1 Liniile palmei chiromantie
Liniile palmei
Liniile palmei
Liniile palmei
Liniile palmei

Liniile palmei

     linia vietiiLiniile de pe suprafata palmei sunt impartite in trei categorii, pornind de la aspectul lor. Astfel, vorbim de linii principale, secundare si minore. Binenteles, cele mai importante sunt cele principale, care ofera indiciile necesare pentru cititul in palma. Liniile ferm imprimate denota fermitate, decizie, hotarare, determinare, in vreme ce liniile mai sterse denota timiditate, nesiguranta, neincredere in propriile forte.

LINIA INIMII

    Este linia care se intinde orizontal, pornind din dreptul degetului mic, pana catre baza degetului mijlociu; ofera indicii despre viata afectiva, sentimentala, despre viata morala si despre conceptia individului cu privire la dragoste. Linia inimii ne spune cum reactioneaza un individ in fata diverselor situati se viata, a problemelor sau bucuriilor, cum isi exprima sentimentele, cum se comporta in legatura cu alte persoane din viata lor.

PARTICULARITATI

    Daca linia este mai vizibila si mai rosie, atunci vorbim de o persoana pasionala, o persoana vulcanica, exploziva in trairi interioare si exterioare.

    Daca linia este palida, este vorba de o persoana mai calma, mai rezervata, mai putin predispusa in a se exterioriza. Daca linia este lunga, vizibila si putin curbata, vorbim de o persoana sincera, deschisa in plan sentimental, iubitoare si buna.

    Daca linia inimii este apropiata de linia capului, este vorba de o persoana pentru care ratiunea va avea mereu intaietate, in fata sentimentelor. Daca linia inimii arata ca un lant, atunci persoana respectiva are trairi sentimentale amestecate, conflictuale, in viata careia sentimentele de gelozie pot sa faca ravagii.

    Daca linia inimii prezinta franturi, atunci vorbim de persoane care urmateste mai multe pasiuni, pe care nu si le pot infrana.

    Daca linia este dubla, atunci semnalizeaza o personalitate foarte senzuala.

    LINIA VIETII porneste din spatiul dintre degetul mare si aratator si coboara, de regula cu un arc de cerc, catre incheietura mainii, ocolind zona numita Muntele lui Venus.

    Daca linia vietii formeaza o curba lunga, in palma, inseamna ca persoana respectiva are o fire aventuroasa, este curioasa ai mereu in cautare de inedit.

    Daca linia vietii incepe foarte aproape de degetul mare, este semn de sensibilitate, de generozitate fata de persoanele apropiate, de sentimente profunde fata de cei dragi.

    Daca linia vietii pleaca din preajma aratatorului, este vorba de o persoana cu autoritate, mai ales daca si aratatorul este lung, o persoana care poate face multe in viata, perseverand mereu. Ambitiile personale sunt foarte puternice.

    O linie a vietii dubla denota stoicism, rezistenta fata de incercarile vietii, perseverenta in rezolvarea problemelor, chiar si atunci cand lucrurile par sa fie fara iesire.

    O linie a vietii intrerupta denota o persoana care are parte de incercari, mai mult sau mai putin puternice, ca impact asupra vietii lor.

    LINIA CAPULUI este cea de sub linia inimii si arata modul in care o persoana acumuleaza cunostinte, pe parcursul vietii sale. Daca linia capului este valurita, vorbim de o persoana creativa, intuitiva, careia ii plac lucrurile frumoase, in viata sa. Daca linua capului este mai dreapta, persoana respectiva este mai practica, mai realista, se raporteaza la realitatile cotidiene mult mai bine.

    LINIA SORTII este linia care, de regula, e situata perpendicular pe linia inimii si linia capului. O linie a sortii adanca arata ca destinul are o mare influenta asupra vietii persoanei respective. O linie a sortii intrerupta arata schimbari bruste in directia de mers a vietii obisnuite, in vreme ce o linie superficiala si dreapta arata o persoana pe deplin responsabila de viata sa, fara influenta prea mare a predestinarii.

Liniile palmei
Liniile palmei chiromantie
Liniile palmei
Liniile palmei chiromantie
TOP