Fiecare dintre noi s-a nascut sub anumite auspicii, care, vrem, nu vrem, ne guverneaza viata de zi cu zi.

Pornind de la data nasterii, afla in ce zodia te-ai nascut, conform cu horoscopul european. Astfel vei sti ce trebuie si ce nu trebuie sa faci, in functie de caracteristicile zodiei tale.

Zodia varsator azi 11 decembrie 2018 (20 ianuarie - 18 februarie)

Verifica horoscopul de astazi pentru varsator. Vezi ca iti pot rezerva astazi astrele, adica data de 11-12-2018.

Varsator       In aceasta perioada veti avea parte de multe oportunitati pentru a petrece timpul cu grupul de prieteni. Aveti insa grija la buget, deoarece cheltuielile neprevazute ar putea distruge echilibrul financiar destul de fragil al acestei zile. S-ar putea ca sustinerea familiei in unele decizii sa va ia prin surprindere. Nu uitati sa le multumiti celor dragi pentru ajutorul acordat. Se anunta schimbari bune la locul de munca si este posibil sa va bucurati de admiratia colegilor; nu va lasati insa distrasi de acest lucru, deoarece este posibil sa fiti candidatii perfecti pentru o promovare, ceea ce va necesita toata atentia voastra.

Foarte important click aici -> Horoscop varsator maine. Aici gasesti date foarte importante pentru ziua de maine, adica data de: 12-12-2018

La fel de important si aici -> Horoscop varsator poimaine. Ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti poimaine, adica pe date de: 13-12-2018

Aspecte pozitive ale personalitatii nativilor din varsator

Nativii din zodia varsator sunt foarte talentati, filosofi si au o inteligenta foarte dezvoltata; la fel si nivelul de creativitate, care ii ajuta sa realizeze multe lucruri, aproape din nimic. Nativii din varsator sunt onesti si, in general, isi urmeaza propriile instinct. Isi doresc sa faca bine oamenilor, sa aiba un impact pozitiv in viata acestora. Nativii din varsator sunt si foarte prietenosi din fire si, de regula, au multi oameni in preajma lor. De obicei, activeaza in diverse organizatii sau grupuri de suport. Nativii din varsator nu sunt slabi din fire; isi stabilesc obiective clare, pe care le urmaresc cu asiduitate. Ideile lor cuprind viziuni largi, care permit flexibilitate; din pacate, nativii din varsator nu sunt tocmai flexibili, ca si persoane.

A. Nativii din varsator traiesc dupa ritmul lor propriu

Nativii din varsator isi valorizeaza propria independenta mai mult decat orice altceva; nu se bazeaza decat pe ei insisi. Isi doresc sa reuseasca pe cont propriu, fara sa depinda de cineva sau ceva anume. Se automotiveaza foarte bine, in acest context. Nativii din varsator incearca sa fie deosebiti de ceilalti. De aceea, se remarca in domenii ce implica inovatie, creativitate, idei filosofice. Pentru ca au o fire independenta, pot sa se distanteze, fara probleme, de toate acele elemente care i-ar putea restrictiona in vreun fel; de multe ori, se angajeaza in proiecte pe cont propriu. Din pacate, ajung sa fie atat de independenti incat sa refuza sa ceara ajutor, chiar si atunci cand este evident ca fara nu se poate. Nativii din varsator sunt inzestrati cu abilitatea de a gandi nonconformist; aduc in fata auditoriului perspective care ar parea de pe alta lume, celor mai conservatori. Nativii din varsator sunt persoane al caror rol este a puna in discutie structurile acestei lumi, sa schimbe regulile, daca este nevoie, sa aduca informatii privilegiate publicului larg. Imping limitele posibilului, alegand sa faca lucrurile in modul lor propriu, mai degraba decat sa fie conventionali. Nativii din varsator se revolta impotriva sistemelor autoritare; sunt persoane care militeaza pentru o revolutie in gandire. varsatorului este asociata cu stiinta, inventiile, tehnologia.

B. Nativii din varsatori sunt loiali celor dragi

Nativii din varsator sunt foarte selectivi in privinta persoanelor care au permisiunea de a intra in viata lor; prefera sa aiba companioni de calitate, in detrimentul cantitatii. Destesta dezinteresul, persoanele superficiale. Poate fi foarte dificil de intrat sub pielea nativilor din varsator, ei preferand sa impartaseasca, mai degraba, ganduri si idei, decat emotii si sentimente. Compania lor este stimulanta si atenta si atrage pe multi; Varsatorilor le place sa aiba audienta, insa pe putini ii lasa aroape, cu-adevarat. Prefera sa aiba doar cativa prieteni pe care sa se poata baza, decat sa conteze pe cunostinte intamplatoare, care nu prea conteaza in nici un fel. Nativii din varsator sunt prieteni foarte loiali; sunt genul de persoane care ar lasa totul pentru a ajuta o persoana apropiata care are mare nevoie.

C. Nativii din zodia varsator sunt buni prieteni

Nativii din varsator tin mult la prietenii lor; pentru ei, prietenia are un inteles foarte profund. Nu le place cand prietenii lor sunt tristi; mereu se ofera sa asculte sau sa ajute atunci cand este nevoie. De asemenea, mereu au o vorba de intelepciune, un sfat care poate sa ajute, la indemana. Sfaturile nativilor din varsator sunt foarte profesionale si bine up-datate, desi unii ar putea sa se planga ca nu sunt destul de personale. De asemenea, exista voci care spun ca nativii din varsator sunt idealisti, fantezisti. De asemenea, Varsatorul este un semn fix, asa ca se poate ca nativii acestei zodii sa aiba o agenda proprie si sa incerce sa influenteze pe cei din jur cu sfaturile lor. Cu siguranta, insa, nativii din varsator sunt persoanele cele mai potrivite pentru a afla raspunsuri indraznete si impersonale la problemele existente.

Horoscop varsator azi, in fiecare zi pe site-ul horoscopzi.ro.

Feng Shui      Unele dintre cele mai intelepte principia de viata deriva din filosofia chineza. Buni observatori ai mediului inconjurator, a ceea ce se intampla in jurul nostru, chinezii au descoperit ca exista o relatie stransa intre energiile existente in jurul nostrum si starea noastra fizica si psihica. Feng-shui este o practica ce are la baza ideea ca locuinta noastra ar trebui sa fie o imagine a ceea ce se intampla in interiorul nostru; de aici, incercarea de a alinia mediul cu ceea ce dorim sa fim si cu directia in care dorim sa mergem, de a armoniza energia individului cu cea a casei in care locuieste. Se poate face asta printr-o mai mare atentie la ceea ce se aduce in interiorul casei – obiectele cu care se decoreaza, mobilier, etc – la modul in care se aranjeaza camerele, etc. Totul in jur are o energie proprie, chiar si obiectele care u sent animate. Prin Feng-Shui se canalizeaza energia respective care trebuie directionata intr-un anume fel, constructive, prin intreaga locuinta. Va oferim, in ceea ce urmeaza, cateva consideratii referitoare la principiul Feng-Shui si la modul in care acesta poate fi folosit pentru a va imbunatati viata, in cel mai profund mod posibil.
Citeste mai mult....
horoscop      Din cele mai vechi timpuri, astrologia si horoscopul au fost doi termeni care au fascinate, mai ales ca accesul la elementele necesare pentru cunoasterea acestor termeni esrau inaccesibile omului de rand. Inclusiv astazi, pentru neinitiati, terminologia este confuza, termenii se contopesc aproape, fara a se sesiza diferentele existente in mod clar si fara echivoc. Astrologia isi propune sa explica anumite concepte, legate de miscarea si pozitionarea corpurilor ceresti. Din cele mai vechi timpuri, omul a fost pasionat de ceea ce se intampla pe bolta cereasca si multe dintre civilizatiile vechi au pus in legatura fenomenele celeste cu evolutiile din viata oamenilor. Astrologii zilelor noastre merg si mai departe, considerand o o mai buna cunoastere in acest domeniu, ajuta la intelegerea mai buna a complexitatii fiintei umane, a influentelor care guverneaza evolutiile terestre. Harta astrala este cea care poate oferi indicii importante despre un anumit individ, in legatura cu trasaturile sale esentiale de personalitate. Practic, un horoscop corect alctuit are la baza harta astrala, care reprezinta punctul de referinta primordial. Va invitam sa parcurgeti urmatorul articol, care va prezinta cateva iformatii referitoare la harta astrala si la trasaturile de personalitate pe care le releva pozitia astrelor in momentul nasterii unei persoane.
Citeste mai mult....
loading...
TOP