Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia taur azi 25 mai 2019 (21 aprilie - 21 mai)

Verifica horoscopul de astazi pentru taur. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 25-05-2019.

Taur       De regula, sunteti persoane calme si nu va dezalntuiti prea usor; aveti tendinta sa va inchideti in sine si sa nu va exteriorizati decat in situatii exceptionale. Iata ca astazi poate fi o astfel de zi, in care sa va aratati celorlalti o latura mai putin placuta. Relatiile cu cei dragi vor fi viciate de aceste rabufniri ale voastre care nu pot avea, in nici uncaz, efecte benefice; totusi, trebuie sa se ia in calcul ca aveti dreptate, ca anumite lucruri au trenat destul de mult si ca trebuie luate masuri urgente pentru imbunatatirea lor. Daca intampinati rezistenta, cu atat mai rau. Nu sunteti dintre cei care sa renuntati prea usor, insa ar fi mult mai bine daca ati avea si concursul celor din jur, mai ales daca e vorba despre persoane direct afectate.

Foarte important click aici -> Horoscopul de maine pentru taur. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 26-05-2019

La fel de important si aici -> Horoscopul de poimaine pentru taur. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 27-05-2019

Aici gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina -> Horoscopul de raspoimaine pentru taur.

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din taur

Nativii din taur sunt foarte bine cunoscuti pentru statornicia lor; sunt persoane pe care se poate pune baza, oameni harnici, pragmatic, amitiosi si perseverenti. Nu sunt firi prea deschise si, pentru unii, tocmai aceasta trasatura de caracter pare sa fie foarte atractiva; au o senzualitate care rascoleste sufletele. Le place tot ceea ce este frumos, isi doresc frumusete si confort in casa si in viata lor. Isi manageriaza cu foarte mare grija agoniseala si nu prea se lasa furati de peisaj pentru a cheltui mai mult decat isi permit. Evident, au si destule aspect negative ala caracterului lor, insa in cele ce urmeaza, ne vor apleca asupra elementelor pozitive ale caracterului persoanelor nascute sub semnul Taurului.

A. Nativii din taur sunt foarte statornici si rabdatori

Nativii din taur sunt, de cele mai multe ori, persoane extreme de sigure, pe care se poate conta in situatii dificile. De asemenea, valorizeaza extrem de mult sentimentul de siguranta si stabilitate si fac tot posibilul ca, in viata lor, sa domine acestea. De altfel, acesta este si rolul lor, conform zodiacului. Daca nativii berbec aduc energie si vitalitate, nativii din zodia taur aseaza fundatia solida, pe care sa se poata cladi. Mereu vor fi in cautarea stabilitatii, atat in alegerile pe care le vor face, cat si in privinta persoanelor alaturi de care vor trebui sa-si duca viata. Nu sunt genul care sa faca lucrurile in graba; mereu isi acorda timpul de gandire necesar si actioneaza numai dupa ce au reusit sa ajunga la o decizie pe placul lor. In consecinta, vor fi foarte rabdatori si in privinta altor persoane din viata lor, dandu-le timpul si spatiul de care acestea au nevoie. Sunt persoane foarte loiale si, in momentul in care si-au asumat un angajament, nu vor lasa niciodata lucrurile neterminate.

B. Nativii din taur sunt pragmatici, realisti

Nativii din taur sunt materialisti prin excelenta; ceea ce ii convinge sa mearga mai departe este strict legat de partea materiala a vietii, mai putin de cea sentimentala. Pot fi romantici, pot intelege pasiunea, insa actioneaza rational, astfel incat tot ceeea ce implica o cheltuiala de energie sa aiba o justificare palpabila. Nu sunt genul care sa se lase purtati de sentimentalisme; in cazul aparitiei unor probleme, nu vor pierde timpul plangand sau irosindu-si energia pe actiuni care nu ajuta. Se vor concentra pe gasirea de solutii, chiar daca acestea implica munca sustinuta pana a se ajunge la o rezolvare. Si, foarte important! Nativii din taur nu renunta. Actiunile lor au, mereu, finalitati concrete. Isi doresc o viata confortabila, insa nu cheltuie banii agonisiti cu truda pe lucruri de care nu au nevoie; isi calculeaza, cu atentie, miscarile pe care le au de facut, astfel incat sa nu se loveasca de consecinte nedorite.

C. Nativii din zodia taur sunt firi independente, sunt siguri pe sine

Nativilor din taur nu le sunt necesare alte persoane pe care sa se sprijine; reusesc sa faca fata provocarilor vietii, prin propriile forte. Poate si pentru ca, inca din copilarie, se antreneaza in acest sens. Chiar daca beneficiaza de sprijin, acesta este binevenit, insa, de regula, nativii din taur nu prea se bazeaza pe ajutor din afara. Isi rezerva timpul necesar pentru a lua decizii; nu actioneaza, sub nici o forma, impulsiv. Chiar daca dureaza mai mult timp, chiar daca, uneori, asta inseamna sa piarda anumite ocazii propice, totusi nativii din taur isi asuma si se bazeaza, in principal, pe ei insisi. In momentul in care purced la actiune, sunt cat se poate de siguri pe ei; nimic nu ii opreste, pentru ca stiu ca au gandit bine ceea ce au inceput a face si vor insista pana vor ajunge la o finalitate.

Horoscop taur azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

TOP