Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia sagetator azi 25 mai 2019 (22 noiembrie - 20 decembrie)

Verifica horoscopul de astazi pentru sagetator. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 25-05-2019.

Sagetator       Astazi ar trebui sa fie o zi vesela pentru voi, pe parcursul careia sa va bucurati de ceea ce este frumos in viata voastra. Exista premise pentru a calatori, ceea ce reprezinta un beneficiu major pentru voi; pe langa faptul ca va place sa va plimbati dintr-un loc intr-altul, puteti avea avantaje majore de pe urma unei astfel de calatorii. Este chiar posibil sa intalniti acea persoana alaturi de care sa va puteti face o viata, acea persoana care sa va faca sa va simtiti impliniti. Noile cunostinte ar putea sa reprezinte relatii folositoare, in viitor. Nu neglijati a va indeplini obligatiile care va revin, nici in plan profesional, nici in spatiul domestic; nu va doriti ca, dupa o astfel de zi reusita, sa apara probleme care sa va intunece bucuria.

Foarte important click aici -> Horoscopul de maine pentru sagetator. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 26-05-2019

La fel de important si aici -> Horoscopul de poimaine pentru sagetator. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 27-05-2019

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru sagetator.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din sagetator

Nativii din sagetator sunt persoane pline de energie; s-ar putea considera ca ei sunt persoanele cele mai active din intreg zodiacul. Sagetatorii care activeaza in domeniul sportului, au astfel ocazia sa isi consume mare parte din aceasta energie. Sunt indivizi optimisti, care mereu incearca sa vada partea plina a paharului, pentru ca doar astfel reusesc sa mearga inainte. Putine sunt lucrurile care ii pot demoraliza. Isi stabilesc tinetele si apoi isi urmeaza firul actiunii pana reusesc in ceea ce si-au propus. Nativii din sagetator sunt firi independente, care tin mult la libertatea lor de miscare; le place sa nu depinda de oameni sau de locuri si, de regula, inearca sa se descurce pe cont propriu, fara sa se ataseze prea mult. Unii ii considera, din aceasta cauza, superficiali.

A. Nativii din zodia sagetator iubesc libertatea de miscare, sunt aventurieri

Independenta, libertatea de miscare, sunt foarte importante pentru nativii din sagetator; chiar isi iau deciziile bazandu-se pe cata libertate de miscare li se ofera odata cu alegerea respectiva. Uneori se poate sa refuze oportunitati importante, pentru ca implica un grad de angajament mult mai mare decat isi doresc ei. Din firea lor, tind sa respinga tot ceea ce le limiteaza libertatea de miscare, bazandu-se foarte mult pe noroc in intreprinderile lor, ceea ce nu este, intotdeauna, in avantajul lor. Relatiile sentimentale, care implica un astfel de angajament serios, ii sperie si amana momentul cat se poate de mult. Chiar valorizeaza mai mult libertatea decat banii, de aceea se manifesta, de foarte multe ori, ca rebeli, nonconformisti. Urasc sa fie dirijati de altii, sa fie sub ordine, sa aiba obligatii pe care trebuie sa le respecte; urasc rutina, monotonia unor zile asemanatoare ca program. Se multumesc cu placerile simple ale vietii, pe care se intampla des ca banii sa nu le poata cumpara. Nativii din sagetatori sunt si foarte curiosi, le place sa exploreze, sa calatoreasca. Nu sunt foarte petrecareti, desi nu le displace asta. Nu le este frica de necunoscut si accepta cu mult curaj orice noua provocare.

B. Nativii din sagetator sunt onesti

Una dintre cele mai provocatoare trasaturi de caracter a sagetatorilor este tendinta lor de a discuta deschis. Sunt persoane foarte oneste, uneori poate chiar prea oneste. Pun adevarul la baza propriului lor simt al umorului si nu prea se lasa coplesiti de emotii. De regula, nu sunt grosolani, nepoliticosi; mai degraba sunt genul care se fereste de punerea in contact cu situatii prea emotionale. Nu le place sa creeze legaturi foarte stranse, pentru ca este felul lor de a se proteja; asa ca pot fi etichetati ca insensibili. Poate ca nu sunt ei cei mai placuti dintre oameni, insa valorizeaza foarte mult onestitatea si deschiderea catre ceilalti. Nativii din zodia sagetator sunt si foarte directi; mereu spun ce gandesc si respecta ceea ce spun. Este drept ca unele din comentariile lor pot fi dure, pot rani alte persoane. Pe de alta parte sunt genul care ajuta, atunci cand pot, fara a astepta ceva in schimb.

C. Nativii din sagetator sunt putin influentabili, firi stabile

Nevoia de independenta a nativilor sagetatori se traduce si prin faptul ca tin foarte mult la propriile lor pareri. Independenta este, pentru ei, un principiu; tanjesc dupa divertisment, dupa aventura, dupa explorare si primesc schimbarea cu bratele deschise. Nativii din sagetator nu se lasa controlati de altii, si asta include si parerile, punctele de vedere pe care le au. Au autosuficienta lor si gandesc pentru ei insisi. Sunt foarte directi si trag nadejde ca si evolutiile vor fi directe cu ei, fara sa aiba parte de complicatii. Au abilitatea innascuta de a gandi neconventional si de a aplica judecata potrivita incercand sa se adapteze fiecarei situatii in parte.

Horoscop sagetator azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP