1 Semnificatia formei degetelor chiromatie
Semnificatia formei degetelor
Semnificatia formei degetelor
Semnificatia formei degetelor
Semnificatia formei degetelor

Semnificatia formei degetelor

     semnificatia formei degetelorFiecare dintre degetele mainii este reprezentativ pentru anumite caracteristici ale personalitatii.

     Degetul mare arata modul in care poti reusi in viata, gradul de afirmare al unei persoane, energia si vitalitatea acesteia.

     Aratatorul - este legat de caracteristicile de socializare ale individului.

     Degetul mijlociu - este relevant pentru modul de a gandi al unei persoane.

     Inelarul - poate servi la interpretari cu privire la aptitudinile artistice ale unei persoane, la creativitatea acesteia, dar si la morala sa.

     Degetul mic - releva sensibilitatea, realismul, simtul practic.

     Orice diformitate in dezvoltarea normala a degetelor demonstreaza anumite deficiente in dezvoltarea abilitatilor respective.

     Si dispunerea degetelor are o semnificatie; daca degetele sunt mai departate unele de altele, denota o persoana risipitoare, care nu prea face economii, in vreme ce degetele mai apropiate indica o persoana mai cumpatata, zgarcita chiar.

     Degetul mare ce formeaza unghi ascutit cu palma, denota o persoana conformista, care se supune, in general, regulilor si normelor; daca unghiul este drepr, atunci persoana respectiva este echilibrata, in vreme ce unghiul obtuz denota o persoana independenta, nonconformista, careia ii place sa evolueze dupa norme proprii.

     Degetele lungi sunt caracteristice unei persoane pentru care detaliile sunt importante, care are spirit analitic dezvoltat; degetele scurte, pe de alta parte, indica o persoana care vede bine ansamblurile, perspectivele mai largi. Degetele scurte denota simt practic, realism, in timp ce degetele lungi indica persoane idealiste, care viseaza la lucruri marete si, din pacate, nu intotdeauna realizabile.

     Degetele rigide sunt caracteristice persoanelor incapatanate, prea putin dispuse sa lase de la ele, in vreme ce degetele elastice sunt caracteristice persoanelor cu un simt diplomatic pronuntat, persoanelor flexibile, adaptabile.

     Acestea sunt doar cateva exemple legate de modul in care pot fi interpretate caracteristicile degetelor de la mani, de catre specialistii in chiromatie.

Semnificatia formei degetelor
Semnificatia formei degetelor chiromatie
Semnificatia formei degetelor
Semnificatia formei degetelor chiromatie
TOP