Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia sagetator azi 11 decembrie 2018 (22 noiembrie - 20 decembrie)

Verifica horoscopul de astazi pentru sagetator. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Sagetator       Aveti grija atunci cand negociati pentru un nou contract, deoarece s-ar putea ca cei din jur sa va considere usor de influentat; este in interesul vostru sa le demonstrati opusul! Daca ati incercati in aceasta perioada sa va cereti scuze de la cineva drag, ati putea sa le aratati afectiunea cu o masa pregatita chiar de voi; gestul va fi apreciat mai mult decat o simpla felicitare. Nu uitati ca un numar mic de elemente ar putea schimba complet locuinta voastra, deci ati putea oferi un aer nou camerelor doar mutand mobila. S-ar putea sa aveti probleme cu stomacul, deci aveti grija atunci cand consumati alimente cu o aciditate crescuta.

Foarte important click aici -> Horoscop sagetator maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop sagetator poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din sagetator

Nativii din sagetator sunt persoane pline de energie; s-ar putea considera ca ei sunt persoanele cele mai active din intreg zodiacul. Sagetatorii care activeaza in domeniul sportului, au astfel ocazia sa isi consume mare parte din aceasta energie. Sunt indivizi optimisti, care mereu incearca sa vada partea plina a paharului, pentru ca doar astfel reusesc sa mearga inainte. Putine sunt lucrurile care ii pot demoraliza. Isi stabilesc tinetele si apoi isi urmeaza firul actiunii pana reusesc in ceea ce si-au propus. Nativii din sagetator sunt firi independente, care tin mult la libertatea lor de miscare; le place sa nu depinda de oameni sau de locuri si, de regula, inearca sa se descurce pe cont propriu, fara sa se ataseze prea mult. Unii ii considera, din aceasta cauza, superficiali.

A. Nativii din zodia sagetator iubesc libertatea de miscare, sunt aventurieri

Independenta, libertatea de miscare, sunt foarte importante pentru nativii din sagetator; chiar isi iau deciziile bazandu-se pe cata libertate de miscare li se ofera odata cu alegerea respectiva. Uneori se poate sa refuze oportunitati importante, pentru ca implica un grad de angajament mult mai mare decat isi doresc ei. Din firea lor, tind sa respinga tot ceea ce le limiteaza libertatea de miscare, bazandu-se foarte mult pe noroc in intreprinderile lor, ceea ce nu este, intotdeauna, in avantajul lor. Relatiile sentimentale, care implica un astfel de angajament serios, ii sperie si amana momentul cat se poate de mult. Chiar valorizeaza mai mult libertatea decat banii, de aceea se manifesta, de foarte multe ori, ca rebeli, nonconformisti. Urasc sa fie dirijati de altii, sa fie sub ordine, sa aiba obligatii pe care trebuie sa le respecte; urasc rutina, monotonia unor zile asemanatoare ca program. Se multumesc cu placerile simple ale vietii, pe care se intampla des ca banii sa nu le poata cumpara. Nativii din sagetatori sunt si foarte curiosi, le place sa exploreze, sa calatoreasca. Nu sunt foarte petrecareti, desi nu le displace asta. Nu le este frica de necunoscut si accepta cu mult curaj orice noua provocare.

B. Nativii din sagetator sunt onesti

Una dintre cele mai provocatoare trasaturi de caracter a sagetatorilor este tendinta lor de a discuta deschis. Sunt persoane foarte oneste, uneori poate chiar prea oneste. Pun adevarul la baza propriului lor simt al umorului si nu prea se lasa coplesiti de emotii. De regula, nu sunt grosolani, nepoliticosi; mai degraba sunt genul care se fereste de punerea in contact cu situatii prea emotionale. Nu le place sa creeze legaturi foarte stranse, pentru ca este felul lor de a se proteja; asa ca pot fi etichetati ca insensibili. Poate ca nu sunt ei cei mai placuti dintre oameni, insa valorizeaza foarte mult onestitatea si deschiderea catre ceilalti. Nativii din zodia sagetator sunt si foarte directi; mereu spun ce gandesc si respecta ceea ce spun. Este drept ca unele din comentariile lor pot fi dure, pot rani alte persoane. Pe de alta parte sunt genul care ajuta, atunci cand pot, fara a astepta ceva in schimb.

C. Nativii din sagetator sunt putin influentabili, firi stabile

Nevoia de independenta a nativilor sagetatori se traduce si prin faptul ca tin foarte mult la propriile lor pareri. Independenta este, pentru ei, un principiu; tanjesc dupa divertisment, dupa aventura, dupa explorare si primesc schimbarea cu bratele deschise. Nativii din sagetator nu se lasa controlati de altii, si asta include si parerile, punctele de vedere pe care le au. Au autosuficienta lor si gandesc pentru ei insisi. Sunt foarte directi si trag nadejde ca si evolutiile vor fi directe cu ei, fara sa aiba parte de complicatii. Au abilitatea innascuta de a gandi neconventional si de a aplica judecata potrivita incercand sa se adapteze fiecarei situatii in parte.

Horoscop sagetator azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP