Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia scorpion azi 21 februarie 2019 (23 octombrie - 21 noiembrie)

Verifica horoscopul de astazi pentru scorpion. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 21-02-2019.

Scorpion       Din pacate, astaz, majoritatea sugestiilor voastre vor fi foarte usor response, oricat de practice sau de ajutor ar fi ele; pur si simplu nu reusiti sa ajungeti la sufletul celor din jur. Poate ca si atitudinea voastra sobra, retrasa, uneori rigida, poate avea uneori de-a face cu asta. Poate ca ar trebui sa mai schimbati cate ceva in modul vostru de a fi, astfel incat sa reusiti sa aveti ceva priza la public. Este recomandabil sa folositi aceasta zi pentru a initia un regim de viata sanatos, daca nu ati facut deja asta pana acum. Trebuie sa fiti constienti ca un trup sanatos este esential pentru a va bucura cat mai mult de ceea ce va poate oferi viata. Unele modificari se impun in viata voastra profesionala, in privinta anumitor proiecte pe care le-ati creionat; modificarea unor coordonate va insemna sa mariti gradul de flexibilitate pentru a accepta noile trenduri.

Foarte important click aici -> Horoscopul de maine pentru scorpion. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 22-02-2019

La fel de important si aici -> Horoscopul de poimaine pentru scorpion. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 23-02-2019

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru scorpion.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din scorpion

Ca toate celelalte semne zodiacale, si scorpionul are trasaturi distincte care il individualizeaza. In primul rand, nativii din scorpion sunt foarte inteligenti si au un sarm natural, pe care il fructifica fara foarte mult efort. Au o personalitate magnetica, care lasa impresie asupra interlocutorului aproape in fiecare caz. Nativii din scorpion sunt prieteni foarte loiali, dar si dusmani feroce. Sunt foarte calmi, foarte stapani pe ei; putine lucruri ii pot face sa-si iasa din acest calm al lor, uneori aproape nefiresc. Sunt si persoane foarte pasionale; ca iubiti, sunt irezistibili. Sunt foarte iubitori si atenti cu persoanele importante din viata lor.

A. Nativii din scorpion sunt persoane de incredere

De multe ori, nativii din scorpion vor juca rolul de confidenti pentru alte persoane; nativii din scorpion au un aer misterios, enigmatic, vorbesc putin si nu spun decat esentialul. Putini sunt cei care le cunosc, cu-adevarat, gandurile si sentimentele. De aceea, inspira incredere in pastrarea secretelor, pentru ca nu sunt genul vorbaret, care sa vorbeasca vrute si nevrute si sa spuna tot ceea ce au in minte, inclusiv secretele care le-au fost incredintate. Pentru ca exista si astfel de persoane care, fara a fi rau intentionate, pur si simplu nu se pot abtine sa nu divulge ceea ce stiu. Scorpionii sunt exact pe dos; cu greu se poate scoate ceva de la ei, daca nu vor sa spuna. De aceea, cei din jur au incredere sa seceretele lor vor fi in siguranta cu nativii din zodia scorpion. Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca acest lucru este valabil atata timp cat relatia cu respectivul scorpion este buna; Scorpionul poate deveni un dusman redutabil si nu va avea nici un fel de remuscare in a se folosi de ceea ce stie pentru a se razbuna.

B. Nativii din scorpion sunt perseverenti, nu renunta pana nu rezolva problemele

Nativii din scorpion sunt persoane foarte inteligente; isi folosesc inteligenta intr-un mod cu totul special si cu multa siretenie. Putini sunt cei care ii pot anticipa pe nativii Scorpion, pentru ca acestia nu dezvaluie niciodata nimic; si fata lor este la fel de impenetrabila ca si gandurile. Scorpionii nu sunt genul care sa iasa in fata; ramana in fundalul evenimentelor si observa totul. Nimic nu le scapa; binenteles ca nici ei nu vor trece total neobservati. Ceea ce este important este ca observa lucruri care altora le-ar scapa si pe care le pot fructifica in folosul lor. Mereu gasesc solutii, niciodata nu se pierd cu firea. Nativii din scorpion au abilitatea de a vedea dincolo de exterior, ceea ce ii ajuta sa inteleaga multe lucruri care, pentru altii, ar trece absolut neobservate. Nu sunt genul care sa renunte, pentru ca stiu ca aproape orice are rezolvare pe lumea asta.

C. Nativii din zodia scorpion sunt foarte curajosi

Nativii din scorpion sunt persoane care par sa fie foarte curajoase, foarte indraznete; de altfel, sunt si putine lucruri de care scorpionii se tem in viata, fiind adepti sa imbratiseze provocarile, ori de cate ori acestea apar. Probabil anumite intreprinderi care altora li s-ar parea foarte indraznete, pentru nativii din scorpion sunt chestiuni normale, pe care si le asuma ca atare. Viata nu este deloc plictisitoare alaturi de nativul scorpion, dar nici usoara nu se poate spune ca este. Pe cat de curajos este nativul din scorpion, pe atat de complex ii este caracterul. De asemenea, nativii din scorpion au tendinta de a-si crea obsesii, in legatura cu persoane, activitati sau ideologii; in aceste cazuri, nu mai este vorba neaparat de curaj, ci de impulsivitate, fara a se gandi la posibilele consecinte, ceea ce reprezinta un aspect extrem de negativ, care ii poate afecta semnificativ. Este o atitudine complet imatura, care poate avea repercursiuni grave, atat asupra scorpionilor, cat si asupra celor din jurul lor. In acest caz, nativul scorpion are nevoie de cineva care sa il ghideze si care sa il ajute sa isi infraneze aceasta tendinta de a sari inainte de a controla terenul.

Horoscop scorpion azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP