de evolutie si nu intotdeauna pe placul nativilor din rac. In acest caz, pot sa apara numeroase frustrari. Isi doresc si incearca sa ofere tot confortul si alte facilitati persoanelor pe care le iubesc, de care le pasa.

A. Nativii din zodia rac sunt foarte sensibili, foarte tandri

Nativii din rac sunt, prin natura lor, persoane foarte sensibile; au o intuitie deosebita si incearca sa inteleaga starile emotionale ale celor din jur si sa ii ajute sa se simta cat mai bine. De multe ori spun glume, au o atitudine hazlie, incercand sa ii inveseleasca pe cei care le sunt in preajma. O discutie cu un nativ din rac, intr-un moment dificil sufleteste, face bine oricui. Firea lor sensibila ii si ajuta foarte mult sa se conecteze cu cei cu care intra in contact, insa ii face si extrem de vulnerabili. Tandretea de care dau dovada este, de multe ori, interpretata gresit de persoane apartinand altor semne zodiacale. Foarte dificil este si faptul ca nativii din rac au tendinta de a se inchide in sine, atunci cand sunt raniti. Uneori, apar ca fiind imaturi din punct de vedere emotional, prin comportamentul lor. De multe ori, insa, este vorba de faptul ca sunt foarte receptivi, unici in aceasta directie. Empatizeaza puternic cu cei din jur, traiesc emotii puternice si trebuie intelesi bine, din acest punct de vedere.

B. Nativii din rac tin foarte mult la familia lor

Nativii din zodia rac isi doresc sa fie parte dintr-o familie; de fapt, nici nu isi imagineaza sa isi traiasca viata de unii singuri. Vor fi total dedicati, loiali partenerilor lor, familiei, in general. Vor face tot ceea ce tine de ei pentru ca membii familiilor lor sa beneficieze de ce este mai bun in viata; ii vor rasfata, din punct de vedere material. Nativii din rac sunt capabili sa iubeasca pana la sacrificiu, insa nu prea stiu cum sa daruiasca. Este important sa invete, in primul rand, acest lucru. Odata ce vo reusi asta, viata lor de cuplu, in cadrul familiei, va inflori. Vor fi foarte mandri de orice realizare a copiilor, vor impartasi acest lucru cu ceilalti; isi vad copiii ca pe o extensie a lor insisi. Se ocupa mult de educatia lor, sunt foarte grijulii, din acest punct de vedere. Nativii din rac vad in caminul lor un refugiu din fata presiunilor fiecarei zile in parte, locul in care pot sa isi reincarce bateriile; de aceea, fac tot posibilul sa isi construiasca un camin confortabil si linistit.

C. Nativii din rac sunt, in general, persoane calme, binevoitoare

Nativii din rac sunt, de regula, persoane foarte calme, insa au si ei limitele lor; daca aceste limite sunt inculcate, daca vor fi provocati, nu vor intarzia sa reactioneze, insa. Nu se vor lasa, in nici un caz, calcati in picioare; isi vor spune punctul de vedere, fara sa aiba nici un fel de retineri. De aceea, nu este deloc recomandabil a starni un nativ din rac, pentru ca se pune in pericol relatia cu acesta.

Nativii din rac sunt foarte intelegatori cu persoanele din jurul lor; daca sunt coordonatori ai unei echipe, sunt sefi buni, de regula. Incearca sa isi trateze membrii echipei ca si pe membrii familiei lor; din acest punct de vedere, sunt foarte apreciati de colaboratori. Muncesc mult pentru scopurile pe care si le-au propus; nu renunta si incearca sa persevereze mereu, sa-si imbunatateasca orizonturile.

Horoscop rac azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP