Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia scorpion azi 18 iunie 2024 (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion       Ambitiile pe care le nutriti pot fi, uneori, foarte crancene; sunteti perseverenti, iar asta, de regula, este un lucru bun. Exista insa si cazuri in care trebuie sa invatati sa mai si renuntati, chiar daca asta nu este usor de facut; uneori, o astfel de atitudine incrancenata poate aduce, foarte bine, cu o obsesia, iar asta nu este deloc sanatos. Colaborarile vor fi extrem de dificile astazi, asa ca multitudinea de planuri pe care ati pus-o la punct s-ar putea sa ramana, cel putin astazi, doar la acest stadiu. Nu veti fi deloc incantati, insa ar putea fi, poate, momentul potrivit, sa priviti mai cu atentie asupra vietii voastre personale si sa rezolvati, in aceasta directie, eventualele probleme cu care va confruntati.

Horoscop zilnic scorpion maine

Horoscop scorpion maine

Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 19-06-2024 [...]
Horoscop scorpion poimaine

Horoscop scorpion poimaine

Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 20-06-2024 [...]
Horoscop raspoimaine scorpion

Horoscop scorpion raspoimaine

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile [...]

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din scorpion

Ca toate celelalte semne zodiacale, si scorpionul are trasaturi distincte care il individualizeaza. In primul rand, nativii din scorpion sunt foarte inteligenti si au un sarm natural, pe care il fructifica fara foarte mult efort.

Au o personalitate magnetica, care lasa impresie asupra interlocutorului aproape in fiecare caz. Nativii din scorpion sunt prieteni foarte loiali, dar si dusmani feroce.

Sunt foarte calmi, foarte stapani pe ei; putine lucruri ii pot face sa-si iasa din acest calm al lor, uneori aproape nefiresc. Sunt si persoane foarte pasionale; ca iubiti, sunt irezistibili.

Sunt foarte iubitori si atenti cu persoanele importante din viata lor.

A. Nativii din scorpion sunt persoane de incredere

De multe ori, nativii din scorpion vor juca rolul de confidenti pentru alte persoane; nativii din scorpion au un aer misterios, enigmatic, vorbesc putin si nu spun decat esentialul.

Putini sunt cei care le cunosc, cu-adevarat, gandurile si sentimentele. De aceea, inspira incredere in pastrarea secretelor, pentru ca nu sunt genul vorbaret, care sa vorbeasca vrute si nevrute si sa spuna tot ceea ce au in minte, inclusiv secretele care le-au fost incredintate.

Pentru ca exista si astfel de persoane care, fara a fi rau intentionate, pur si simplu nu se pot abtine sa nu divulge ceea ce stiu. Scorpionii sunt exact pe dos; cu greu se poate scoate ceva de la ei, daca nu vor sa spuna.

De aceea, cei din jur au incredere sa seceretele lor vor fi in siguranta cu nativii din zodia scorpion. Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca acest lucru este valabil atata timp cat relatia cu respectivul scorpion este buna; Scorpionul poate deveni un dusman redutabil si nu va avea nici un fel de remuscare in a se folosi de ceea ce stie pentru a se razbuna.

B. Nativii din scorpion sunt perseverenti, nu renunta pana nu rezolva problemele

Nativii din scorpion sunt persoane foarte inteligente; isi folosesc inteligenta intr-un mod cu totul special si cu multa siretenie.

Putini sunt cei care ii pot anticipa pe nativii Scorpion, pentru ca acestia nu dezvaluie niciodata nimic; si fata lor este la fel de impenetrabila ca si gandurile. Scorpionii nu sunt genul care sa iasa in fata; ramana in fundalul evenimentelor si observa totul.

Nimic nu le scapa; binenteles ca nici ei nu vor trece total neobservati. Ceea ce este important este ca observa lucruri care altora le-ar scapa si pe care le pot fructifica in folosul lor.

Mereu gasesc solutii, niciodata nu se pierd cu firea. Nativii din scorpion au abilitatea de a vedea dincolo de exterior, ceea ce ii ajuta sa inteleaga multe lucruri care, pentru altii, ar trece absolut neobservate. Nu sunt genul care sa renunte, pentru ca stiu ca aproape orice are rezolvare pe lumea asta.

C. Nativii din zodia scorpion sunt foarte curajosi

Nativii din scorpion sunt persoane care par sa fie foarte curajoase, foarte indraznete; de altfel, sunt si putine lucruri de care scorpionii se tem in viata, fiind adepti sa imbratiseze provocarile, ori de cate ori acestea apar.

Probabil anumite intreprinderi care altora li s-ar parea foarte indraznete, pentru nativii din scorpion sunt chestiuni normale, pe care si le asuma ca atare.

Viata nu este deloc plictisitoare alaturi de nativul scorpion, dar nici usoara nu se poate spune ca este. Pe cat de curajos este nativul din scorpion, pe atat de complex ii este caracterul.

De asemenea, nativii din scorpion au tendinta de a-si crea obsesii, in legatura cu persoane, activitati sau ideologii; in aceste cazuri, nu mai este vorba neaparat de curaj, ci de impulsivitate, fara a se gandi la posibilele consecinte, ceea ce reprezinta un aspect extrem de negativ, care ii poate afecta semnificativ.

Este o atitudine complet imatura, care poate avea repercursiuni grave, atat asupra scorpionilor, cat si asupra celor din jurul lor. In acest caz, nativul scorpion are nevoie de cineva care sa il ghideze si care sa il ajute sa isi infraneze aceasta tendinta de a sari inainte de a controla terenul.

Horoscop scorpion azi citeste-l acum

Verifica horoscopul de astazi pentru scorpion. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 18-06-2024. Horoscopul pentru zodia scorpion actualizat in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP