Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Horoscop taur maine 28 octombrie 2020 (21 aprilie - 21 mai)

Verifica horoscopul de maine pentru taur. Vezi ca iti pot rezerva maine astrele, adica data de 28 octombrie 2020.

Taur       S-ar putea sa fiti nevoiti sa urmati un tratament cu antibiotic, insa daca acesta este de lunga durata, optati pentru un supliment ce va poate proteja ficatul. O parte din prieteniile voastre functioneaza in baza unui sistem de favoruri; daca cereti ajutorul cuiva drag, s-ar putea sa accepte sa va ajute fara prea multa tragere de inima, doar de dragul simtului datoriei. Este posibil ca locul de munca sa nu fie ceea ce v-ati dorit initial, insa veti observa in urmatoarea perioada faptul ca anumite responsabilitati au devenit o placere. Va permiteti sa cheltuiti bani la o cina in oras de cateva ori pe saptamana; invitati pe cineva drag!

Foarte important click aici -> Horoscop taur azi. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de azi, adica data de: 27-10-2020

La fel de important si aici -> Horoscop taur poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 29-10-2020

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru taur.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din taur

D. Nativii taur sunt prieteni de nadejde

Nativii taur nu sunt foarte sociabili; daca au de ales intre a fi in mijlocul multimii si a-si petrece timpul retrasi in caminul lor, ar alege, mai degraba, ultima varianta. Isi fac greu prieteni, mai ales pentru ca sunt considerati persoane inchise, care nu reusesc sa comunice foarte usor cu cei din jur. Cei care au rabdarea de a-I cunoaste, macar partial, si care reusesc sa obtina statutul de prieteni in viata nativilor Taur, pot spune ca mereu vor avea o persoana de nadejde pa care sa conteze la greu. Atentie, insa! Pe cat sunt de loiali nativii Taur, in prieteniile lor, pe atat de aprigi la manie pot sa devina, in conditiile in care sunt tradati. Nativii Taur sunt genul care nu uita si nu prea iarta. In orice caz, daca un astfel de eveniment s-a produs, este aproape imposibil ca persoana respectiva sa mai aiba parte de incredere din partea taurului. In familie, sunt foarte devotati persoanelor dragi, pentru care sunt dispusi sa faca tot ceea ce este necesar pentru a le asigura fericirea.

E. Nativii taur iubesc stabilitate si isi cladesc o viata, pe principii cat mai solide

Nativii taur iubesc stabilitatea si isi doresc sa aiba o viata cat mai sigura; pentru asta muncesc atat cat este nevoie si fac tot ce trebuie. Isi vor cladi un camin confortabil, pentru ei si familiile lor. Nativul taur este conservator din fire si, mereu, se va raporta la ceea ce stie, la ceea ce cunoaste, la ceea ce ii ofera siguranta ca nu va esua. Nu sunt nicidecum aventurieri, nu isi doresc diversitate in viata lor. Au grija pe ce isi cheltuiesc banii si incearca, pe cat posibil, sa nu isi asume riscuri inutile in viata lor. Pentru nativii taur, acesta este un mod de viata ideal, la care nu ar renunta pentru nici o aventura din lume. Rutina nu ii deranjeaza, dimpotriva, le ofera siguranta de care au nevoie.

Horoscop taur maine, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP