Numerologie

      Din cele mai vechi timpuri oamenii au privit spre cer si au observat cu mai mare atentie modul in care astrele le influenteaza viata, destinul. Cele douasprezece semne zodiacale sunt, indisolubil, legate de miscarea corpurilor ceresti pe bolta stelara. Semnele zodiacale deriva din constelatiile care marcheaza traiectoria soarelui pe cer de-a lungul unui an calendaristic. Practic, perioadele zodiacale ar trebui sa corespunda momentelor in care soarele se afla in fiecare dintre constelatii. Din pacate, lucrurile in aceasta privinta nu sunt atat de simple. Este nevoie de foarte mult studiu pentru a intelege complexitatea problemelor legate de zodiac.

      Nu exista nici un consens in a defini timpul, mai ales ca majoritatea celor care au incercat sa faca acest lucru, s-au raportat mereu la stele si la Soare. Modul nostru de a cronometra timpul, calendarul, este iremedialbil legat de evolutia anotimpurilor. Ziua de 21 Iunie, atunci cand se inregistreaza solstitiul de vara la nord de Ecuator si solstitiul de iarna la sud de acesta - este ziua in care Soarele poate fi observat in pozitia sa cea mai nordica, iar Polul Nord al Pamantului este cel mai apropiat de Soare.

Cum se calculeaza cifra destinului?

      Cifra destinului se calculeaza ca o suma redusa. Primul pas este scrierea datei nasterii sub forma numerica ( luna, un nr de la 1 la 12). Se aduna toate cifrele, pana da o suma. Cele doua cifre ale sumei se aduna, din nou, pana da un nr de o cifra sau 11 sau 22 (nr superioare). Pentru fiecare cifra a destinului exista o interpretare specifica.
Exemplu de calcul
Data nasterii: 25 02 1977
2+5+0+2+1+9+7+7=33
3+3=6
Cifra destinului pt persoana nascuta pe dat de 25 febr 1977 este 6.
28 08 1972
2+8+0+8+1+9+7+2=37
3+7=10
1+0=1

     cifra destinului 3Personalitatea persoanelor care se incadreaza in aceasta categorie este guvernata de planeta Marte, corp ceresc care influenteaza printr-o energie debordanta si foarte mult dinamism; sunt persoane de actiune, carora nu le place sa astepte prea mult pentru a trece la actiune.

     cifra destinului 2Luna este cea care influenÈ›ează personalitatea celor care au cifra destinului 2. Luna este pasnica, meditativa, melancolica; tot astfel va fi si personalitatea celor al caror destin este guvernat de cifra 2.

     cifra destinului 1Cifra 1, in numerologie, este cifra Soarelui, corpul astral aflat in centrul sist nostru solar, in jurul caruia gravit toate planetele, care guverneaza, practic, existenta intregului nostru univers.

TOP