Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia taur azi 11 decembrie 2018 (21 aprilie - 21 mai)

Verifica horoscopul de astazi pentru taur. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Taur      S-ar putea ca in aceste zile sa va simtiti atrasi de tot ceea ce tine de lux, de ectravaganta: vacante in locatii selecte, o geanta foarte scumpa sau o cina la un restaurant faimos. Chiar daca nu reusiti sa atingeti astfel de teluri in urmatoarea perioada, va veti bucura de un surplus de ambitie ce va da bine la locul de munca. Este posibil sa fiti predispusi la anumite accidente; daca utilizati substante periculoase sau lucrati in preajma surselor de foc si caldura, fiti cat se poate de prudenti in aceste zile. S-ar putea ca un conflict vechi cu cineva din familie sa ajung in sfarsit la un final, iar persoana respectiva sa isi ceara scuze.

Foarte important click aici -> Horoscop taur maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop taur poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din taur

Nativii din taur sunt foarte bine cunoscuti pentru statornicia lor; sunt persoane pe care se poate pune baza, oameni harnici, pragmatic, amitiosi si perseverenti. Nu sunt firi prea deschise si, pentru unii, tocmai aceasta trasatura de caracter pare sa fie foarte atractiva; au o senzualitate care rascoleste sufletele. Le place tot ceea ce este frumos, isi doresc frumusete si confort in casa si in viata lor. Isi manageriaza cu foarte mare grija agoniseala si nu prea se lasa furati de peisaj pentru a cheltui mai mult decat isi permit. Evident, au si destule aspect negative ala caracterului lor, insa in cele ce urmeaza, ne vor apleca asupra elementelor pozitive ale caracterului persoanelor nascute sub semnul Taurului.

A. Nativii din taur sunt foarte statornici si rabdatori

Nativii din taur sunt, de cele mai multe ori, persoane extreme de sigure, pe care se poate conta in situatii dificile. De asemenea, valorizeaza extrem de mult sentimentul de siguranta si stabilitate si fac tot posibilul ca, in viata lor, sa domine acestea. De altfel, acesta este si rolul lor, conform zodiacului. Daca nativii berbec aduc energie si vitalitate, nativii din zodia taur aseaza fundatia solida, pe care sa se poata cladi. Mereu vor fi in cautarea stabilitatii, atat in alegerile pe care le vor face, cat si in privinta persoanelor alaturi de care vor trebui sa-si duca viata. Nu sunt genul care sa faca lucrurile in graba; mereu isi acorda timpul de gandire necesar si actioneaza numai dupa ce au reusit sa ajunga la o decizie pe placul lor. In consecinta, vor fi foarte rabdatori si in privinta altor persoane din viata lor, dandu-le timpul si spatiul de care acestea au nevoie. Sunt persoane foarte loiale si, in momentul in care si-au asumat un angajament, nu vor lasa niciodata lucrurile neterminate.

B. Nativii din taur sunt pragmatici, realisti

Nativii din taur sunt materialisti prin excelenta; ceea ce ii convinge sa mearga mai departe este strict legat de partea materiala a vietii, mai putin de cea sentimentala. Pot fi romantici, pot intelege pasiunea, insa actioneaza rational, astfel incat tot ceeea ce implica o cheltuiala de energie sa aiba o justificare palpabila. Nu sunt genul care sa se lase purtati de sentimentalisme; in cazul aparitiei unor probleme, nu vor pierde timpul plangand sau irosindu-si energia pe actiuni care nu ajuta. Se vor concentra pe gasirea de solutii, chiar daca acestea implica munca sustinuta pana a se ajunge la o rezolvare. Si, foarte important! Nativii din taur nu renunta. Actiunile lor au, mereu, finalitati concrete. Isi doresc o viata confortabila, insa nu cheltuie banii agonisiti cu truda pe lucruri de care nu au nevoie; isi calculeaza, cu atentie, miscarile pe care le au de facut, astfel incat sa nu se loveasca de consecinte nedorite.

C. Nativii din zodia taur sunt firi independente, sunt siguri pe sine

Nativilor din taur nu le sunt necesare alte persoane pe care sa se sprijine; reusesc sa faca fata provocarilor vietii, prin propriile forte. Poate si pentru ca, inca din copilarie, se antreneaza in acest sens. Chiar daca beneficiaza de sprijin, acesta este binevenit, insa, de regula, nativii din taur nu prea se bazeaza pe ajutor din afara. Isi rezerva timpul necesar pentru a lua decizii; nu actioneaza, sub nici o forma, impulsiv. Chiar daca dureaza mai mult timp, chiar daca, uneori, asta inseamna sa piarda anumite ocazii propice, totusi nativii din taur isi asuma si se bazeaza, in principal, pe ei insisi. In momentul in care purced la actiune, sunt cat se poate de siguri pe ei; nimic nu ii opreste, pentru ca stiu ca au gandit bine ceea ce au inceput a face si vor insista pana vor ajunge la o finalitate.

Horoscop taur azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP